giankyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μιλάμε για ΤΑ φτυάρια.. Δημιουργία 16-09-05, 01:37!! Είδα το #8 και λέω ποιος π0uστhς έγραψε αυτό το σουργελοpost?
varthol Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Καθαρισμός TFT - LCD με ένα καθαρό Vettex νοπό με νέρο.Εγώ βρέχω το μισό και το τρίβω πολύ απαλά σε καθημερινή βάση.Μια φορά τον μήνα παίρνω χαρτί κουζίνας (που δεν μαδάη) και Ασπρο οινόπνευμα του φαρμακείου.... Αυτά που πουλάνε είναι ειδικά προϊόντα μην το ξεχνάτε... Προσοχή:ΟΧΙ Οξέα ή Βάσεις και Σαπούνια...Κάτι άκουσα για Ξύδι.....
Members gsarig Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Πάντως τα υγρά πανάκια του πλαισίου που είχα δοκιμάσει άφηναν σημάδια και γενικά τα αποφεύγω (ύστερα μάλιστα από κάποια posts που διάβασα σε άλλα σχετικά topics). Τελευταία πήρα αυτό το καθαριστικό και νομίζω πως κάνει καλή δουλειά.
giankyr Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Άσε! Τώρα που είπες πανάκια Πλαισίου θυμήθηκα ότι τα πήρα τον Οκτώβρη όταν πήρα την Philips μου και τα Χριστούγεννα που πήγα να τα χρησιμοποιήσω (άντε να είχα χρησιμοποιήσει καμιά 20αριά) ήταν στεγνά!! Και δεν ήταν ούτε ανοιχτό το κουτί ούτε εκτεθειμένο, ήταν όλα θεόστεγνα μέχρι μέσα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μιλάμε για ΤΑ φτυάρια.. Δημιουργία 16-09-05, 01:37!! Είδα το #8 και λέω ποιος π0uστhς έγραψε αυτό το σουργελοpost? mpa apla kapoios ekane topic gia 100h fora kai to synexisan se auto...
dimi_p Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Kati allo pio tsampe? εφημεριδες + σαλιο ! τις εφημεριδες τις παιρνουμε απο τα σκουπιδια (παλιες) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Συγνώμη να κάνω μια άσχετη(εκ πρώτης όψεως)ερώτηση; Οταν βλέπετε στην άκρη του δρόμου γυναίκες να περιμένουν την οδική βοήθεια για να τους αλλάξουν το ξεφούσκωτο ελαστικό,τι σκέφτεστε; Απαντήσεις τύπου: <<αν είναι όμορφες σταματάω να βοηθήσω>> δεν θα γίνουν δεκτές.
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Συγνώμη να κάνω μια άσχετη(εκ πρώτης όψεως)ερώτηση; Οταν βλέπετε στην άκρη του δρόμου γυναίκες να περιμένουν την οδική βοήθεια για να τους αλλάξουν το ξεφούσκωτο ελαστικό,τι σκέφτεστε; Απαντήσεις τύπου: <<αν είναι όμορφες σταματάω να βοηθήσω>> δεν θα γίνουν δεκτές. Είναι άσχετη και εκ δεύτερης απόψεως..
Henry3GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 τα πανάκια απο το πλαίσιο είναι μεγάλη μούφα. την δικιά μου την καθάρισα 2 φορές με άζαξ. δεν νομιζω να επαθε τιποτα ε? απο εδώ και πέρα την μέθοδο με το νερό.
Vagos_46 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Henry3GR άν έχεις lcd οθόνη τότε κάκιστα έκανες και την καθάρισες με azax. Το καλύτερο καθάρισμα είναι με μία παλιά λευκή φανέλα βουτηγμένη στο νερό,έπειτα στραγγισμένη πολύ καλά και καθάρισμα της οθόνης απαλά. Τα πανάκια του πλαισιού και διάφορα άλλα τέτοια μαραφέτια απλά κοροϊδία είναι!
Henry3GR Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 οχι, tft έχω και αυτο το έκανα μονο και μονο για να βγαλω αυτα τα άσπρα που αφησαν τα πανάκια
Vagos_46 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 οχι, tft έχω και αυτο το έκανα μονο και μονο για να βγαλω αυτα τα άσπρα που αφησαν τα πανάκια Βασικά tft είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις lcd οθόνες.Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις ξανά azax καθώς καταστρέφεται η επιφάνεια της οθόνης σιγά-σιγά. Μόνο νεράκι!
Lafas1987 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Απευθείας πάνω στην οθόνη το AZAX και μετά σκούπισμα δεν είναι και τόσο καλή λύση. Μπορείς καλύτερα να ψεκάσεις το πανί με αυτό και σκουπίσεις την οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.