Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση για web κάμερα...

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει ένας γνωστός να αγοράσει web κάμερα και με ρώτησε...

Επειδή λοιπόν ούτε εγώ γνωρίζω πολλά ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι:

Χρειάζεται οπωσδήποτε usb2.0 υποστήριξη για να λειτουργήσουν καλά ή βολεύονται και με το παλιό 1.1;;;;;;;

Επίσης τί γραμμή χρειάζεται κάποιος για να κάνει μια σχετικά αποδεκτή και απλή video επικοινωνία χωρίς πολλές απαιτήσεις;;;;;

ISDN 64άρα και πάνω ή κάνει και μια απλή PSTN;;;;;

Ευχαριστώ πολύ και σόρρυ αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά το βιάζομαι λίγο... :?

Δημοσ.

Εγω φίλε μου την ειχα συνδεσει σε USB 1.1 και επαιζε κανονικά. Βεβαια επειδη η ροή των δεδομενων φανταζομαι ειναι μεγαλη οταν προκειται για εικονα, θα ηταν προτιμότερο να τη συνδεσεις σε USB 2.

Τωρα σχετικα με τη γραμμη, αναλογα την αναλυση θελεις να εχει η εικόνα που θα στελνεις αλλα και θα βλεπεις, πρεπει να εχεις και την αντιστοιχη συνδεση. Με μια απλη PSTN θα εχεις αρκετο lag και η εικόνα που θα στέλνεις αλλα και θα βλέπεις θα ειναι χαμηλής ανάλυσης. Κατα τη γνώμη μου PSTN και πάνω.

Δημοσ.

an exeis apli pstn tote usb 1.1 einai uper arketo. Pisteuo oti simfaerei kai oikonomika auto ton kairo giati einai duskolo na petyxei polous me grigoroterh sindesh tin opoia prepei na exoun kai autoi gia na se blepoun kalla.

Δημοσ.
To MSN den einai k toso kalo gia video conference :-P , iparxoune k alla kalitera programata, psakse sto forum 8a vreis polla...

Ontos den xero giati, milousa me filo sto exoteriko kai oi duo exoume ADSL kai eixame trelo lag me to msn.........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...