dpolal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Θέλει ένας γνωστός να αγοράσει web κάμερα και με ρώτησε... Επειδή λοιπόν ούτε εγώ γνωρίζω πολλά ήθελα να ρωτήσω τα κάτωθι: Χρειάζεται οπωσδήποτε usb2.0 υποστήριξη για να λειτουργήσουν καλά ή βολεύονται και με το παλιό 1.1;;;;;;; Επίσης τί γραμμή χρειάζεται κάποιος για να κάνει μια σχετικά αποδεκτή και απλή video επικοινωνία χωρίς πολλές απαιτήσεις;;;;; ISDN 64άρα και πάνω ή κάνει και μια απλή PSTN;;;;; Ευχαριστώ πολύ και σόρρυ αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά το βιάζομαι λίγο... :?
Centaur79 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εγω φίλε μου την ειχα συνδεσει σε USB 1.1 και επαιζε κανονικά. Βεβαια επειδη η ροή των δεδομενων φανταζομαι ειναι μεγαλη οταν προκειται για εικονα, θα ηταν προτιμότερο να τη συνδεσεις σε USB 2. Τωρα σχετικα με τη γραμμη, αναλογα την αναλυση θελεις να εχει η εικόνα που θα στελνεις αλλα και θα βλεπεις, πρεπει να εχεις και την αντιστοιχη συνδεση. Με μια απλη PSTN θα εχεις αρκετο lag και η εικόνα που θα στέλνεις αλλα και θα βλέπεις θα ειναι χαμηλής ανάλυσης. Κατα τη γνώμη μου PSTN και πάνω.
dpolal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ... Κατα τη γνώμη μου PSTN και πάνω. Μάλλον εννοείς από ISDN και πάνω έτσι;;;;
MixalisX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 an exeis apli pstn tote usb 1.1 einai uper arketo. Pisteuo oti simfaerei kai oikonomika auto ton kairo giati einai duskolo na petyxei polous me grigoroterh sindesh tin opoia prepei na exoun kai autoi gia na se blepoun kalla.
haris_ch02019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 egw pantws me isdn64 exw arketo lag mesw tou msn pou xrisimopoiw..alla ypoferetai ews ena bathmo!
Pink_Panther Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 To MSN den einai k toso kalo gia video conference :-P , iparxoune k alla kalitera programata, psakse sto forum 8a vreis polla...
MixalisX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 To MSN den einai k toso kalo gia video conference :-P , iparxoune k alla kalitera programata, psakse sto forum 8a vreis polla... Ontos den xero giati, milousa me filo sto exoteriko kai oi duo exoume ADSL kai eixame trelo lag me to msn.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.