Προς το περιεχόμενο

GSM Gateways - Έχει κανείς εμπειρία ;

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα GSM Gateways είναι κάποιες συσκευές που δέχονται κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας.

Θέλω να βάλω ένα τέτοιο πάνω σε τηλεφωνικό κέντρο, έτσι ώστε όλες οι κλήσεις προς κινητά, να περνάνε από αυτό.

Ξέρω σίγουρα ότι έχει η Nokia αλλά δυστυχώς το service της δεν μου έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις ώστε να επιλέξω αυτήν.

Έψαξα στην Ericsson, δεν βρήκα κάτι. :-?

Μπορεί κάποιος να δώσει περισσότερες πληρόφορίες ;

Ευχαριστώ εκ΄των προτέρων,

Highlander

Δημοσ.

Το έχω δει να δουλεύει σε υπηρεσία της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Δεν κατάλαβα πολλά-πολλά (η γαλλική τεχνική ορολογία δεν είναι το φόρτε μου), αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η συσκευή που χρησιμοποιούσαν ήταν Siemens.

Ελπίζω ότι η ελληνική Siemens ασχολείται με το άθλημα.

Δημοσ.

Μετά από αρκετό ψάξιμο, βρήκα αυτό. :grin: :grin:

Λιανική τιμή: 370,00? + Φ.Π.Α.

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα, ο πελάτης θα κάνει απόσβεση σε λιγότερο από 6 μήνες.

Μία ιδέα μου, ήταν να τοποθετήσει και 2ο στο υποκατάστημα και μέσω ενός εταιρικού προγράμματος να μπορεί να επικοινωνεί δωρεάν το ένα υποκατάστημα με το άλλο.

Όταν θα το πάρω στα χέρια μου, θα σας γράψω εντυπώσεις.

Δημοσ.
nai einai klasiko gia tis megales etairies pleon...

se pairnoun thlefwno apo th douleia k aporeis pws bgainei kinhto... :)

Γιαυτό και το ρυθμίζεις να βγάζει απόκρυψη ώστε να μη καταλαβαίνει τίποτα :P

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο για μεγάλες εταιρίες.

Αν μία εταιρία έχει κόστος 100 ευρώ το μήνα σε κινητά τότε την συμφέρει να κάνει ένα έξτρα έξοδο εφάπαξ και να έχει τουλάχιστον 50% μείωση στα έξοδά της για κλήσεις προς κινητά.

Επίσης είναι καλύτερα να φαίνεται ο αριθμός, γιατί αρκετοί δεν σηκώνουν τηλέφωνα με απόκρυψη.

Δημοσ.

Highlander fantazomai oti milas gia syskeyes FCT opvs egrapses (Fixed Cellurar Terminal) h GSM Gateways opvs onomazontai...

Epeidh to epsaxna kai egv gia thn douleia mou (gia tous logous oikonomias pou aneferes) , exv doulepsei kai me Ericsson alla kai me Nokia.

Eixa vrei kai kapoies perierges markes pou yposthrizan kai sms,data,fax yphresies pou den me endieferan.

Rvtise pantvs ston provider pou eisai gia na se promitheysei , giati einai dyskolo na vreis se apla katasthmata (Eixa petyxei kapoia stigmh sto Plaisio ths Metamorfvshs)

An thes perissoteres infos-details P.M me na sou dvsv oti yliko eixa mazepsei tote ;-)

Nasos

Δημοσ.

nasmania, συνήθως αυτό που ψάχνεις είναι πάντα μπροστά στα μάτια σου.

Βρήκα από την εταιρία που συνεργάζομαι στα τηλεφωνικά κέντρα.

Πολύ καλύτερη τιμή αλλά και κεραία 3 μέτρων ώστε να έχει καλύτερο σήμα.

Ίσως καθυστερήσει η παραγγελία λόγω αναμονής από τον πελάτη, αλλά όταν τα έχω θα σας ενημερώσω.

Δημοσ.

Etsi akrivos einai panta highlander !

Kai egv epsaxna apo edv kai ekei kai telika vrhka mesv tou emporikoy synergath tou provider pou xrhsimopoioume sthn etairia ;-)

Ta 3m keraia mou fainetai ypervoliko mias kai egv 4 FCT's pou exv egkatasthsei einai mesa se "thameno" computer room kai pianoun mia xara,ektos an prokeitai gia PBX egkatesthmeno se kanena vouno

Ante kales egkatastaseis kai dokimes !!

To epomeno pragma pou thelv na dv kapoia stigmh (an brethei xronos) einai SMS gateway.Mpas exeis asxolithei katholou esy ?

Δημοσ.

Έχει η εταιρία που συνεργάζομαι με τα κέντρα.

Δεν νομίζω ότι θα βάλω ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά μην λέμε μεγάλες κουβέντες :).

Δεν νομίζω ότι έχει κάποια ιδιαιτερότητα, καθώς παίζει πάνω σε PC οπότε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...