Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός οθόνης tft

antonis_wrx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι να μην έρχεται καθόλου σε επαφή η οθόνη με azax και γενικά οποιοδήποτε χημικό καθώς έχουν ένα πολύ λεπτό στρώμα(λόγω τεχνολογίας tft) οπότε αργά ή γρήγορα καταστρέφεται με αποτέλεσμα να μειωθεί η ευκρίνεια της οθόνης!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω, ίσως να έχεις δίκιο. Πάντως τόσα χρόνια το κάνω και με AZAX και με νερό κάποιες φορές και δεν είχα πρόβλημα. Νομίζω πάντως πως το καθάρισμα με νεράκι είναι το καλύτερο και το πιο σίγουρο.

Δημοσ.
Πραγματικά δεν ξέρω, ίσως να έχεις δίκιο. Πάντως τόσα χρόνια το κάνω και με AZAX και με νερό κάποιες φορές και δεν είχα πρόβλημα. Νομίζω πάντως πως το καθάρισμα με νεράκι είναι το καλύτερο και το πιο σίγουρο.

Oxi AZAX vre c, egklhma...

Δημοσ.

Μια παλιά μου philips 170s απο το azax εκτος οτι έχει γίνει λίγο θαμπή σε ένα σημείο της οθόνης παρουσίαζε κάτι τελίτσες που τρεμόπαιζαν,κάτι σαν ψηφιακά ζουζούνια...!!! Δουλεύει ακόμη και σήμερα βέβαια!

Δημοσ.

Μπορεί να έτυχε. Δεν λέει κάτι αυτό. Εμένα ποτέ δεν έπαθε τίποτα. Αλλά για να μη το κουράζουμε με νεράκι είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

exw thn 1980q LG . Thn katharizw me Azax kai xarti kouzinas 2 xronia twra kai den exei pathei tipota . Idia deixnei pou thn exw balei dipla se mia kainourgia . . Den einai da ftiagmenes kai apo Nylon .

Δημοσ.
THUKIS αυτην ειχα και εγω και την πουλησα σε εναν γραφιστα!

Καταπληκτικη ε?

Πόσο; Σκέφτομαι να τη δώσω κι εγώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...