Pappyroys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα, έχω μία ερώτηση, ξέρει κανείς που θα βρω το googlebot για download, όσο και αν έψαξα, δεν κατάφερα να βρω κάτι. Στην κεντρική σελίδα του google δεν αναφέρεται πουθενά κάτι για download του συγκεκριμένου προγράμματος, άρα όποιος ξέρει κάτι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το googlebot είναι proprietary software της Google, Inc. Μάλλον δεν είναι ελεύθερο για downloading...
Pappyroys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά με έχουν φάει ότι δήθεν το είχαν κατεβάσει παλιότερα και πως το χάσανε και το θέλουν πάλι. Δεν έχουν λόγο να μου λένε ψέματα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατί, έχει λόγο να σου πει ψέματα το Google; :-P Εκτός κι αν ΔΕΝ είναι λογισμικό ελεύθερο για download οπότε, ναι, έχει λόγο να σου πει ψέματα το Google αφού προστατεύει τα πνευματικά του δικαιώματα. Και στο κάτω-κάτω, τι να το κάνουν το googlebot; :?
Oberon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Τόσα άλλα bot, αυτό θέλουνε;! Δεν νομίζω να το αποκτήσουν πάντως! Εκτός και αν είναι έτοιμοι για μια χαμένη από χέρι, δίκη.
Pappyroys Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 καλα δεν πρόκειτε να πάνε για δίκη απλά να βρούνε το προγραμματάκι που τους άρεσε θέλουν άλλα έχετε δίκιο δεν το βλέπω και πολύ ελεύθερο
Oberon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 mono an to paroun paranoma... an to 8eloun para poly.
Pappyroys Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 loipon tin vrika tin akri, telika den legete to programma googlebot alla Google seo opoios endiaferetai edo: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=137793&package_id=153422 plirofories edo: https://www.google.nl/webmasters/sitemaps/docs/en/sitemap-generator.html *Simiosi xriazete i glossa python, ektos kai an katevasete tin ekdosi xml*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.