ggeront Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 DIGITAL CUBE PMP1000 30GB Portable multimedia I-STATION Όλες οι multimedia δυνατότητες σε μέγεθος παλάμης. Διαθέτει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 30GB, οθόνη 3.5'' και βάρος μόλις 246γρ. Συνδεόμενο με υπολογιστή, μπορεί να γίνει φορητός σκληρός δίσκος. Εύκολη αναβάθμιση F/W. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι drag & drop από το web-site της εταιρίας στο φάκελο της συσκευής σας. Υποστηρίζει πολλών ειδών ταινίες Με κωδικοποίηση ήχου που υποστηρίζει και παίζει ψηφιακό ήχο 50mW. Αμεση κωδικοποίηση και εγγραφή Φωνής Υποστηρίζει 16 equalizers. Διαθέτει ραδιόφωνο FM με λειτουργία αυτόματης αναζήτησης, εγγραφή και προεπιλογή σταθμών. Λειτουργεί ως φορητό ψηφιακό άλμπουμ Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν αριθμομηχανή Οθόνη 3,5'' TFT που υποστηρίζει 262.144 χρώματα (18bit) Υποστηριζόμενα αρχεία Video: DivX, Xvid, MPEG1/4, ASF, WMV Υπότιτλοι σε όλες τις γλώσσες SMI (Unicode) Ευκολόχρηστο κατέβασμα με drag & drop Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου: MP3, WMA, AAC, AC3, OGG Δείχνει αρχεία φωτογραφιών JPEG Ραδιόφωνο FM με εγγραφή και προεπιλογή σταθμών Αμεση κωδικοποίηση MP3 από γραμμή εισόδου Αποσπώμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία lithium - polymer Ενσωματωμένο ηχείο με δυνατή έξοδο Υποστηρίζει έξοδο TV με φορμά NTSC και PAL Υποστηρίζει CVBS και S-Video για υψηλής ποιότητας έξοδο video Yparxei kaneis pou na exei dei i na katexei to sygkekrimeno gadget, skeftome na to agoraso apo plaisio kai the ithela kamia gnomi... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=15&Secton_id=957&Product_Id=262310#[/url]
HQ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 prosexa to sigekrimeno sto katastima tis anotero eterias stin kifisia . pigene rikse mia matia .perasa prin 3 evdomades kai to eixane tote . alla fadazomai me ena tilefonima sto katastima tha eisai sigouros. otan perasa ego etouto to matzaflari den anoige...i toulaxiston stamatouse se kapio simeio otan to ksekinouses . en oligeis den katafera na sximatiso gnomi . filika
alan79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 prin apo liges meres agorasa to pmp 1000 30 gb. to exei kaneis na mou pei tis edipwseis toy?
agelenia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 prin apo liges meres agorasa to pmp 1000 30 gb. to exei kaneis na mou pei tis edipwseis toy? ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ?
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις υπόψη σου ότι πρόκειται για πόστ του 2006, έτσι;
agelenia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις υπόψη σου ότι πρόκειται για πόστ του 2006, έτσι; ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ( I- STATION) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑ. ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ....
agelenia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ( I- STATION) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑ. ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ.... ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ ΕΝΝΟΥΟΥΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ( I- STATION) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΑΣΑ. ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ.... Βρε εσύ... δεν απάντησα για να σου την πω. Απλά πρόκειται για τόπικ του 2006 οπότε μπορεί και να μην σου απαντήσουν για 1002 λόγους.
agelenia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Βρε εσύ... δεν απάντησα για να σου την πω. Απλά πρόκειται για τόπικ του 2006 οπότε μπορεί και να μην σου απαντήσουν για 1002 λόγους. ΟΚ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ 270 ΕΥΡΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΟΡΡΥ ....
tzinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μεγαλη η χαρη σου, εκατσα και το εψαξα λιγο. Καλα εχεις το μηχανημα 2 χρονια και δεν σκεφτηκες να ψαξεις να βρεις αν εχει καποιο σαιτ η εταιρια?? Δυστηχος ειναι στα κινεζικα, αλλα καταφερα να εντοπισο τα downloads, δες στο λινκ που σου δινο, εχει διαφορα για το pmp1000. χμμ δοκιμασα να κατεβασο κατι, θελει να εισαι μελος, τωρα πως θα το καταφερεις με το σαιτ στα κινεζικα δεν ξερω Το usb καλωδιο το εχεις? καπου διαβασα οτι κανει αυτοματα firmware update, δεν το εχεις δοκιμασει? http://www.i-station.co.kr/support/downmain.html?page=36&cat=&d_code= δες αν μπορεις να τους στειλειες κανα email
agelenia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 μεγαλη η χαρη σου, εκατσα και το εψαξα λιγο. Καλα εχεις το μηχανημα 2 χρονια και δεν σκεφτηκες να ψαξεις να βρεις αν εχει καποιο σαιτ η εταιρια?? Δυστηχος ειναι στα κινεζικα, αλλα καταφερα να εντοπισο τα downloads, δες στο λινκ που σου δινο, εχει διαφορα για το pmp1000. χμμ δοκιμασα να κατεβασο κατι, θελει να εισαι μελος, τωρα πως θα το καταφερεις με το σαιτ στα κινεζικα δεν ξερω Το usb καλωδιο το εχεις? καπου διαβασα οτι κανει αυτοματα firmware update, δεν το εχεις δοκιμασει? http://www.i-station.co.kr/support/downmain.html?page=36&cat=&d_code= δες αν μπορεις να τους στειλειες κανα email ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΑΠΝΤΕΙΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ. ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΣΑΙΤ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑ . ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....
alan79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΒΗΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ? ΕΧΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ISTATION, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ MSN. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΦΙΛΙΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.