Προς το περιεχόμενο

Θορυβωδες ανεμιστηρακι σε μητρικη

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω την Asus A8N SLI με το NForce4, και τον τελευταιο καιρο οταν κανω boot ακουγεται ενας ''ξερος'' ηχος απο το ανεμιστηρακι της.Ανεκαθεν ηταν θορυβωδες(9000rpm) αλλα τωρα εχει χειροτερευσει.Βεβαια, μετα απο 1 λεπτο ηρεμει.Λετε να εχει πιασει σκονη και να θελει καθαρισμα?Απο Silencer υπαρχει κατι?

Δημοσ.

apo skoni den nomizw na kanei toso 8oruvo....mallon to exeis arketo kairo kai apla o anemistiras ligo exase strofes kai anevazei parapanw...an 8es apla mpes stis ru8miseis tou bios kai vale na min anevazei toses strofes....

Δημοσ.

Ε κοιτα απο τον Ιουνιο την εχω, δηλαδη οχι και τοσο πολυ καιρο.Ελεγα μηπως εχει πιασε σκονη και μετα απο κανα λεπτο που πιανει στροφες ''ζεσταινεται'' λιγακι και παyει ο θορυβος.Εχεις κατι υποψιν σου σε σχεση με silencer?

Δημοσ.

Υπάρχει ένα spray της PHILIPS για ηλεκτρονικά. Βγάλε το ανεμιστηράκι και το αυτοκόλλητό του και ρίξε στο τύλιγμα. Αυτό δρα σα λιπαντικό και θα σου μειώσει πάρα πολύ το θόρυβο.

Δημοσ.

Καλη η ιδεα σου αλλα εχω διαβασει οτι στις μητρικες με Nforce4 υπαρχει κινδυνος καθως βγαινει το ανεμιστηρακι να ξεκολλησει και το chipaki...

Δημοσ.

file mou egw exw tin a8n sli deluxe kai to anemistiraki meta apo merikous mines ekane kai se mena thorivo. den einai i skoni pou to kanei alla i vides pou sigratoun to anemistiraki pano stin psixtra prepei na exoun kselaskari apo tin thermotita. emena vevea einai xirotera ta pramata espase i vasi apo to anemistiraki ekei pou kanoun epafi i vides, opote psaxno gia kenourgio. prosexe to min to zorizis opos egw giati tha pathis kai c mia apo ta idia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...