tsotrilos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Ποια ειναι τα κριτηρια για εσας για να διαβασετε καποιο post μεσα σε ολες τις κατηγοριες του insomnia; Τι ειναι αυτο που σας κανει να βαλετε το mouse σας πανω σε ενα θεμα και να το διαβασετε;;; Π.χ.: υπαρχουν αρκετα post που καποια ατομα ζητουν-ρωτουν κατι και βλεπεις οτι υπαρχουν 1-2 ατομα που τα εχουν διαβασει....
tsotrilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 ναι οτι ακριβως ελεγα...!!!...!!!
nthanasis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 o titlos fisika an apo ton titlo do oti me endiaferei auto to post allios an einai erotisi mono an xero na apantiso sto provlima i tin erotisi kapiou
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 o titlos fisika an apo ton titlo do oti me endiaferei auto to post allios an einai erotisi mono an xero na apantiso sto provlima i tin erotisi kapiou Το αυτο! Οταν βλεπω θεματα με τιτλο"Ερωτηση"ή παρομοιους τιτλους,δυσκολα θα μπω να δω σε τι αναφερεται ειδικα οταν κατεβαζω κατι με την ταπεινη μου 56αρα. Και φυσικα η θεματολογια.Αν δεν το ξερω,θα μπω οταν υπαρχουν αρκετα posts για να μαθω και γω επι του θεματος ή θα το προσπερασω αν απλα δεν με ενδιαφερει το θεμα.
predator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 απλα αν ειναι ενδιαφερον ρε man. εκτος αν βαριεμαι και δεν υπαρχουν νεα post,οποτε μπορει να ανοιξω οτι νανε να περασει η ωρα μου! ειδικα το πρωι μολις ξυπνησω, το Insomnia ειναι η καλυτερη εφημεριδα!:razz:
Oberon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Me travaei o titlos panta! An twra einai kapoia erwthsh, mpainw sto topic kai an gnwrizw thn apanthsh thn dinw, alliws to afhnw stous allous...
georgeadams Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Αν όμως ο τίτλος είναι πολύ γενικός (πχ "ερώτηση" ή "SOS βοήθεια") χωρίς να αναφέρει έστω κάποιες βασικές λεπτομέρειες, σπάνια μπαίνω να το διαβάσω καν...
haris_ch02019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 kai egw apo ton titlo..an kai polles fores kanw auto pou perigrafei o predator!!sketh eksarthsh!!!
NOMIKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το θέμα είναι ο βασικός λόγος.Αν σχετίζεται με κάτι σχετικό με τα ενδιαφεροντά μου οπωσδήποτε θα το ελέγξω.
random Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 NICE ALBATRON PX915P4C PRO ide problem Maxtor 80 GB εμφανίζεται σαν 1,20 GB Zητω χαλασμενο σκληρο δισκο Ti exete na peite gia to GOTHIKA? Διατηρηση ενεργοποιησης των XP μετα απο φορματ? LAN δικτυο για lan game με 2 pc εφικτο? Διαφανεια στα γραμματα απο τα icons Αεροπλανα για flight simulator 2004 case modifications PowerDVD + 5.1 & 7.1 ram σε διαφορετικες συχνοτητες [Πώληση] P800 for sale [100.00 Ευρώ] UGLY [Πώληση] P800 for sale [00.00 Ευρώ] ...μουσικη... Pci vercion Μια απορια... kaneis? PES prob iso prog? Ενα παλιο προγραμμα pws legete? μηπως γνωριζεται....? Βάλτε ένα χεράκι....προβλημα!!! Τι εχει το pc μου;;;;;; akoyte ayto to bouhto????h karta moy einai!!! new pc Βαρεθηκα!Ολα σε ενα. Αυτο ειναι καλο;;; sas aresei? Can you resist? Ολα μπλε και μοβ!!!!! Ασχετος με linux εχω χασει την μπαλα...βοηθεια! Τα λιγα views/replies βεβαια μπορει να τύχουν και στα nice, αλλα δεν ειναι κακό. ειναι καλό για το φορουμ γενικότερα. Αν εγω δεν παιζω flight sims ή δεν ξερω απο OC, ή δεν χρειαζομαι p800, δεν εχω χαλασμενο δισκο, δεν θα μπώ. Με το "sas aresei?" μπορεί να μπώ, και αν το περιεχόμενο μ ενδιαφερει μπορει να διαβασω/απαντησω, Αν οχι, θα στα χώσω (απο μέσα μου) :-x Εεεε!!! στο 10ο παρόμοιο ποστ :-x θα στα χώσω και "απ' έξω μου"... φιλικά πάντα.
vagpap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Αποφεύγω πλέον να μπαίνω σε topic του τύπου "Ποιό είναι το καλύτερο... κλπ"... Καθώς επίσης και σε topic που ξεκινούν "κάποιοι" χρήστες... sorry αλλά το κάνω μιας και πολλά από τα προηγούμενα που είχα μπει δεν μου έδωσαν τίποτα ή δεν είχα τίποτα να δώσω, και έκτοτε υπάρχει η άσχημη εικόνα...
MariaTs. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το θέμα είναι ο βασικός λόγος.Αν σχετίζεται με κάτι σχετικό με τα ενδιαφεροντά μου οπωσδήποτε θα το ελέγξω. Συμφωνώ' όπως κι αν είναι κάποιο θέμα που μπορώ να βοηθήσω!
Dark_son20 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 prota i katigora kai meta to thema vasika kinimatografo/mousiki den pataw katholou antithetos "Insomnia Site - Forum" oti kai na einai o titlos tha mpo
paschalia Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το θεμα και αν εχει απαντησει καποιο γνωστο και ενεργο ( νταξ,αυτο ειναι σχετικο) μελος του φορουμ .
Tetix Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πατάω στα New Posts και σε κάθε thread αφήνω για λίγο το ποντίκι ώστε να φανεί στο περίπου τι ρωτάει ο καθένας... Αν είναι κάτι που με ενδιαφέρει ή μπορώ να απαντήσω μπαίνω... Πολύ χρήσιμο αυτό το feature του φόρουμ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.