tolis86 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 δδρ2 δεν μπορεις να βαλεις.....προοριζονται για περσινα το πολυ μηχανηματα τα οποια εχουν διαφορετικες υποδοχες (σλοτσ) και γενικα αλλη τεχνολογια....... τωρα καλητερα δουλεβουν 2*256 αμα τις εχεις σε ντουαλ τσανελ....αμα δεν υποστιριζει το μαδερμπορντ σου ντουαλ τσανελ βαλε καλητερα μια 512......και οτι και αν παρεις τελικα θα ηταν καλητερο αν επερνες μια μνημη που δουλεβει στην ιδια συχνοτητα με αυτη που εχεις τωρα....333 δηλαδη......και ιδια μαρκα με αυτη που εχεις τωρα....αν δε εχεις σκοπο να κανεις ντουαλ τσανελ τοτε σιγουρα πρεπει να βαλεις ιδιεσ μνημες....ιδιο μοντελο δλδ αν δε μπορεσεις ιδιας εταιριας με ιδια χαρακτιριστικα και αν παλι δε μπορεσεις τοτε οποσδιποτε να εχουν τα ιδια χαρακτιριστικα και ας ειναι διαφορετικης εταιριας....αλλιως πιθανως να εχεις προβληαματα.......
kostakiss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 motherboard έχω μια QDI KuDoZ 7(E)/KuDoZ 7 v2.0..που μπορώ να δω εάν υποστηρίζει dual channel?(ναι θέλω να δουλεύει με dual channel)..αυτή που βρήκα από το "multirama" έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με την δικια μου,αλλα δεν είναι ίδια μάρκα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.