callahan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Σκοπεύουμε να αγοράσουμε εγώ και ένας φίλος μου από ένα laptop. Τα χαρακτηριστικά του είναι : 2.0GHz Alviso 533 FSB 1GB RAM DDR2 80GB HDD S-ATA ATI X700 128MB 3.1kg 15,4" οθόνη Win XP home SP2 Δε λέω περισσότερα για το μοντέλο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ΣΟΒΑΡΑ να αγοράσει άμεσα τον φορητό, ας μου στείλει pm για του πω περισσότερα. Επειδή καταλαβαίνω την καχυποψία σας, σας λέω από τώρα ότι δεν είμαι εγώ αυτός που α προμηθευτώ τους φορητούς. Απλά έχω βρει ένα κατάστημα που δέχεται να μας κάνει καλύτερη τιμή για μεγάλη παραγγελία (ακόμα και 5-6 κομμάτια). Φυσικά, θα δώσω το τηλέφωνο (και το site) του καταστήματος σε όποιον ενδιαφέρεται. Η αρχική τιμή του φορητού είναι στα 1600Ε. Αν μαζευτούμε κάποιά άτομα μπορούμε να τη ρίξουμε και πάνω από 50Ε. Αν κάποιος θέλει να πάρει κάποιο άλλο μοντέλο και πάλι θα υπάρχει κάποια έκπτωση, αλλά δε θα είναι τόσο μεγάλη (επαναλαμβάνω, αυτά είναι τα λόγια του πωλητή, δεν ορίζω εγώ τους κανόνες). Όποιος δεν ενδιαφέρεται παρακαλώ απλά να αγνοήσει το μύνημα. Εγώ απλά προσπαθώ να εκμεταλλευτώ μια προσφορά που διατίθεται να μας κάνει ένα κατάστημα, τη στιγμή που άλλες μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (αλλά και οι ίδιες οι αντιπροσωπίες) αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε έκπτωση. Τελειώνοντας, να προσθέσω ότι αφού συννενοηθούμε μεταξύ μας (όσοι ενδιαφέρονται) η περαιτέρω επικοινωνία καθώς και η πληρωμή θα γίνουν απευθείας από το κατάστημα (με την τιμή φυσικά που θα μας έχει κάνει, και που θα μπορεί ο καθένας να επιβεβαιώσει τηλεφωνικά). Επίσης θα πρότεινα, να καθιερωθεί κάτι ανάλογο για διάφορα προιόντα που ενδιαφέρουν πολλούς από δω, ώστε να πετυχαίνουμε καλύτερες τιμές. Αυτά! (από τώρα σας το λέω ότι θα το δημοσιεύσω και σε άλλο forum με σκοπό να βρω περισσότερα άτομα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.