Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 5 demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

twra pou phra kai ta gamepad goustarw trela.kalytero apo to 4 se genikes grammes alla epeimenw sto 8ema foul.einai yperbolika...ase pou oi termatofylakes koimountai wres wres (elpizw na nai apla bugs tou demo)

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kirileman wrote:

Αυτό για το "ξαναζεσταμένο PES4" είναι εντελώς μα εντελώς άστοχο. Μετά από 1μιση μήνα παιχνιδιού (πάνω από 100 ημίωρα παιχνιδια) μπορώ να είμαι απόλυτος σε αυτό. Μιλάμε για εντελώς νέο gameplay (τα έχουμε ξαναγράψει), εξελιγμένο, όχι διαφορετικό, φυσικά.

Μπράβο, πέστα ρε φίλε, είναι σχεδόν άλλο παιχνίδι, το gameplay (αυτό μας ενδιαφέρει κυρίως, όχι γραφικά κλπ) είναι μεν εξέλιξη του PES4, αλλά εξέλιξη σε πράγματα που έπρεπε να βελτιωθούν (σουτ, πάσες κλπ). Πράγματα όπως το commentary που παραπονιούνται κάποιοι, κατ'εμέ (που δεν παίζω ποτέ με σχολιασμό) δεν είναι τόσο σημαντικά.

(όμως τι καλά να είχε το commentary των NFL ή NHL της EA Sports).

Δημοσ.

Gia ta paidia pou paizoun to PES5 sto Ps2 kai tous fainetai argo, meta apo ligo psaximo katafera na auxhsw shmantika th game speed. Paizw panta se 60hZ kai panta XWRIS commentary, to opoio outws h alws de mporw n akouw, mou xalaei th dia8esh :P Otan ekana autes tis allages to paixnidaki etrexe mia xara, arketa pio grhgora. Dokimasa epishs 50hz xwris commentary alla den htan to idio. Gia peiramatisteite ligo ;)

Δημοσ.

Εγώ παίζω απο την μέρα που βγήκε το DEMO στο PC μέχρι και σήμερα τουλάχιστον 5 αγώνες την ημέρα..και μπορώ να πώ με απόλυτη βεβαιότητα οτι δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το 4..Μιλάμε για άλλο παιχνίδι..πολύ πιο ρεαλιστικό και εθιστικό!Οι παίχτες έχουν το κατάλληλο βάρος δεν στρίβουν σε κλάσματα δευτερολέπτου ,οπως γινόταν στο 4!Οι πάσες τα σούτ είναι εκπληκτικά και γενικότερα είναι σαν να είσαι σε πραγματικό αγώνα!Τα 2πλα είναι ακρως εθιστικα..Στο μόνο που υστερεί είναι η ατμόσφαιρα οπου σε αυτόν το τομέα το FIFA2006 είναι αρκετά πιο μπροστά..Το commentary δεν με ξετρέλανε στο δευτερο official demo ..ενω του FIFA είναι εκπληκτικό.Βέβαια συγκρίνω το DEMO του PES5 με το FIFA2006 full game.Θα δούμε και στην τελική version του PES5 για PC αν υπάρξουν βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα.

Παρεπιπτόντως το δευτερο official demo του PES5 εκτός απο την περιγραφή του αγώνα έχει αλλαγές και στο gameplay.Το κάνανε λιγάκι πιο γρήγορο.Οσο γρήγορο έπρεπε θα έλεγα.

Δημοσ.

Με κίνδυνο να φάω ban, θα πω ότι το καινούργιο Pro Evo 5 ΓΑΜΑΕΙ

Ό,τι πιο ρεαλιστικό υπάρχει (έως τώρα), σαφώς καλύτερο απ' το #4...

Δεν έχω (ακόμη) δει το FIFA 2006 αλλά δεν χρειάζεται. Είμαι ήδη addicted

Να σημειώσω μόνο ότι διάφοροι φίλοι που έρχονται σπίτι για διπλά, παραπονιούνται θεωρώντας ότι η (οι) έκδοση(-σεις) σε κονσόλες είναι πιο γρήγορες/καλύτερες

Α, και υπάρχουν εκείνοι οι μυστήριοι τύποι που δεν μπορούν να ζήσουν αν η 11άδα τους δεν έχει ικανότητες superman, ήτοι goal απ' την σέντρα, να περάσουν όοοοοοοολους τους αντιπάλους και να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα και δεν συμμαζεύεται

ΕΛΕΟΣ!

Θερμή παράκληση προς τους PES fans:

Που μεταφέρθηκε το Ελληνικό forum;

Εδώ και 2 βδομάδες ΔΕΝ μπορώ να μπω

"You tried to access the address http://www.voidforum.tat-webhost.com/wegreeksite/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page."

...αλλά θυμάμαι ότι μέσα στο καλοκαίρι είχε (ξανα)μεταφερθεί από ****.tk στο παραπάνω χωρίς καμία ενημέρωση προς τα μέλη

PS Αν και επίσημα η PC version κυκλοφορεί τέλη Οκτωβρίου στο 7videonet (http://www.videoseven.gr/ObjectDetails.cfm?ObjectID=56086) υπάρχει ήδη προς πώληση (!)

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω ουδεμία πρόθεση να διαφημίσω το εν λόγω κατάστημα...

Δημοσ.
PS Αν και επίσημα η PC version κυκλοφορεί τέλη Οκτωβρίου στο 7videonet (http://www.videoseven.gr/ObjectDetails.cfm?ObjectID=56086) υπάρχει ήδη προς πώληση (!)

Να διευκρινίσω ότι δεν έχω ουδεμία πρόθεση να διαφημίσω το εν λόγω κατάστημα...

Προπαραγγελία λέει ότι είναι...

Δημοσ.

9-11 wrote:

Να σημειώσω μόνο ότι διάφοροι φίλοι που έρχονται σπίτι για διπλά, παραπονιούνται θεωρώντας ότι η (οι) έκδοση(-σεις) σε κονσόλες είναι πιο γρήγορες/καλύτερες

Αυτό το "θεωρώντας" είναι όλα τα λεφτά...:)

Δημοσ.
9-11 wrote:

Παράθεση:

Να σημειώσω μόνο ότι διάφοροι φίλοι που έρχονται σπίτι για διπλά' date=' παραπονιούνται θεωρώντας ότι η (οι) έκδοση(-σεις) σε κονσόλες είναι πιο γρήγορες/καλύτερες[/quote']

Αυτό το "θεωρώντας" είναι όλα τα λεφτά...:)

:-? Ενώ θα έπρεπε να είναι... (You lost me there nzeppos)

Κανένα νέο για το Greek PES forum;

OK, από ότι φαίνεται επανήλθε (και νομίζω ότι αυτή είναι η παλιά URL)

http://www.wehellas.tk/

Forum, Posted 18 October, 2005

Το Forum μεταφέρθηκε σε νέα πλατφόρμα με περισσότερες επιλογές! Τα προηγούμενα posts δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθούν κι έτσι στήνουμε το Forum από την αρχή. Τα προφίλ των μελών έχουν μεταφερθεί, εκτός από όσους κάνανε εγγραφή τον τελευταίο μήνα (πρέπει να κάνουν εγγραφή ξανά).

Η νέα διεύθυνση του Forum: http://www.voidforum.xeeblo.net/ipb2.1/

Δημοσ.

9/11 wrote:

Ενώ θα έπρεπε να είναι... (You lost me there nzeppos)

:)

Το "θεωρώντας" που χρησιμοποίησες είναι η κατάλληλη λέξη!

Δεν έγραψες κάτι "λάθος" φίλε, απλώς όπως έχω πει και παραπάνω θεωρώ ότι το PES παίζεται πολύ καλύτερα-από κάθε άποψη-σε PC παρά σε κονσόλες, οπότε πάντα μου ακούγεται περίεργο όταν λένε το αντίθετο.

(φυσικά από τότε που πήρα την 19άρα TFT λέω το εξής: "το PES παίζει καλύτερα σε PC με CRT οθόνη παρά στις κονσόλες", γιατί το χαμηλό refresh rate των TFT επηρεάζει το PES και δεν πάει βήμα, πακέτο έχω φάει. Στα 60Hz κάνει την κλασική "σπαστή γραμμή" στη μέση και στα 75 η κίνηση απλώς δεν είναι ομαλή, σε σχέση με τα 100Hz που το έπαιζα προ βδομάδος. Δεν είναι θέμα χρόνου απόκρισης της TFT, ούτε φτιάχνει και με Vsync ή μικρότερη ανάλυση...άρα... :( )

Δημοσ.

Αντίθετα εγώ θεωρώ ότι παίζει απείρως καλύτερα σε κονσόλες. Είναι λίγο άδικη η σύγκριση ps2-pc γιατί όλοι θα σκεφτείτε ένα σούπερ pc (που αμφιβάλλω αν κάποιος με τέτοιο διαβάζει αυτά που γράφω τώρα), ενώ το ps2 έχει σημάδια γήρατος. Aν δούμε το pes σε pc και εκείνης της γενιάς, τότε θα κλαίμε όλοι μαζί. Το RAΜ δυστυχώς που είχε το συγκριτικό το έχω πετάξει, είναι νομίζω το τεύχος Νοεμβρίου (λογικά). Τώρα, αναρωτιέμαι πως θα είναι οι εκδόσεις σε PS3, xbox360 κλπ. Πάντως, δεν αλλάζω με τίποτα τη διαδικάσία, άνοιξε ps2, άνοιξε projector, πιάσε το χειριστήριο και ΠΑΜΕ, και αφήνω τις υπόλοιπους να χαίρονται τα λεπτομερή γραφικά στα φοβερά τους pc. Έκαστος στο είδος του (παιχνιδομηχανές-παιχνίδια)...

Δημοσ.

ο καθένας έχει τη δική του γνώμη. η δική μου γνώμη είναι ότι όσα Pro έχω παίξει στο δικό μου pc, έχω αναγκαστεί να κατεβάσω την ανάλυση στα 640x480 και την ποιότητα στο medium για να παίξει ομαλά. ακόμα και το demo που κατέβασα, έλπιζα πως θα ήταν καλύτερα αλλά τίποτα. ομολογώ ότι η κάρτα γραφικών μου δεν είναι καμιά superstar, αλλά σε άλλα παιχνίδια (America's Army, WoW, FIFA 2006) δεν έχω τέτοια προβλήματα.

το εργαλείο μου:

Gigabyte 8IPE-1000L

Intel Pentium 4 - 3.0Ghz

1GB Kingston RAM DDR400

Sound Blaster Audigy Platinum

nVidia GeForce4 MX4000

ATI TV PRO

SONY DRU-510A DVD-RW

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...