Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή cdrw με 8x όταν όλα γράφονται με 4x

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Laptop.

Το dvdrw που εχει γραφει σε συγκεκριμενες ταχυτητες, οπως ολα εξαλλου τα dvd recorders. Εχω ψιλοχαμενα τα εγχειριδια αλλα απο την εμπειρια μου ξερω σε τι max ταχυτητες γραφει. Πχ για cdrw παντα εγραφε 4x.

Ωστοσο, μετα απο χρονια χρησης, παρατηρησα οτι ενω πχ. παντα εγραφε τα cdrw σε 4x, με τα sony cdrw κανει εγγραφη σε 8x!

Δεν πιστευα στα ματια μου οταν το ειδα.

Εννοειτε οτι ολα τα cdrw που εγραφα ηταν 4-10x(για να μην πει κανεις οτι εφταιγαν τα δισκακια).

Πως εξηγειται αυτο?

Δηλαδη, αν καθισω και ψαξω ολα τα δισκακια της αγορας, μπορω πχ να βρω και dvdrw που να γραφονται σε 2x αντι για 1x που γραφω τωρα?

Τεχνικα πως συμβαινει αυτο?

Δημοσ.

1) Exeis allaxei firmware siskeyhs.

2) Polla diskakia mporei na graphontai parapano apo ayto poy einai typomeno(Polla 8x diskakia graphontai sta 12x me to NEC moy)

3)Einai san ta mixanakia. Anoixe to kilindropistono sto dvd-rw kai graphei kalitera ;)

Δημοσ.

1. Δεν εχω αλλαξει firmware. Αλλοιμονο, δεν ξερω τι κανω στο pc μου?

2. Ok, σωστο αυτο, αλλα οταν το hardware δεν υποστηριζει ανωτερη εγγραφη τοτε τι κι αν καποια δισκακια μπορουν (κι ας μη το γραφουν) να γραφτουν σε ανωτερη ταχυτητα? Εδω μιλαμε δεν πιανω ουτε τις αναγραφομενες(laptop γαρ, χαμηλες ταχυτητες εγγραφης)

3. Κιλινδροπιστονο? Τι ειναι αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...