jabberer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρα παιδια! Εχει αγορασει κανενας σας το The Sims 2 Nightlife; και αν ναι απο που το πηρατε; Εχω ψαξει παντου και δεν το βρισκω.
Guerriero4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 mallon mporeis na to parageileis apo online store kai an sto steiloun ellada. to play.com nomizw oti stelnei http://play.com/play247.asp?page=title&r=PC&title=667199&pa=rnr
martyras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Papaswtiriou. http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1458236&prid=712596
predator Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια υπαρχει περιπτωση να μεταφερω τους παλιους μου sims απο το university στο nightlife η πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη? edit: ακυρο μεταφερθηκαν αυτοματα τελικα!
S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια εχω μια απορια.Τι βρισκετε στο Sims που σας αρεσει?Δε σνομπαρω κανεναν, απλα απο περειργεια ρωταω?Δεν ειναι βαρετο να αγοραζετε επιπλα και ρουχα κτλ?Αυτο που μου αρεσε μονο(βλεποντας την αδερφη μου να παιζει) ηταν τα απροοπτα πχ: πηρε φωτια η κουζινα λογω χαμηλου cooking skill του ηρωα και αυτος καηκε, ενας ανδρας ηρωας εμεινε εγκυος απο aliens και γεννησε κοριτσι πρασινο , με μεγαλο IQ.Αλλα, μεχρι εκει.Περιμενω τη γνωμη σας!
predator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 γουστα ειναι αυτα ρε μαν. λοιπον λιγο που το επαιξα σημερα δεν ειδα και τις τρελλες προσθηκες. ισως το καλυτερο να ειναι που μπορεις να αγορασεις επιτελους αμαξι! κατα τα αλλα τα κλασικα που ειχαμε και στο sims 1 (στο date expansion)
doc1000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 απο απαιτήσεις hardware πώς πάει? Γιατί εγώ όταν είχα βάλει το απλό Sims2 σέρνονταν με 9600... Και ύστερα σου λέει ότι οι 6800 είναι για hardcore gamers... H γκομενίτσα δηλαδή που μόλις πήρε computer (με κάρτα γραφικώ noname 128MB) και θέλει να παίξει το Sims2 θα πάρει να μην πω τί ε? Εκτός και αν το τρέξει σε αναλυση 640Χ480... Απορώ πώς είναι δυνατόν όλα τα sims να είναι στις κορυφές των πωλήσεων παγκοσμίως! Ακόμα και το sims1 είναι στο top chart στην Αμερική!
predator Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 doc κατι δε κανεις καλα φιλε. στο συστημα της υπογραφης μου τρεχουν ολα τα expansion με ολες τις ρυθμισεις στο full 1280x960 (4xAA , 2xAF) και σε ενα φιλο που εχει GeForceFX 5500 (!) τρεχει επισης μια χαρουλα με αναλυση ομως στα 1024x768! το παιχνιδι δεν ειναι απαιτητικο απλα με τους παλιους drivers της ATI εκανε κατι κοληματακια. τωρα ειναι κομπλε.
rasmi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 κατ'άρχας γεια σας.Μιας κι ανοίξατε θέμα για το sims2 θα ήθελα να σας πω κι εγώ την δική μου άποψη.Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι όπου καλείσαι να φιάξεις απλά και μόνο μια οικογένεια....Αν ασχοληθείς μαζί του,θα τρελαθείς,με αυτά που μπορείς να κάνεις.Π.Χ,τα χτισίματα.Αν μπεις στο ΜΤS2(mod the sims 2-mike inside)και δεις τι μπορείς να κάνεις,θα τα παίξεις!Μέχρι το Ολυμπιακό στάδιο μπορείς να χτίσεις.Άσε που κατεβάζοντας ένα-δύο προγραμματάκια,μπορείς να φτιάξεις δικά σου έπιπλα,αντικείμενα κ.τ.λ,και με το bodyshop μπορείς να φτιάξεις επώνυμους .Ηθοποιούς,τραγουδιστές κ.ά.,ακόμη και τον εαυτό σου!!Αυτά για την ώρα.Όχι τίποτ'άλλο αλλά για ν'αναφέρω όλες του τις δυνατότητες θα γράφω μέχρι αύριο!!!!ΦΙΛΟΥΡΕΣ από Ρόδο!!!!
martyras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 To Sims2 stirizetai poly sto cpu/mnhmh kai oxi sthn karta (asxeta me to ti grafei sta requirements). H kopela sto pc mou (p4 2.4, 1gb, x800pro 256mb) se 1024 ola full kai troei kolimatakia me panw apo 5 atoma se ena spiti, ti stigmi pou to doom3 den masaei mia! Go figure.
rasmi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ο ''μαρτυρας''έχει δίκιο.Εγώ έχω ένα p4 με 64αρα mx4000 και δεν καταλαβαίνει τίποτα.Πάντα για το sims2 μιλάμε έτσι?Άσε που το έχω φορτώσει και με 1 και κάτι gb σε downloads!!!!!
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ο ''μαρτυρας''έχει δίκιο.Εγώ έχω ένα p4 με 64αρα mx4000 και δεν καταλαβαίνει τίποτα.Πάντα για το sims2 μιλάμε έτσι?Άσε που το έχω φορτώσει και με 1 και κάτι gb σε downloads!!!!! Kαι εγω συμφωνω, το pc της αδερφης μου εχει 256 mb RAM, AMD Athlon 1.4 GHz και GForce MX440 64MB και δε εχει προβλημα μεχρι αναλυση 800X600!!!
_-spk-_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 den einai paixnidia gia sobaro gaming auta
skoybrina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είναι και τόσο βαρύ, η μόνη βλακεία είναι ότι πιάνει 5 Gb συνολικά. Έτσι όπως είναι σκέτο δεν λέει και πολλά, αλλά αν κατεβάσεις διάφορα έξτρα, τότε γίνεται ενδιαφέρων , μέχρι και ακατάλληλο πιο πολύ από το Playboy… Λέει τίποτα το νέο The Sims 2 Nightlife;
rasmi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω μάθει πως το sims2 και τα ep που θα ακολουθήσουν,θα το φέρουν και πάλι στο Νο1 στις προτιμήσεις....Και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από το ότι λένε,πως,στα επόμενα''πακέτα'',θα φαίνονται οι γειτονιές,θα οδηγούν--ήδη στο nightlife,οδηγούν τ'αυτοκίνητα--,θα τους δείχνει στις δουλειές τους,όταν η μαμά sim είναι έτοιμη να γεννήσει,θα την παίρνει το ασθενοφόρο,--και κατά 99,9%,θα υπάρχει και το νοσοκομείο!!!!--.Επίσεις στο site,MODTHESIMS2,υπάρχει κάποιο patch,που οι teens(τα κορίτσια sims)μπορούν να μείνουν σε...ενδιαφέρουσα...(το έχω,αλλά πρέπει να το ψάξω μέσα σε εκατοντάδες downloads)ακόμα και να ...''αποβάλουν το μωρό!!!και άλλο ένα...υπάρχει patch,που βάζοντας ένα δοκιμαστήριο ρούχων στο σπίτι των sims σου,και έναν συναγερμό,μπορείς να καλέσεις μια sims...''hooker!!!''Και αυτό το έχω,αλλά είπαμε...Πάντως δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά στι site που προανέφερα!Άντε,και καλά κατεβάσματα....Εγώ πάντως τα....ΣΑΡΩΣΑ!!!!ΦΙΛΟΥΡΕΣ...ΕRI...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.