xristos1908 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά καλησπέρα.Ζητώ συγγνώμη αν τα παρακάτω έχουν ξανααπαντηθεί αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα.Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο,παρακαλώ παραπέμψτε με στην κατάλληλη σελίδα. Θέλω να συνδέσω το Laptop με το PC κυρίως για να μοιράζομαι την ISDN σύνδεση μου(του PC).Συνέδεσα με κατάλληλο καλώδιο την USB θύρα του Netmod(που είναι συνδεδεμένο στο PC) με μια USB του Laptop.Έκανα εγκατάσταση του Netmod στο Laptop και στη συνέχεια δημιούργησα ένα δίκτυο και από το PC και από το Laptop(ταυτόχρονα).Το πρόβλημα είναι ότι ότι όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο Internet μέσω του Laptop μου βγάζει το μήνυμα : 'Error 692:There was a hardware failure in the modem'.Επιπλέον,στο Advanced tab των Properties της σύνδεσης μου στο PC δε μου βγάζει 'Allow others...' ενώ στου Laptop ναι. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην έχω δημιουργήσει σωστά το δίκτυο.Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε είτε απαντώντας είτε παραπέμποντάς με στην κατάλληλη σελίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
random Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δικτυο μεσω του Netmod δε γινεται. ενα μοντεμ ειναι και κανονικα πρεπει να ελεγχεται απο 1 υπολογιστη. αυτο που (πιθανον) να μπορουσες να κανεις χωρις να ειμαι σιγουρος για επιτυχια, ειναι να κανεις disconnect to desktop που εχει το netmod στη σειριακη apo to net, kai connect apo to laptop poy exei to netmod sth usb. δηλαδη οχι και οι 2 μαζι internet. Για ταυτοχρονο ιντερνετ, συνδεεις μεταξυ τους τα pc με Crossover (ετσι το ζητας) ethernet καλωδιο. θελει απο μια καρτα δικτυου στον καθενα, αν δεν εχουν ηδη ενσωματωμένες. κανει την κληση το desktop, και το λαπτοπ βλεπει νετ μεσα απο το δικτυο. δεν συνδεεις νετμοντ στο λαπτοπ. Aφου προμηθευτεις τα απαραιτητα για δικτυο, ψαχνεις google windows "internet connection sharing" instructions ή βλεπεις το windows help
xristos1908 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για την απάντησή σου.Να έχω ταυτόχρονα Internet δεν με απασχολεί.Αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ από tο Laptop...Ι keep on searching...
random Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Αφου δεν σ ενδιαφερει το connection sharing, αποσυνδεσε το νετμοντ απο το desktop, και κανε reboot laptop + netmod να δουμε.
chfilis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 kane kali egkatastasi tou modem sto laptop.....stin ousia afou den 8eleis tautoxrona einai san na kaneis duo diaforetikes sundeseis...mia gia to pc kai mia gia to laptop...kai apla 8a sundeeis me to usb mia to pc kai mia to laptop...
xristos1908 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ ακόμα ψάχνομαι....Δεν ξέρω γιατί αλλά το Laptop δεν το 'βλέπει' καθόλου το Netmod...Έχω Win Xp SP2..Δε φαντάζομαι να φταίει αυτό.....
chfilis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 oxi...to exw dokimasei se win xp sp2 den mpaineis na katevaseis kanena kainourgio driver?sto pc me ti to sundeeis?me usb i me paralili?rwtaw mipw sexei xalasei i usb?
xristos1908 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Στο PC δεν το συνδέω με USB αλλά η USB του Netmod δουλεύει,γιατί όταν συνδέω το καλώδιο μεταξύ USB του Netmod και USB του Laptop εμφανίζει στη οθόνη του Laptop : 'Found new hardware'(περίεργο βέβαια,καθώς το έχω ήδη εγκατεστημένο....) οπότε η σύνδεση πρέπει να είναι οκ...Παρ'όλα αυτά,ο Netmod Configuration Manager δεν το βρίσκει....Ενώ στο Device Manager στα Modems το εμφανίζει μια χαρά(Intracom Netmod Win2000 XP)...Και μάλιστα τερματίζω το Bluetooth όταν είναι να συνδέσω το Netmod...Τι να πω...I'm all confused... :-?
chfilis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 min mpaineis me to netmod config....pigaine kateu8eian kai dimiourgise sundesi kai vale san modem to netmod...genika ta sunodeutika programmata tis intracom einai ligo....are swkrati....
xristos1908 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά τελικά συνέδεσα το Laptop με το Netmod μέσω σειριακής θύρας και δούλεψε κανονικά!!!Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη USB...Ευχαριστώ για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.