Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελοσπάντων δεν βγάζουμε άκρη γιατί ο καθένας έχει την άποψή του για τους δικούς του λόγους (ο ένας παίζει με προτζέκτορα, ο άλλος έχει παλιά κάρτα γραφικών, ο άλλος γκρινιάζει για την TFT του κλπκλπ).

Αύριο βγαίνει το fm2006 και τελειώνουν τα ψέματα, εκεί είναι το ψωμί!

υγ. πραγματικά όμως περιμένω να δω το pes σε ps3 (και πιο πολύ σε xbox360) και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα είναι από...άλλο πλανήτη.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia prepei na katalavete oti gia na trexeis kala to PES sto pc, de xreiazetai ena super mhxanhma alla ena mhxanhma me megalh SUMVATOTHTA. O filos o subdee p.x. exei ena polu kalo mhxanhma, dunath cpu kai megalh ram alla de mporei na paixei to paixnidaki sto maximum logw ths kartas grafikwn tou, ka8ws h asumvatothta twn PES me tis MX kartes einai dedomenh edw kai polu kairo, opws kai me polles alles.

Sto diko mou pc, pou den einai kai h teleutaia lexh, trexei apsoga se maximum analush kai me alla 3-4 progs na trexoun sto background (Pentium 2,7 , 1gb ram kai karta ASUS FX5700). Den exei na kanei me to sunoliko kostos tou mhxanhmatos alla me th sunergasia software-hardware.

Kai oson afora th sugkrish PES pc-konsolas, pisteyw oti sto pc ta grafika einai safws kalutera, to paixnidi einai arketa pio grhgoro enw kai to patching einai pio eukolo. Sthn konsola mporeis omws na paixeis pio eukola me pollous filous kai ennoeitai na to metafereis opou 8eleis. Apla kai praktika, 8ewrw pws auta einai ta kuria pleonekthmata kai tou enos kai tou allou. Proswpika, otan paizw monos mou, paizw panta sto pc...

Δημοσ.

Τελικά παιδιά πότε βγαίνει το FULL παιχνίδι για PC??

Κι εγώ με GeForce 5200 UltraFX, αναγκάστηκα να το βάλω στη χαμηλότερη ανάλυση για να παίξω το demo..

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το expander (αλλά και το pes5.exe που κυκλοφορεί, που ξεκλειδώνει τα options) δεν συνεργάζονται με το demo που έχει commentary. Δες μήπως φταίει αυτό.

Δοκίμασε το παλιό demo αν μπορείς να το βρεις πουθενά.

Αν όχι, τότε...υπομονή μια βδομάδα ακόμα.

(manager2006 επιτέλους, το έχω, θα λιώσωωωωω)

Δημοσ.
Αν θυμάμαι καλά το expander (αλλά και το pes5.exe που κυκλοφορεί' date=' που ξεκλειδώνει τα options) δεν συνεργάζονται με το demo που έχει commentary. Δες μήπως φταίει αυτό.

Δοκίμασε το παλιό demo αν μπορείς να το βρεις πουθενά.

Αν όχι, τότε...υπομονή μια βδομάδα ακόμα.

(manager2006 επιτέλους, το έχω, θα λιώσωωωωω)[/quote']

thanx nzeppos eisai apolyta swstos...me to no voice douleyei kanonika;)

Δημοσ.

Ναι όμως παιδιά άλλο πότε βγαίνει και άλλο πότε "βγαίνει"!

Γιαυτό ροτώ, πότε "βγαίνει" το παιχνίδι ρε παιδιά? Θέλω να λιώσωωω

Δημοσ.

Επιτέλους το πήρα στα χέρια μου, αν και θα μου λείψουν οι γιαπωνέζικες κραυγές! Αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγκκκκκκκ!!!!!!! Τα πλήκτρα είναι πλέον στη γνωστή μας διάταξη. Πως παίζεται το memorial match γιατί μου βγάζει ένα μήνυμα και με πετάει πίσω. Θέλει option file για 2 παίχτες. Πως γίνεται αυτό; Πάντως, το παιχνίδι έχει φτάσει σε τρομερό επίπεδο ρεαλισμού χωρίς να ποτέ να απωλέσει τη χαρά και την αγνότητα ενός παιχνιδιού. Η εξελικτική του πορεία, από το πρώτο iss μέχρι και σήμερα, είναι μοναδική. Έχει δοθεί προσοχή ακόμα και σε μικρές λεπτομέρεις, όπως το μάζεμα της μπάλας όταν μένει πίσω, η πτώση από ένα απλωμένο πόδι χωρίς να είναι φάουλ μακριά από την μπάλα, οι επαφές των σωμάτων και τα σκριναρίσματα, και άλλα πολλά. Εύγε!!!

Δημοσ.

Για PC πάντως δεν έχει "βγει" ακόμα, πριν από Τετάρτη-Πέμπτη το βλέπω δύσκολο να "βγαίνει". Για ό,τι νεότερο, ο πρώτος που θα μας πληροφορήσει να είναι σίγουρος θα ακούσει πάρα πολλά Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Επιτέλους το πήρα στα χέρια μου, αν και θα μου λείψουν οι γιαπωνέζικες κραυγές! Αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγκκκκκκκ!!!!!!! Τα πλήκτρα είναι πλέον στη γνωστή μας διάταξη.

Gia PC ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...