bill Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Γειά σας παιδιά, έχω μια LG 1720B , την οποία πήρα μεταχειρισμένη. Οπότε δεν έχω απόδειξη αγοράς ... Πήρα την LG HELLAS και την ALMAN HELLAS σήμερα και μου είπαν οτι η εγγύηση ισχύει ΜΟΝΟ με το παραστατικό αγοράς .Οταν είπα στην LG να δώσω το σειριακό της οθόνης ,μου είπαν οτι δεν μπορούν να δούν εργοστασιακή εγγύηση. Με την ALMAN όταν τους είπα τα (3)τρία πρώτα γράμματα του σειριακού αριθμού μου είπαν οτι είναι εντός εγγύησης αλλά θα χρειαστεί και το τιμολόγιο ή η απόδειξη αγοράς ... Και θέτω (2)δύο ερωτήματα : 1.Είναι τόσο μικρή εταιρεία η LG που δεν έχει βάση δεδομένων με τους σειριακούς αριθμούς των προϊόντων της ; 2.(και σημαντικότερο) Εχει κάποιος να μου παραχωρήσει ενα δικό του αντίγραφο απο αντίστοιχη οθόνη; σημείωση:Οταν είπα στις 2 εταιρίες οτι πίσω γράφει μήνα κατασκευής (π.χ. Απρίλιος 2004) μου ζήτησαν πάλι παραστατικό αγοράς ...άσχετα εάν δίνουν 3χρόνια εγγύηση... ακούω σχόλια και ποιός έχει κάποιο παραστατικό παρακαλώ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.