tsakonas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Egw pali prospathw na paiksw apto PS2 online alla den borw na paw sthn epilogh network!!!! exw kanei ola ta settings me ton network adapter kai to cd tou,ekana register alla tzifos....kserei kaneis ti kai pws? se sas h epilogh einai diathesimh??
m00nlight Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Paidia h ekdosh pou exoume einai h beta, opote as perimenoume thn official release tou paixindiou, an kai nomizw oti to provlhma me tou termatofylakes AN dior8w8ei 8a dior8w8ei me patch ths Konami. Sigoura to paixnidaki exei kai ta bugakia tou alla ofeiloume na paradextoume oti prokeitai gia exairetikh douleia...
bend Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Παιδία να ρωτήσω κάτι, βλέπω ότι πολύ το αγοράσατε για PS2 ενώ στις konami's το site λέει release date 21 october for PS2 και 28 γαι PC. Ποιό μαγαζί το έχει φέρει; Βασικά με ενδιαφέρει για pc.
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Πολύ αμφιβάλλω αν το "αγόρασαν" το παιχνίδι, καθώς όπως είπες επίσημα κυκλοφορεί στις 21 και 28/10 Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να το...βρούμε σε PC ακόμα, δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα...ανεπίσημο! (γιατί φυσικά όπως και στα προηγούμενα PES η καλύτερη έκδοση από κάθε άποψη -ειδικά στα γραφικά και την κίνηση- θα είναι αυτή του PC, αρκεί να έχει κάποιος ένα PS2-clone joypad για το ευχαριστηθεί και να μην παίζει με κουμπιά. Άσχετο αλλά νομίζω ότι και η έκδοση του ΧΒΟΧ είναι καλύτερη από του PS2, υπό την έννοια ότι (τουλάχιστον το PES 4) παίζει πιο ομαλά και δεν κολλάει ποτέ...θα έλεγα ότι παραπαίζει γρήγορα και με εκνευρίζει, δεν μπορώ να το συνηθίσω σε ΧΒΟΧ). Υπομονή λίγες μέρες ακόμα και ίσως βγουν beta εκδόσεις. και στα άλλα formats. 21/10 βγαίνει και το FM2006 και θα ολοκληρωθεί το πακέτο! Όσο για το bug με τον τερματοφύλακα, το έχω παρατηρήσει κι εγώ, όπως είχα γράψει και πιο πάνω και δεν νομίζω να διορθώσουν κάτι, είναι πολύ αργά πλέον. Αλλά φυσικά πάντα ελπίζω. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, νομίζω πολύ καλύτερα θα ήταν να διορθώσουν π.χ. τα replays, ώστε να μπορούμε να ξαναβλέπουμε οποιαδήποτε φάση, να διαρκούν περισσότερο κλπ.
privateer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Pro Evolution Soccer 5 demo (updated) http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=pes5demo_with_speech.exe
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Η καλύτερη έκδοση από άποψη γραφικών, λογικό, το καταλαβαίνω. Αλλά από κίνηση; Που σε P4 2,4 με απλή Νvidia πάει καρασπαστά; Και καλύτερο από κάθε άποψη; Αυτό τι το ήθελες; Τόσα χρόνια που παίζαμε σε PS είχαμε κάποιο πρόβλημα; Κανένα. Ενω σε pc.... Να θυμίσω πρόσφατη σύγκριση γνωστού περιοδικού μεταξύ των δύο εκδόσεων του PES4 που έβγαζε την PS2 έκδοση σαφώς ανώτερη... και έτσι είναι. Όσο για τους τερματοφύλακες, όταν γίνεται ο τερματοφύλακας σχεδόν γονατίζει και μετά πετάγεται ψηλά. ΔΕΝ σηκώνεται εντελώς όρθιος. Το είδα, το ξαναείδα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι φυσιολογικό αυτό. Στο γκολ του Οκκά, πάντως, ο τερματοφύλακας έπεσε και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καθώς η μπάλα περνούσε από πάνω του... Να σημειώσω ότι έχει αλλάξει το σκαφτό σουτ. Mε L1+σουτ, η μπάλα δεν πάει στον αγύριστο πια, μπορείς να βάλεις γκολ από κοντά αλλά και να κρεμάσεις τον τερματοφύλακα έξω από την περιοχή. Το σουτ +R1, έχει γίνει πολύ πιο αδύναμο. Έτσι δεν μπορείς πια να πλασάρεις από μακριά. Προτιμούσα το προηγούμενο (παρότι έβγαζε άχρηστο το σουτ+L1) γιατί νομίζω ότι λειτουργούσε καλά και γιατί το είχα μάθει καλά )
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Φίλε kirileman, είναι μάλλον άσχετο με το θέμα, αλλά επειδή έχω δει τα PES 3/4 σε όλες τις εκδόσεις δεν μπορώ να συμφωνήσω σε καμία περίπτωση ότι η έκδοση του PS2 είναι η καλύτερη. Το ότι το PES3 είχε πολλά προβλήματα σε PC είναι αλήθεια, αλλά δεν νομίζω να ασχολείται κανένας μαζί του τώρα (η Konami όμως βελτιώνεται στα PC Games, θυμηθείτε το ISS3 σε PC, έπαιζε μόνο σε 640x480!) Αν μιλάμε για recommended requirements για να παίξει καλά το παιχνίδι, αυτό είναι άλλη ιστορία, εκεί υπερέχει ακόμα και το FIFΑ, υποτίθεται όμως ότι μιλάμε για σύγχρονα μηχανήματα (το δικό μου φερ'ειπείν είναι παλιό, αρκετά πάνω από χρόνο, 3000XP, radeon 9800pro, 1GB στα 266 κλπ.) και το PES5 παίζει τέλεια στα 1024/100Hz με FSAA 2x, Anisotropic 8x κλπ. Τώρα αν κάποιος θέλει να αναβαθμίζει κάθε 3-4 χρόνια και έχει απαίτηση να παίζουν καλά τα καινούρια παιχνίδια, είναι δικό του θέμα (παραδέχομαι όμως ότι το PES5 έχει πρακτικά τα ίδια γραφικά με το PES3, δεν έχει εξελιχθεί ιδιαίτερα.) Αλλά βρε παιδιά, το παίζω σε ΧΒΟΧ, το βλέπω σε PS2 και όταν πάω να το παίξω και σε PC, μου φαίνεται άλλο παιχνίδι, κάτι η υψηλότερη ανάλυση, κάτι η ευκρίνεια του monitor σε σχέση με την TV, κάτι η κίνηση...δεν είναι το ίδιο. Ενώ παραδέχομαι ότι δεν είμαι PS2 fan (ΧΒΟΧ-άκιας γαρ), δεν έχω τίποτα με το μηχάνημα, μάλλον το αντίθετο. Όμως έχω δει πως παίζει το PES3 και το 4 σε PS2 (fps, κίνηση, φόρτωμα κλπ) και σε καμία περίπωση δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με τα άλλα format. Φυσικά αυτά είναι προσωπικά γούστα. Θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω το άρθρο του γνωστού περιοδικού, πες μου σε παρακαλώ ποιο είναι να το τσεκάρω.
Chilli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 xm eimai o recordman 22:00 - 11:00 sunexomena matches sto pro 4 kai twra anakalupsa afto to forum!! diavasa prosektika ta posts ola kala alla me fovhse afto me tis kartes grafikwn...!! exw ATI Radeon X700 256 MB lete na exw provlima ?? thanks se olous gia tis parathrhseis kai 21 october.....h sedra !
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα, ακόμα και σε radeon 9600 και 9700 256άρα (σε σύστημα XP+2800, 1GB/266) που το έχω δει το PES5, παίζει μια χαρά στα 1024x768, δεν κολλάει καθόλου, πόσο μάλλον στην Χ700 (βάλε τους τελευταίους ati ή omega drivers όμως καλού κακού).
Panahs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Chilli δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με το παιχνίδι (εκτός και αν συμβεί κάτι με τους drivers). H κάρτα σου είναι σύγχρονη. Και μάλιστα θα συμφωνίσω απόλυτα με τον nzeppos, την στιγμή ειδικά που έχω μια κάρτα γραφικών 3 τουλάχιστον ετών (Gforce 4200) και το παιχνίδι παίζει ΑΨΟΓΑ από το 3 μέχρι το demo του 5 δεν μπορώ να φανταστώ ΕΝΑΝ λόγο γιατί η έκδοση του playstation είναι καλύτερη και μάλιστα όταν έχεις χειριστήριο όπως το Logitech Rumblepad. Ο κώδικας πρέπει να είναι τουλάχιστον 95% ίδιος με του ps (απλά ας αναφέρουμε το χειριστήριο του ps στο button configuration) πέραν του ότι στο pc μπορείς να κατεβάσεις εύκολα τις επίσημες εμφανίσεις (πχ του wolf), να αλλάξεις σε μεγαλύτερες αναλύσεις από αυτές των παιχνιδομηχανών κ.α.
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Και για όσους έχουν ΧΒΟΧ (και DSL εννοείται) έφτασε -σχεδόν- η μεγάλη στιγμή, "κάπου" στο internet κυκλοφόρησε το παιχνίδι σήμερα. Προφανώς είναι beta version σαν αυτή που έχει βγει για PS2. Φαντάζομαι ότι πολύ σύντομα, σε καναδυο μέρες το πολύ θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα. Και το γεγονός ότι είναι beta δεν νομίζω να ενοχλεί κανένα, πέρσυ ας πούμε η beta του ΧΒΟΧ ήταν πρακτικά ίδια με το παιχνίδι, με καναδυο ασήμαντα bugs που είχα εντοπίσει στα menu. Να δούμε για PC τι θα γίνει και κυρίως πότε θα δεήσουν να ενεργοποιήσουν την DSL 512 μου για να το χαρώ κι εγώ! (πέρασαν ήδη 4 εργάσιμες) (προς panahs, βλ. εισιτήρια Nevermore: στο Ticket House στην Πανεπιστημίου δεν έχει? έγινε ήδη sold-out?)
Chilli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 kai egw afto pisteuw re paidia afou einai new h karta!eixa thn ge force mx 440 kai epaizw alla se slow motion :oD !! tous drivers pou les pou mporw na tous vrw ??an exeis kapoio link pes mou re file giati de xerw kai polla apo afta !
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Τους τελευταίους official οδηγούς (έκδοση 5.9) για κάρτες ATI μπορείς να τους κατεβάσεις από εδώ: https://support.ati.com/ics/support/KBAnswer.asp?questionID=640 ενώ για τους τελευταίους omega drivers μπες στο www.omegadrivers.net[/url. Αν δεν ξέρεις τι είναι οι omega και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής με την x700 σου, καλύτερα βάλε τους official της ATI. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα με το PES5. Αν έχεις τη δυνατότητα πάντως (ήτοι DSL), κατέβασε το demo και ρίχτου μια ματιά, κάπου 100-150 ΜΒ είναι αν θυμάμαι καλά.
Panahs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Όχι φίλε μου δεν είπα ότι έχεις πρόβλημα με τους drivers. Απλά στην (ελάχιστη) περίπτωση που δεν σου πηγαίνει καλά το παιχνίδι θα είναι θέμα drivers. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα. Οπότε θα ψάξεις να κατεβάσεις τους νεότερους από το site της ATI. Αν και λογικά θα σου πηγαίνει σφαίρα Nzeppos... θα χωθούμε??? Βασικά πρέπει να αλλάξω την υπογραφή μου και να την κάνω... ΠΟΤΕ παίρνουμε εισητήρια . Αλήθεια, πότε παίρνουμε εισητήρια?
Wolfidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 nzeppos Να δούμε για PC τι θα γίνει και κυρίως πότε θα δεήσουν να ενεργοποιήσουν την DSL 512 μου για να το χαρώ κι εγώ! (πέρασαν ήδη 4 εργάσιμες) Δεν σε βλέπω να ξαναπαίζεις παιχνίδι σε single player πχ με υποβρύχια, αεροπλάνα, αμαξια κτλ τουλάχιστον μέχρι να ξεχαρμανιάσεις φίλε!!!! Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με SP απο τότε που έβαλα dsl... μόνο το HL2 έπαιξα....είχα πήξει πια!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.