Προς το περιεχόμενο

FS C19-4 στην Ελλάδα;

asxeto4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως εγώ αν ηταν να πάρω την συγκεκριμένη οθόνη θα προτιμούσα να την πάρω απο το mindfactory.de που βγαίνει λίγο πιο φθηνα και προσφέρει και έλεγχο για καμμένα pixel.

Δυστυχώς εδω και πάρα πολύ καιρό δεν υπάρχει στο mindfactory..

Στο greek-shops.de ήταν να τη βγάλει 11-10 αλλά σήμερα δεν την είδα πουθενά στο site τους..

Δημοσ.

Λοιπόν σε διαφημιστικό φυλλάδιο της Fujitsu-Siemens σήμερα είδα ότι υπάρχει στην Ελλάδα η P19-2 με mva (?) πάνελ και τιμή 530?.

Δημοσ.

Η C19-6 πρέπει να έχει tn panel. Δεν είναι ίδια με την C19-4. Eπίσης δεν αναφέρετε καθόλου στο site της fujitsu (όπως και η C19-4).

Απο το manual της P19-2 ( http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/pc/vil/datenblaetter/monitore/ds_scenicview_p19-2.pdf ) φαίνεται ότι έχει pva panel. Οι χρόνοι που δίνονται είναι 13ms black to black και 8ms grey to grey. Δεν φαίνεται πουθενά το white to black.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eίναι σε γενικά αξιόπιστο μαγαζί,αρκεί να τους ενοχλείς συχνά που βρίσκεται η παραγγελία σου από διαθεσιμότητα -Γνωρίζω περιπτώσεις για παράδοση σε 1 μήνα από την παραγγελία ,άλλαξε η τιμή στο μεταξύ ,αλλά πληρώσαν την τιμή της παραγγελίας.

-Επίσης ανοίγουν για check τις συσκευσίες ,για έλεγχο του πακέτου,από τα περιλαμβανόμενα ,στα περισσότερα προιόντα ,πριν τα συσκευάσουν για αποστολή με την courier ,οπότε κάποιοι θα νομίζουν ότι είναι μεταχειρισμένα ,με την έννοια ότι τα έχουν δείξει για πώληση σε άλλον.

-Τέλος η απόδειξή τους ,ειναι για την Ευρωπαική εγγύηση,αλλά πολλές φορές δεν έχουν οδηγίες ούτε στ'Αγγλικά ,καθώς τα προιόντα αυτά απευθύνονται για πώληση στην Β.Ευρώπη (και θα πρέπει να τις τυπώσεις,απο τα επίσημα site στο Internet)

Αλλες γνώμες εδω:

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=12202

Δημοσ.

Λοιπόν,

το technixx είναι ελληνικό κατάστημα που συνεργάζεται και με το digitalo της γερμανίας και με άλλους προμηθευτές. Οι συσκευασίες δεν ανοίγονται ποτέ, δεν ξέρω Gary_Kokkin ποιος σου είπε ότι ανοίγονται για έλεγχο. Για τα εγχειρίδια ισχύει αλλά οι άνθρωποι προσπαθούν σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν εμπεριέχοναι στα αγγλικά να τα βρουν.

Εγώ είμαι πολυ ευχαριστημένος και θα συνεχίσω να ψωνίζω από εκεί σίγουρα αφού για τα δικά μου κριτίρια είναι top.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...