BIAP Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Εχει κανει καποιος συνδεση απο το ΤΕΕ? http://portal.tee.gr/portal/page?_pageid=44,65988&_dad=portal&_schema=PORTAL92 Υπαρχει κανενα κρυμμενο "καλουδι" που θα επρεπε να γνωριζουμε προκαταβολικα? Αξιζουν οι προτεινομενες υπηρεσιες με adsl? Ευχαριστω προκαταβολικα :grin:
marios007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Επέλεγε αυτή την σύνδεση ΜΟΝΟ και αν ενδιαφέρεσαι για τις "παράλευρες" υπηρεσίες που δίνει το ΤΕΕ (βιβλιοθήκη, νόμος κτλ). Καταρχήν είναι ακριβή. 'Ολοι μειώνουν τις τιμές και το ΤΕΕ τις έχει ίδιες εδώ και 8 μήνες. Πρέπει να ειδοποιήσεις 2 μήνες νωρίτερα αν θες να ΜΗΝ την ανανεώσεις μετά το εξάμηνο. Όσο για τις ταχύτητες έχω ακούσει διαφορούμενες απόψεις. Εδώ μάλλον πρέπει να πάρεις DEMO (ωραίο ανέκδοτο... αμα ξυπνήσουν στο ΤΕΕ μπορεί...ΑΜΑ)
deathlok Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 i sindesi me to tee dini kai access epistimonika paper??(sience direct ktl)
gerontas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Επέλεγε αυτή την σύνδεση ΜΟΝΟ και αν ενδιαφέρεσαι για τις "παράλευρες" υπηρεσίες που δίνει το ΤΕΕ (βιβλιοθήκη, νόμος κτλ).Ακριβώς. Επειδή χρειάζομαι τη NOMOS, έχω μια PSTN του ΤΕΕ στα 63 Ευρώ το εξάμηνο. Αν σκεφτείς ότι η 384/128 είναι στα 162, ένα κατοστάρικο το εξάμηνο δεν ακούγεται κακό. Πάντως οι έντυπώσεις για την ταχύτητα από πολλούς συναδέλφους δεν είναι οι καλύτερες. BTW, είναι δυνατό να συνδέεσαι με οποιοδήποτε provider με DSL και να κάνεις log-in στις ειδικές υπηρεσίες με τους κωδικούς που έχεις από την PSTN, χωρίς κανένα πρόβλημα. Το demo του ΤΕΕ είναι εξαιρετικό ανέκδοτο, το καλύτερο όμως αφορά την τιμή της ISDN-128: Είναι ακριβότερη από την 384/128 !!! i sindesi me to tee dini kai access epistimonika paper??(sience direct ktl)Κάτι υπάρχει, αλλά δεν θα μείνεις και άφωνος. Περισσότερα εδώ
BIAP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια ευχαριστω. Με ενδιαφερει το access σε βιβλιοθηκες κτλ κτλ, αλλα θελω και καλη ταχυτητα σε καλη τιμη. [πονεμενη ιστορια, γυριζω Ελλαδισταν] Αυτο με τη φθηνοτερη PSTN για εισοδο στα δεδομενα τεε, μεσω οποιασδηποτε αλλης adsl καλο μου φαινεται.
Adavis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Το demo του ΤΕΕ είναι εξαιρετικό ανέκδοτο, το καλύτερο όμως αφορά την τιμή της ISDN-128: Είναι ακριβότερη από την 384/128 !!! Αυτό πρόσεξα και εγώ... Κάποιος πρέπει να τους πει να αλλάξουν καμία τιμή! Έχουν μείνει λίγο πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.