hugelacky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω διάφορους φακελους με mp3. Η ερώτηση είναι η εξής: Πως γίνεται κάθε φορά που κάνω view > Details να μου δείχνει και το bitrate του κάθε τραγουδιού??? Δείχνει κανονικά τα: Name, Size, Type, Artist, Album Title, Year, Track Number, Duration και θέλω να δείχνει επιπλέον και το bitrate! Για να το εμφανίσω κάνω κάθε φορά δεξί κλικ στην πάνω μπάρα και το τσεκάρω από την λίστα, αλλά αυτό πρέπει να το κάνω σε κάθε φάκελο και είναι άπειροι όλοι! :neutral: Επίσης μετά από κάθε shutdown ή restart πρέπει να κάνω την ίδια δουλειά! Από το Tools > folder options στο view έχω τσεκάρει την επιλογή Remember Each Folder's View Settings αλλά παρόλα αυτά δεν θυμάται τις επιλογές σε κάθε φάκελο... Ας πεί κάποιος πως το φτιάχνω γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα και δεν βρίσκω άκρη...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Πηγαίνεις στα folders με τα mp3 (αφού έχεις τσεκάρει, όπως λες, το Remember Each Folder's Settings) και View > Choose Details...
hugelacky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ paredwse, το δοκίμασα και αυτό αλλά πρέπει πάλι (όπως και παραπάνω με το δεξί κλικ) να το κάνω για κάθε φάκελο ξεχωριστά... Δεν υπάρχει τρόπος να ενσωματώσω το bitrate στις details μόνιμα? Ετσι ώστε κάθε φορά που θα κάνω view > Details σε οποιονδήποτε φάκελο με mp3 να υπάρχει και το bitrate??? :?
kleidokratwr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμ που λες, πας στο http://www.zabkat.com/ και κατεβάζεις το xplorer^2 lite [Εναλάκτικος explorer και απλά κορυφαίος..] και αφού το εγκαταστήσεις και το ανοίξεις κάνεις ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή δεξί κλικ στην επάνω μπάρα και προσθήκη του bitrate σε αυτά που σου δείχνει. Και μετά απο αυτό είναι μόνιμο το bitrate.. Σόρυ δεν είχα βρει λύση όταν αντιμετώπιζα παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου [να μην κρατάει ρυθμίσεις],οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω για τον explorer.
hugelacky Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 kleidokratwr thanks, θα το τσεκάρω! :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.