Προς το περιεχόμενο

Βλεπετε Ειδησεις στην τηλεοραση ??

small_boy22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιεμαι σε αυτην την χωρα που εχει τοσα εσωτερικα θεματα ... βλεπετε καθημερινα ειδησεις ?

Αν ναι, τι γνωμη εχετε για τα δελτια ειδησεων ?

Δημοσ.

proswpika blepw mono eidhseis apo thn Et1 kai Net kai kamia fora Mega...ola ta alla einai gia ton loutso!!bebaia mhn fantasteis oti den exoune kai auta kamia fora m@l@kies alla se ligotero bathmo apo ta alla!! genika pisteuw oti exoune entelws xalia thematologia(blepe Star!)

Δημοσ.

STAR:απαραδεκτο,κατινιστικο δελτιο...

ANT1:ψιλολαικιστικο και κιτρινο και αυτο

MEGA:πιο σοβαρο,βαζει και ηλιθιοτητες βεβαια...α!και ειναι και καθαρα πολιτικα κατευθυνομενο

ALPHA:παραθυρα επι παραθυρων και ανουσιο πολιτικο κουτσομπολιο...

ΝΕΤ:το καλυτερο δελτιο,σοβαρο και εγκυρο...βεβαια μου τη σπαει η χουκλη αλλα οπως και να το κανουμε εχει καλο δελτιο η νετ...

μια παρακληση:μειωστε παρακαλω τη διαρκεια των δελτιων ξανα!!!

Δημοσ.
STAR:απαραδεκτο' date='κατινιστικο δελτιο...

ANT1:ψιλολαικιστικο και κιτρινο και αυτο

MEGA:πιο σοβαρο,βαζει και ηλιθιοτητες βεβαια...α!και ειναι και καθαρα πολιτικα κατευθυνομενο

ALPHA:παραθυρα επι παραθυρων και ανουσιο πολιτικο κουτσομπολιο...

ΝΕΤ:το καλυτερο δελτιο,σοβαρο και εγκυρο...βεβαια μου τη σπαει η χουκλη αλλα οπως και να το κανουμε εχει καλο δελτιο η νετ...

μια παρακληση:μειωστε παρακαλω τη διαρκεια των δελτιων ξανα!!![/quote']

Συμφωνουμε πανω κατω..

Παντως για την Χουκλη ειμαι ουδετερος.

Επισης αν ξυπνησω και δεν εχω να παω σχολη βλεπω την πρωτη γραμμη στην ΝΕΤ το πρωι.Ο Λυριτσης και ο αλλος ειναι αφασια !

Δημοσ.

εμενα μου τη σπαει παντως....

απο πρωινα προτιμω ισως πρωτη γραμμη....ναι ειναι λιγο αφασια ο λυριτζης και ο οικονομου...

Δημοσ.

ego genika den vlepo idiseis alla diavazo efimerides

kirios kathimerini ke vima

ke tin deutera diazazo nea

an kamia fora tixi na anoikso tileorasi vlepo net ke spania mega

Δημοσ.

den vlepw eidiseis syxna.

kamia efimerida pou+pou kai internet.

den exw kan akousta lyritsi,xoukli kai alla pou proanaferate(skepsou!)

e, pws to eipate, tile-orasi, to lene auto to kouti? a nai nai, mpravo... wraio prama e? :)

Δημοσ.

Εγω δεν εχω κατι με τις ειδησεις .

Εχω με τα εκτακτα δελτια .

Παλια τα εκτακτα δελτια αφορουσαν πραγματικα επειγουσες και σοβαρες περιπτωσεις .

Τωρα θεωρειται εκτακτη ειδηση η ομιλια του ταδε ή του δεινα και το αν τελειωσε η δεξιωση του ταδε .

Δημοσ.

πεταξτε τις τηλεοράσεις από τα παράθυρα ρεεεεε! Εγώ ένα χρόνο ζω χωρίς τηλεόραση και έχει καθαρίσει το μυαλό μου επιτέλους.

Δημοσ.

ναι μανωλη,αλλα η tv βαζει αραια και που καμμια καλη ταινια,εχει η ετ1 κανα καλο ντοκυμαντερ και βλεπουμε και champions league....εγω για αυτους τους λογους βλεπω λιγο τηλεοραση....

Δημοσ.
πεταξτε τις τηλεοράσεις από τα παράθυρα ρεεεεε! Εγώ ένα χρόνο ζω χωρίς τηλεόραση και έχει καθαρίσει το μυαλό μου επιτέλους.

Και αν πετάξουμε την τηλεόραση που θα βλέπουμε τα dvd;

Εγώ για να πω την αλήθεια δεν πολυβλέπω τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ειδήσεις βλέπω σπάνια στην ΝΕΤ ή στο mega. Ενημερώνομαι κυρίως από το ίντερνετ και το ραδιόφωνο. Πολλές φορές βέβαια προτιμώ τις ειδήσεις των 12 που δεν κρατάνε πολύ ώρα.

Δημοσ.

Αν εξαιρεσεις το δελτιο της ΝΕΤ που ειναι υποφερτο ολα τα αλλα ειναι μαυρα χαλια.Ειδικα του ΣΤΑΡ που ειναι η συνεχεια της Λαμπιρη.

Δημοσ.

Για έναν ανεξήγητο λόγο, τον τελευταίο καιρό θέλω να παρακολουθώ ειδήσεις ! Παλιότερα δε με νοιαζε, αλλά τώρα, αμα δεν δω ειδήσεις, νιώθω σα να μη ξέρω τι (μου) γίνεται.. Kάθε πρωί αν σερφάρω, μπαινω οπωςδήποτε στο ιν και διαβάζω τα τιτλάκια...

Tώρα που είπα πρωί, πολύ καλή εκπομπή έχει η Tσαπανίδου στη NET, το "συμβαίνει τώρα". Aπό δελτία ειδήσεων μόνο mega+net και πιο συγκεκριμένα διεθνή θέματα. Όταν πει αυτό το "πίσω στα δικά μας..." αλλάζω κανάλι !!

Δημοσ.

Εχω ενα δω ειδησεις στη τηλεοραση απο τοτε που ημουν στο στο καψιμι...Τα νεα το πρωι απο την πρωινη γραμμη, πριν την δουλεια και απο το διαδικτυο μετα απο αυτή!!

star,alter,alpha= μλιαχ

mega,ant1=ετσι κ ετσι

κρατικα!=ουδετερα,σε περιπτωση που δεν ενημερωθω με αλλο τροπο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...