neperios_1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν προσπάθω να συνδέσω ένα laptop σε ένα δίκτυο με 120 υπολογιστές, μου έχουν δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (IP,subnet mask, Gateway IP, DNS kai alternative DNS) και ενώ βλέπω ότι έχει συνδεθεί και κάνω ping κανονικά και στον router και σε εξωτερικές IP, εν τούτοις όταν ανοίγω οποιονδήποτε browser για να συνδεθώ σε κάποια σελίδα δεν μπαίνει... Τις ρυθμίσεις τις έχω τριπλοτσεκάρει και είναι σωστές... Μάλλον κάποιο πρόβλημα με τον DNS πρέπει να παίζει... Any useful ideas?
seven77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 mipos se sto diktio iparxei proxy pou epitrepei access sto internet se sigkekrimenes ip?
neperios_1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 to thema einai oti tis IP ktl ktl mou tis edwse o admin tou diktiou opote logika exei pronoisei gia to thema kai apo ti ksero sto parelthon enas allos synadelfos eixe syndesei to diko tou mautes tis rythmiseis kai douleue kanonikotata.
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 tis ru8miseis tou browser pou xrhsimopoieis tis tsekares?
JohnnyB Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Αν έχεις βάλει στο DNS το IP του router άλλαξε το με αυτό του provider.
neperios_1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Oxi diaforetiki IP exo valei gia ton router kai gia ton DNS...kai malista ston DNS exo valei kai alternative IP... Oso gia ton browser poies rythmiseis akrivos ennoeis na elekso?
nickpala Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω την εντυπωση φιλε μου πως το προβλημα ειναι πραγματι με τον proxy. Μαλλον ο ΙΤ σας, εχει ξεχασει να σου πει πως υπαρχει και αυτος. Παλαιοτερα μπορει να μην ηταν εγκατεστημενος γιαυτο και να εβλεπε internet το αλλο laptop. Εχεις την δυνατοτητα να δεις καποιο απο τα υπολοιπα 120 pc? Δες λιγο μηπως στον browser υπαρχουν τετοιες ρυθμισεις, αν ναι κανε μια μυνηση στον ΙΤ για ηθικη ικανοποιηση.
neperios_1984 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 ok paides euxaristo poly, tha to tsekaro se ligo kai tha sas enimeroso... Insomnia rulez apla!
or1onas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Episis, tsekare mhpws prepei na egatasthseis k to firewall client sto laptop (an yparxei isa server sto diktyo einai poly pi8ano...)
platongr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 δοκίμασε να μπεις εδώ http://62.103.128.215 (οτενετ) Αν μπεις, έχεις κάποιο πρόβλημα με τους DNS Aν δεν μπεις, δες αυτό που σου λένε τα παιδιά για το αν υπάρχει proxy ή firewall client και επίσης, δες μήπως το δικό σου firewall σε βγάζει στο internet από κάποιο άλλο gateway ή έχεις ρυθμιζμένο τον browser σου να βγαίνει από κάποιο proxy που δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.