drm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Κυριώς ρόλο παίζει ο τίτλος: Η σαφήνεια του, και δευτερευοντα λόγο η κατηγορία...
theobabis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Να ειναι κλειδωμενο και να εχει πολλα ποστ
tsotrilos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 βασικα να πω οτι η ιδεα μου για να πω κατι τετοιο οσον αφορα τα κριτηρια ενδιαφεροντος δεν ηταν για να παραπονεθω στο οτι δεν μου εχουν απαντησει σε καποια posts αλλα για να δω εγω και εσεις τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεξουμε σε εναν τιτλο ενως topic για να βρουμε πιο γρηγορα και ευκολοτερα απαντηση στην απορια που εχουμε... ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι δεν εχω παραπονο για το insomnia εχω λυσει πολλα προβληματα μου μεσα απο εδω με την βοηθεια πολλων μελλων....και αυτο ειναι ο λογος που ενα 80% της ωρας που θα μπω στο net στην περναω εδω... Αυτα...
Tetix Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 και αυτο ειναι ο λογος που ενα 80% της ωρας που θα μπω στο net στην περναω εδω... To υπόλοιπο 20%? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
tsotrilos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 To υπόλοιπο 20%? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: οταν πηζεις με μια 56αρα καταντα βαρετο πλεον να σερφαρεις στο νετ(να περιμενεις 50 ωρες να ανοιξει μια "βαρια'' σελιδα η να σπας τα νευρα σου με τις αποσυνδεσεις) Οποτε περιμενω καρτερικα την φοιτητικη dsl....
Tetix Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Μια απ' τα ίδια και γω ) Αν προσθέσουμε και κανά Mu με κανά ΑΟΜ βέβαια...
-nick- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 edo diabazo sygkekrimenes kathgories synithios... mousikh k kinimat. kyrios.. se alla forum diabazo sxedon ola ta topics.
planetman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 1) Να μην έχει απαντηθεί, τουλάχιστον όχι πολλές φορές. 2) Να με ενδιαφέρει το θέμα. 3) Να είναι γραμμένο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.