Προς το περιεχόμενο

Περίεργο σκηνικό..


neperios_1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν προσπάθω να συνδέσω ένα laptop σε ένα δίκτυο με 120 υπολογιστές, μου έχουν δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (IP,subnet mask, Gateway IP, DNS kai alternative DNS) και ενώ βλέπω ότι έχει συνδεθεί και κάνω ping κανονικά και στον router και σε εξωτερικές IP, εν τούτοις όταν ανοίγω οποιονδήποτε browser για να συνδεθώ σε κάποια σελίδα δεν μπαίνει... Τις ρυθμίσεις τις έχω τριπλοτσεκάρει και είναι σωστές... Μάλλον κάποιο πρόβλημα με τον DNS πρέπει να παίζει... Any useful ideas?

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση φιλε μου πως το προβλημα ειναι πραγματι με τον proxy.

Μαλλον ο ΙΤ σας, εχει ξεχασει να σου πει πως υπαρχει και αυτος.

Παλαιοτερα μπορει να μην ηταν εγκατεστημενος γιαυτο και να εβλεπε internet το

αλλο laptop.

Εχεις την δυνατοτητα να δεις καποιο απο τα υπολοιπα 120 pc? Δες λιγο μηπως στον browser υπαρχουν τετοιες ρυθμισεις, αν ναι κανε μια μυνηση στον ΙΤ για ηθικη ικανοποιηση.

Δημοσ.

δοκίμασε να μπεις εδώ

http://62.103.128.215 (οτενετ)

 

Αν μπεις, έχεις κάποιο πρόβλημα με τους DNS

Aν δεν μπεις, δες αυτό που σου λένε τα παιδιά για το αν υπάρχει proxy ή firewall client και επίσης, δες μήπως το δικό σου firewall σε βγάζει στο internet από κάποιο άλλο gateway ή έχεις ρυθμιζμένο τον browser σου να βγαίνει από κάποιο proxy που δεν υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...