cassidy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Σε κονσόλα gcc --version Αν δε σου βγάλει την έκδοση, τότε δεν τον έχεις. Μπορείς να το κατεβάσεις σε αυτή τη περίπτωση. Αν δεν έχεις εγκατεστημένο linux κι απλώς ρωτάς, βάλε κάποια πιο καινούρια έκδοση του suse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axniotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Thx cassidy! Κάτι άλλο... Μια έκδοση του SUSE 9.3 που ήταν στο PC MAGAZINE Ιουλίου 2005, μήπως το έχει κανείς? Αν το έχει κάποιος και είχε την καλοσύνη να μου κάνει μου κάνει μια "κοπια"? Το e-mail μου για απ' ευθείας επικοινωνία είναι [email protected] Μένω Αθήνα - Ζωγράφου (οποιοδήποτε κόστος το αναλαμβάνω) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 ego to ixa(prepei kapoy na iparxei akoma) pantos den exei emprorika programmata kai lipoun para pola apo mesa an thes (kai to exo akoma) sto dino ego Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrix87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Λοιπον ειχα βαλει το Ubuntu και λογω αναγκης του Kdevelop εγκατεστησα το Kubuntu. Δυστηχως μου πεταει συνεχώς errors κατα την εγκατασταση προγραμματων επειδη λειπουν ενα σωρο πραγματα.. Ποια διανομη θεωρειται πληρεστερη;; Τωρα το RAM εχει δωρεαν την Suse 9.3 pro.. Αξίζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Λοιπον ειχα βαλει το Ubuntu και λογω αναγκης του Kdevelop εγκατεστησα το Kubuntu. Δυστηχως μου πεταει συνεχώς errors κατα την εγκατασταση προγραμματων επειδη λειπουν ενα σωρο πραγματα.. Ποια διανομη θεωρειται πληρεστερη;; Τωρα το RAM εχει δωρεαν την Suse 9.3 pro.. Αξίζει;; Kata thn tapeinh mou gnwmh aksizei. Exei polla xrhsima programmata mesa pou mporeis na xrhsimopoihseis! Epishs exei ton compiler pou zhtas(me alla logia mporeis na egkatasthseis programmata apo source code!!!) Elpizw na voithisa! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να έχεις Ubuntu+Gnome και να παίζεις με το KDevelop. To ότι χρησιμοποιείς gnome περιβάλλον δε σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο gnome εφαρμογές. Μια χαρά παίζουν και οι εφαρμογές του kde (πχ k3b). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 pkoutsia, αυτο που λες με τον compiler ποιο προγραμμα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 pkoutsia, αυτο που λες με τον compiler ποιο προγραμμα ειναι? Gia ksanarixto, den to epiasa kala... An ennoeis poio programma egkatesthsa, afto einai to mplayer kai ti dcgui... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Εγω ρωτω με ποιο προγραμμα παιρνεις το source code και το κανεις να τρεχει.Μηπως η ερωτηση μου ειναι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Ta programmata se source kwdika einai synh8ws ziparismena se morfh tar.gz h tar.bz. Afou ta xezipareis trexeis ./configure <parameters> [elegxei an yparxoun ta dependencies pou xreiazetai to prog k orizeis parametrous pou 8es na mpoun] ./make [ftiaxnei to binary arxeio pou 8a ginei setup] ./make install [kanei to setup] To Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellahammer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 kalhspera.kata thn gnwmh moy poly kalh einai kai i fedora core 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Καλωσηρθες στο forum.Η fedora core 4 δεν ενδεικνυται για αρχαριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrFrodo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Καλωσηρθες στο forum.Η fedora core 4 δεν ενδεικνυται για αρχαριους. nai to anakalyptw apo xthes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μόλις έπαιξα με suse 10.0 x86-64 OSS. Πολλά προβλήματα, λείπουν αρκετά πράγματα και το βγάζω γιατί μου έσπασε τα νεύρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Πες μας λιγο τι ακριβως εγινε πριν το βγαλεις (αν δεν το εχεις βγαλει) μπας και μπορει κανεις να σε βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.