Ic3m@N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή κι εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τα windows σκεφτόμουν εδώ και καιρό να περάσω σε linux. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει τα Suse 9.2 και τα Ubuntu αλλά δεν είχα ασχοληθεί καθόλου... Πείτε μου ποιά θεωρείτε καλύτερη διανομή για να κατεβάσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT1807 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Με Ubuntu ειμαι κ σου γραφω τωρα.Ειναι λιγο ποιο plug and play ασε που εχει κ το apt-get του Debian(ειναι Debian based) για καινουρια προγραμματα κ σου λυνει κ τα χερια.Αν σε πειραζει το Gnome τοτε υπαρχει κ το Kubuntu με KDE Client που ειναι κ ποιο windowy.Hope I helped. Τα σέβη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Θα τα έχω υπόψιν μου αυτά που είπες...ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 αν θές μπορείς να βάλεις το suse που είναι ότι πρέπει για αρχάριους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maniakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Iceman, από περιέργεια και μόνο, τι πρόβλημα έχεις με windows που αναφέρεις ποιο πάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Για τίποτα σε Unix (Solaris or FreeBSD) δεν ψήνεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 τι λές του παιδιού που είναι αρχάριος για FreeBSD? θές να τον κάνεις να ξαναβάλει Windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Suse 9.3 pro kai eisai poli kirile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Suse 9.3 pro kai eisai poli kirile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Έβαλα τα ubuntu...και θα ασχοληθώ λίγο για να τα μάθω... thank you all πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Αφού έβαλες ubuntu διάβασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το http://ubuntuguide.org/ Θα γλιτώσεις πολύ χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Nαι το διαβάζω...πολύ χρήσιμο...thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobody Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ερώτηση προς όσους έχουν Suse: dvd μπορείτε να δείτε με xine-kaffeine(όχι με mplayer)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Ερώτηση προς όσους έχουν Suse: dvd μπορείτε να δείτε με xine-kaffeine(όχι με mplayer)? Εννοείς πως έχεις εγκαταστήσει το libdvdcss2 και δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axniotis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Τα SUSE 9.1 Professional έχουν C compiler??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.