Προς το περιεχόμενο

Paidia Terastia Anagi Me Wow!!!!

BDOUKAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo agorasei edo kai 2 mines to wow kai agorasa kai mia karta 2 minon mazi.Ixa ftiaksei account kai to eixa simiosei kapou [alla oso ilithio kai na fenete to exasa] piga na dokimaso na ballo to auth. key pali gia kainourgio account alla tipota.KSEREI KANEIS POS BORO NA KSANABRO TO ACOUNT MOU KAI TO PASS MOU PLZ ANAGI

Δημοσ.

Εγω που ξερω για το Steam Account, συνηθως εχεις δυνατοτητα να βρεις το χαμενο password δινοντας username και email.Πρεπει βεβαια να θυμασαι το username

Δημοσ.

Στείλε ένα email στην Blizzard και πες τους τι έγινε. Λογικά θα σου ζητήσουν το authentication key που αναγράφεται στο κουτί του παιχνιδιού (ελπίζω να μην έχασες και αυτό :razz: ) και θα σου πουν το username & password ή θα σου δώσουν καινούργια.

Δημοσ.
Στείλε ένα email στην Blizzard και πες τους τι έγινε. Λογικά θα σου ζητήσουν το authentication key που αναγράφεται στο κουτί του παιχνιδιού (ελπίζω να μην έχασες και αυτό :razz: ) και θα σου πουν το username & password ή θα σου δώσουν καινούργια.

Mακαρι να λειτουργησει ετσι, αλλα δε νομιζω να δινουν ετσι usernames και passwords μονο και μονο επειδη καποιος αναφερει το serial!

Δημοσ.

Μια πρόταση έκανα δεν είπα ότι είμαι και σίγουρος ότι θα κάνεις τη δουλειά σου έτσι. Αλλά σίγουρα κάποιος τρόπος θα υπάρχει δεν μπορεί.

Δημοσ.

@ S2katana, oraio to signature, alla den to mikraineis ligaki?

bdoukas.. ax man, kala to pass, alla kai to usename ksexases? :S

tsk tsk tsk :P

Hmmm duskoli i katastasi an den breis to mail pou eixes dosei.

Xoris auto xlomo to blepw na paireis pali to account sou.

Koita mpas kai exes kanei register me kanena ksexasmeno email.

kali tuxi

Δημοσ.
@ S2katana' date=' oraio to signature, alla den to mikraineis ligaki?

bdoukas.. ax man, kala to pass, alla kai to usename ksexases? :S

tsk tsk tsk :P

Hmmm duskoli i katastasi an den breis to mail pou eixes dosei.

Xoris auto xlomo to blepw na paireis pali to account sou.

Koita mpas kai exes kanei register me kanena ksexasmeno email.

kali tuxi[/quote']

Αραγε να κοψω καποια φωτο ή να τις μικρυνω ολες?Αχ δυσκολη επιλογη...

Δημοσ.
Αποφάσισε γρήγορα μόνο γιατί μας γαμάς το layout της σελίδας....

Και εσυ μας εχεις π@δ@ξει με την τεραστια υπογραφη σου αλλα δεν στο λεμε και ετσι!Για μαζεψου λιγακι...

Δημοσ.

Τουλάχιστον εγώ δεν ξεχειλώνω τη σελίδα σε όσους χρησιμοποιούν 1024x768 ανάλυση. Αλλά που μυαλό για να καταλάβεις τι σου λέμε

Δημοσ.
Τουλάχιστον εγώ δεν ξεχειλώνω τη σελίδα σε όσους χρησιμοποιούν 1024x768 ανάλυση. Αλλά που μυαλό για να καταλάβεις τι σου λέμε

Κανονισε να συνεχισεις τις προσβολες και θα ενημερωθει ο moderator.Εγω τουλαχιστον μειωσα τη δικια μου υπογραφη.Οσο για την αναλυση, και εγω εχω 56αρα συνδεση και κανει 2 ωρες να κατεβει η σελιδα οταν εχει πολλες φωτο αλλα δεν προσβαλλω τους αλλους.Ιts not a fair world!Ψυχραιμια!!!

Δημοσ.

Επειδή μάλλον δε μπορεις ή δε θέλεις να αντιληφθείς τι σου λέω, βρες μια οθόνη 1024x768 και κοίτα τι προκαλεί η υπογραφή σου.

Δημοσ.
Επειδή μάλλον δε μπορεις ή δε θέλεις να αντιληφθείς τι σου λέω, βρες μια οθόνη 1024x768 και κοίτα τι προκαλεί η υπογραφή σου.

Ρε man δε χρειαζεται να βαλώ αλλη οθονη, απλα μειωνω τη δικη μου αναλυση!Εγω δεν ειπα οτι δεν υπηρχε προβλημα, ηδη εχω παει στο ww.photobucket.com και εχω μειωσει 3 φορες το μεγεθος της εικονας, αλλα συνεχιζει να τη δειχνει το ιδιο μεγαλη οσον αφορα στο πλατος.Anyway, ολα ειναι θεμα τροπου και συμπεριφορας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...