Προς το περιεχόμενο

Boitheia me Mnhmh!!

dominant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo ena pc (1.8 GHz, p4)

to opoio exei mnimi 256, DDR, 266Mhz CL 2.5

apofasisa na kano anava8misei kai na valo mia mnimi

512 DDR 400MHz

sto slot DIMM1 ekei pou epeze kai h 256 DDR

Molis anapsa to pc o dikos arkise na fortonei, diladi to lampaki tou itan anamino sunexos, xoris na bootarei.

Meta apo auto ksana evala thn 256 DDR opos htan arxika alla to provlima

paramenei kai to pc den bootarei.

Yparxei periptosh na xalase to motherborad?

H 256 DDR 266Mhz paizei kanonika se allo pc (to opoio pc eixe proigoumenos

thn 512 DDR 400Mhz)

An mporeite, mia voh8eia giati den eimai kai polu empeiros

sto 8ema hardware.

Euxaristo

Δημοσ.

Aυτο το ειχα παθει και εγω, αλλα αποδειχθηκε πως πολυ απλα δεν ειχα πιεσει αρκετα δυνατα τη RAM στο slot της απο φοβο μηπως σπασω κατι.Σιγουρεψε καταρχας αν εχει μπει καλα.Τωρα αν παιζει καποια ασυμβατοτητα δεν το γνωριζω, αν και δεν το πιστευω.

Δημοσ.

evales akruvos tis idies mnimes?

ma h mnhmh koumpo8ike polu kala me ta clipakia.

Poso parapano na to pieso?

Tora otan to bootaro so systhma akougete syunexeia h disketa, oti prospa8ei na bootarei apo thn disketa kai kanei ksana reboot mono tou.

Vevaia to monitor den leitourgei.

Mipos xalase o diskos?

H karta grafikon pantos leitourgei alla den dixnei eikona alla maurila.

Δημοσ.

χμμ..

Ειχες αποσυνδεσει το καλωδιο του ρευματος απο το τροφοδοτικο οταν αλλαζες τις μνημες...? Καμια φορα οταν βαζουμε τα δαχτυλα μας στο ρευμα δεν ειναι καλο ουτε για μας ουτε για τα μηχανηματα. Τωρα αν ποσταρει ο υπολογιστης, δοκιμασε να αλλαξεις slot στη μνημη

Δημοσ.

Διαφορες δοκιμες οταν δεν παιζει τιποτα :( (δηλαδη συχνοτατα)

reset to bios sta defaults, αν μπαινεις bios με το σοφτ τροπο, αν οχι, με την αφαιρεση μπαταριας, jumper, κλπ..

(ειτε ρεσεταρεις το Bios, ειτε οχι, σαν απλη δοκιμη) βγαζουμε τελειως το pc απο πριζα (οχι απλα to button off), περιμενουμε λιγο, αναβουμε.

Πιανουμε τα dimakia και τη μητρικη αφου εχουμε ξεφορτησει τα χερακια μας απο στατικο ηλεκτρισμο.

κανε boot χωρις καθολου μνημη, να δεις αν ακουγεται η ακολουθια των μπιπ (λεει στο μανουαλ) που ειδοποιει "δεν εχω μνημη!!"

boot χωρις δισκο, να παιξει μονο το bios

Δημοσ.

den exo monitor, opote den mporo na do to bios.

ebgala entelos thn mnhmh akougete ena sigano bip prin afiso to xeri mou apo to koumpi

alla meta tipota, to fos tou diskou paramenei sinexos anameno alla den pisteuo na

diavazei tipota.

Δημοσ.

επισης βαζοντας το χερι στο κουτι προσπαθοντας να βαλουμε/βγαλουμε μνημη ισως βγαλαμε απο τη θεση του καλωδια ide δισκου.

κανε δοκιμες με το παλιο 256, και ασε το νεο μεχρι να αποκλειστει ζημια στο κουτι.

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις στο ΒIOS και να ρυθμίσεις τη μνήμη να δουλεύει στα 133mhz FSB (266DDR) γιατί τώρα προφανώς το BIOS τη βλέπει σαν 200mhz FSB (400DDR) δηλαδή (διαβάζει) το έιδος της μνήμης που έχεις στο ΜΒ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

hi paidia..skeftomai na agorasw mia mnhmh..aythn pou <<foraei>> twra to pc mou einai mia 256mb ddr 2700 333hz...

thelw na parw kati se 256 pali(diavasa oti 256*2 douleboun polu kala)..ti mou protinete na parw(marka)??ean parw ddr2 ti diafora tha exei?tha thn upostirizei to pc mou?(einai 3xronwn)tnx prokatabolika..

σε αλλο φορουμ που ποσταρα και δεν μου απαντησαν! :-x

έχω μια μνήμη

256 MB (PC2700 DDR SDRAM)..το σύστημα είναι περίπου 3-4 χρονων..επειδή σκέφτομαι την αγορά και μιας ακόμα μνήμης 256(δουλεύουν καλύτερα 2*256 από ότι διάβασα εδώ στο forum)..έψαξα λίγο και βρήκα αυτήν εδώ..από ότι είδα είναι περίπου ίδιες μνήμες..θα ταιριάζει στο σύστημα μου?μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο(όχι παραπάνω mb)..πχ ddr2 ,πιο πολλά mhz ?

site: http://www.multirama.gr/Multirama/p...ryPC&cp_id=8599

[*]: σε τι θα με βοηθήσει η παραπάνω μνήμη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...