asxeto4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Βρέθηκε στην Ελλάδα η FS C19-4!!! Τσεκάρεται το παρακατω link: http://www.technixx.gr/detail.jsp;jsessionid=F0FF715763C6290DE5F1D17D781FB4ED?gruppe=53363 Πριν κάνεται όμως καμιά βεβιασμένη κίνηση τσεκάρετε την διατεθιμότητα της(μην περιμένεται κανα μηνα) και την εγγύηση της.(Δεν αναφέρεται πουθενά αν υπάρχει εγγύηση και σε παλιά επικοινωνία μου με την συγκεκριμένη εταιρία για αυτό το θέμα δεν πήρα απάντηση: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=117936 ). ΥΓ. Ξέρει κανείς αν το panel της είναι σαν καθρέφτης;(πχ NEC 1970 GX). Δεν λέω πολύ καλά χρώματα, αλλά μου τη σπαει να βλέπω τον εαυτό μου και ότι υπάρχει από πίσω μου, αν υπάρχει και καμιά λάμπα από πίσω σου τότε είναι που δεν βλέπεις τίποτα...)
ANEMOS-V Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 kita apo tin FUJITSU SIEMENS scaleoview C17-3 14ms pou exo to panel eine telios MAT akoma kai iliako fos de tin pirazei!!!!
reo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Τι νέα....!!Πραγματικά δεν το περίμενα να τη βρω στην Ελλάδα.. Η καλύτερη οθόνη στα λεφτά της..άπαιχτη!! χωρίς DVI και ρύθμιση ύψους..αλλά με κορυφαίο panel Διαβάστε τα προηγούμενα post και θα το διαπιστώσετε... Θα τηλεφωνήσω και αν έχω νέα θα σας πω..cheers!
asxeto4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Σχετικά με την απορία που έχω (βλέπε πρώτο μήνημα) εφόσον η C 19-4 έχει το ίδιο panel με την VS 191B ας απαντήσει κάποιος που έχει την συγκεκριμένη Viewsonic αν η κοπέλα του μπορεί να μακιγιάρεται στην οθόνη ή όχι...
206CC Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 reo.... tyxh bouno xtipath na prolabeis asxete... exo thn vp191s kai to panel einai apexto...den gializei katholou ,parolo pou exo fota sth plath trexate na prolabeteeeeee 19 intses me 60 talaraaaa....hahahahaha plaka kano, pistebo, einai oti pio teleio se ayth thn timh.
sai987 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Όσον αφορά την εγγύηση, στο technixx μου είπαν πως είναι η πανευρωπαϊκή εγγύηση Fujitsu-Siemens, δηλαδή 4 καμμένα pixel για την C19-4, σύμφωνα με την αντιπροσωπία στην Ελλάδα.
NeTeD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά! Έχω την εν λόγω οθόνη εδώ και ένα μήνα περίπου από παραγγελία από Γερμανία! Το πάνελ της δεν είναι γυαλιστέρο. Πάντως ρε σεις το technixx.gr κάπως ακριβά την έχει... Στο γερμανικό έκανε 298 και με τα έξοδα μεταφοράς μου ήρθε τελική 330?. Κατά τα άλλα, πολύ καλή οθόνη για την τιμή της. Αλλά να σας πω και δύο παρατηρήσεις μου ως ψείρας με τις οθόνες: Στην αρχή τα χρώματα μου φάνηκαν να στερούνται ζωντάνιας κάτι που σήμερα το έχω συνηθίσει πλήρως και δε μου κάνει καμία αίσθηση, απεναντίας μου φένονται ότι έτσι πρέπει να είναι. Πιστεύω βέβαια ότι αν κάτσω μπροστά από μια ανάλογη Eizo (με VA) θα αντιληφθώ ξανά την διαφορά Η οριζόντια γωνία θέασης είναι κι αυτή κάπως περιορισμένη. Φυσικά και μπορούν άνετα να παρακολουθήσουν μια ταινία τρία άτομα, αλλά άμα κάθεσαι ιδιαίτερα κοντά στην οθόνη (κέντρο), η φωτεινότητα φένεται να ανοίγει ελαφρώς στις δύο πλευρές. Πάντως ως 19άρα, την βάζεις και λίγο πίσω και το ξεχνάς αυτό. Μη δώσετε πολύ βάρος όμως. Σε όλες τις οθόνες ισχύουν αυτά, σε άλλες περισσότερο σε άλλες λιγότερο. Μπορεί να μην τα παρατηρήσετε καν. Για τα ~350? τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάτι καλύτερο σε 19άρα! VA πανελάκι, απαλό και πεντακάθαρο κείμενο παρά την (μόνο) αναλογική της είσοδο και απειροελάχιστο ghosting για VA (γιατί, ποιά tft δεν έχει; εξαιρούνται οι TN - αλλά υπολλείπονται αλλού) Α, στην αρχή μπορεί να σας φένεται πολύ... κόκκινη. Απλά ρίξτε ελαφρώς το κόκκινο απ'τα ρυθμιστικά και θα'ρθει στα ίσα της
reo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 NeTed πολύ ενδιαφέροντα αυτά που μας είπες..thnx όσον αφορά την τιμή,αν σκεφτείς οτι στο mindfactory.de δεν υπάρχει και το οτι στοgreek-shops.de ξαναβγαίνει στις 11-10-05 με 344 τελική χωρίς μεταφορικά,τότε πιστεύω πως η τιμή στο technixx.gr είναι καλή. Απλά εγω θέλω να περιμένω λίγο την Infosystem και μήπως τώρα που την έφερε ελληνικό κατάστημα,ακολουθήσουν και άλλα
206CC Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 nomizo exete ksexasei thn aykshsh sto petreleo. h othones sthn eyroph exoune parei giro sto 10%. opos eidh gnorizete , agorasa thn vp191s. h arxhkh timh otan thn parigila htan sta 460 euro kai se mia ebdomada pou eferan kainouries, h timh anebike sta 513 eyro. giayto pisteyo,oti h timh einai para poly kalh gia 19'' kai 8ms
sboo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Απλά εγω θέλω να περιμένω λίγο την Infosystem και μήπως τώρα που την έφερε ελληνικό κατάστημα,ακολουθήσουν και άλλα Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το technixx.gr δεν είναι ελληνικό κατάστημα. Είναι γερμανικό (ουσιαστικά υποκατάστημα του http://www.digitalo.de). Όλα τα προιόντα δεν υπάρχουν σε στοκ αλλά έρχονται από την Γερμανία αμέσως μετά την παραγγελία. Έχω ψωνίσει από αυτούς και οι άνθρωποι είναι πολύ εντάξει.
reo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το technixx.gr δεν είναι ελληνικό κατάστημα. Είναι γερμανικό (ουσιαστικά υποκατάστημα του www.digitalo.de)[/url']. Όλα τα προιόντα δεν υπάρχουν σε στοκ αλλά έρχονται από την Γερμανία αμέσως μετά την παραγγελία. Έχω ψωνίσει από αυτούς και οι άνθρωποι είναι πολύ εντάξει. Είδα όμως οτι η έδρα τους είναι Θεσσαλονίκη.Δηλαδή προφανώς δεν θα μπορέσβ να πάω να την πάρω απο εκεί έτσι?..εννοώ δεν υπάρχει διαθέσιμη στην αποθήκη τους?..Δεν πιστεύω να χρεώνουν και μεταφορικά απο Γερμανία..
didymos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δηλαδή τη μεταφορική από τη Γερμανία θα τη βάλουν από την τσέπη τους; Δε γίνονται αυτά, μιλάμε για εμπόριο, μην ξεχνιέσαι, ο έμπορος δε βγαίνει ποτέ χαμένος! Η μεταφορική είναι ενσωματωμένη στην τιμή του πριόντος, απλά η αρχική του τιμή είναι αρκετά χαμηλή και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι περιέχει και άλλα. Και στην τελική αυτό θα πρέπει να ενδιαφέρει τον πελάτη, αν η τιμή που βρίσκει είναι καλύτερη από τις υπόλοιπες και όχι να κάτσει να κάνει ανάλυσή της.
sboo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Είδα όμως οτι η έδρα τους είναι Θεσσαλονίκη.Δηλαδή προφανώς δεν θα μπορέσβ να πάω να την πάρω απο εκεί έτσι?..εννοώ δεν υπάρχει διαθέσιμη στην αποθήκη τους?..Δεν πιστεύω να χρεώνουν και μεταφορικά απο Γερμανία.. Στην Θεσ/νικη η έδρα τους είναι μια μικρή αποθήκη όπου υπάρχουν μέσα μόνο παραγγελίες πελατών που έχουν έρθει από Γερμανία. Οι τιμές τους είναι λίγο πιο ακριβές από τις αντίστοιχες γερμανικές (προφανώς περιλαμβάνονται τα μεταφορικά και το κέρδος του υποκαταστήματος). Τα προϊόντα μπορείς να τα παραλάβεις ο ίδιος από εκεί (είναι κάπου στον Εύοσμο μέσα σε κάτι στενάκια) αλλά αφού έρθουν από Γερμανία (συνηθως 2-3 μέρες μετά την παραγγελία).
Angeldust Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα μια Skystar2 πριν αρκετό καίρο (τοτε δεν υπήρχε πουθενα αλλού) και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο τα παιδιά εκεί. Βέβαια είναι μικρό μαγαζί και δεν ξέρω αν έχουν απόθεμα απο τις οθόνες, πάντως στο site αναφέρει χρόνο παράδοσης 8-10 ημέρες. Οσοι είναι απο Θεσσαλονίκη και θέλουν να πάνε απο'κει, ας οπλιστούν με αρκετή υπομονή μιας και το μαγαζί είναι στην κυριολεξία χωμένο μεσα στα στενά και δεν το πιάνει με τίποτα το μάτι σου. Την πρώτη φορά που είχα πάει (ξαναπήγα και δεύτερη για να πάρω αλλη μια skystar για εναν φίλο) έκανα καμμια ώρα να το βρω και ημουν και με το μηχανάκι. Πάντως εγώ αν ηταν να πάρω την συγκεκριμένη οθόνη θα προτιμούσα να την πάρω απο το mindfactory.de που βγαίνει λίγο πιο φθηνα και προσφέρει και έλεγχο για καμμένα pixel.
georgeadams Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Πάντως εγώ αν ηταν να πάρω την συγκεκριμένη οθόνη θα προτιμούσα να την πάρω απο το mindfactory.de που βγαίνει λίγο πιο φθηνα και προσφέρει και έλεγχο για καμμένα pixel. Και το παληκάρι σε αυτό το thread πλήρωσε για έλεγχο καμμένου πίχελ αλλά του ήρθε με καμμένο και του πρότειναν είτε να του επιστρέψουν τα χρήματα του ελέγχου ή να τους στείλει πίσω την οθόνη. Προτίμησε να την κρατήσει, μιας και είχε κάνει πολύ καιρό να έρθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.