predator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 πιο ειναι κατα τη γνωμη σας το καλυτερο σκακι για PC? chessmater 10? Fritz 8? (βγαινει και το 9 τελη οκτωβριου) καποιο αλλο?
aragorn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εξαρτάται τι εννοείς καλύτερο. Καλύτερο ως game με πολλά boards, τεράστια βάση παρτίδων και εκπληκτική ικανότητα εκμάθησης του human player είναι τo chessmaster. Αν ψάχνεις το καλύτερο από άποψη δυναμικότητας, το Fritz παραμένει εδώ και χρόνια το καλύτερο. Αν θες χαβαλέ υπάρχει και το πανάρχαιο πλην απολαυστικό battle chess και battle chess 4000.
predator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 οταν λες δυναμικοτητα τι εννοεις?δυσκολια? δε με νοιαζουν τα γραφικα, και το chessmaster το εχω σε απλο 2d. τα 3d με μπερδευουν. θελω ομως να εχει πολλα tutorials και πολλα πραγματα για εκμαθιση (σκακιστικα προβληματα, ανοιγματα κλπ) επισης σε οποιον εχει παιξει το chessmaster 10 εχω μια ερωτηση: πως βαζεις τον υπολογιστη να παιξει ενα συγκεκριμενο ανοιγμα (πχ italian) ωστε να μπορεσεις να μαθεις την αμυνα για αυτο το ανοιγμα? ξερω οτι σε παλιες εκδοσεις υπηρχε αυτη η επιλογη αλλα στην 10 δε το βρισκω. εχει απλα opening book reference αλλα δε μου κανει για την δουλεια που θελω.
FISHERMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 ...bebaios bebaios to poly kalo Love chess Greek Era an thimamai kala...
predator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 πολυ μουφα αυτο το παιχνιδι! το κατεβασα κατα τυχη. συνεχεια τις ιδιες στασεις δειχνει και αργει υπερβολικα. ασε που δε δειχνει τιποτα στην τελικη... anyway
aragorn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι, όταν λέω δυναμικότητα εννοώ δυσκολία. Τo Fritz είναι μακράν πιο δυνατό πρόγραμμα από το chessmaster. Αν τα βάλεις να παίξουν μεταξύ τους, 9 στις 10 παρτίδες ο chessmaster θα τις χάσει. Όμως για εκμάθηση το chessmaster είναι κατά τη γνώμη μου κορυφαίο. Δυστυχώς δεν έχω το 10 για να σε βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.