random Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 to dokimasa ki egw kai to provlhma me to grasidi einai kai se mena me radeon 9200ti tha ginei me ta kolografika aytou toy paixnidiou ? to pes3 ekane slow motion kai ta 4 kai 5 exoun aisxra xrwmata ti tha ginei prepei na paroume nvidia kartes ? Sorry guys αλλα με τον "παππού" GF4400 τα Pes 3,4,5 πανε μια χαρά. (δηλ. αν μου χαρίζουν καμια Ati να μην την πάρω? :grin: :grin: )
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 1) Αν δεν κάνω λάθος, το PES5 είναι μέσες άκρες το WΕ8 Liveware evolution που είχε βγει στην Ιαπωνία πριν κάμποσο καιρό για PS2, οπότε όπως όλα δείχνουν (αφού αναπτύχθηκε κι αυτό πάνω στην PS2 πλατφόρμα) μενού, name editing μέσα στο παιχνίδι, button config κλπ. θα είναι όπως και στα προηγούμενα. Μην ξεχνάτε όμως ότι ο περιβόητος Wolf και το συνάφι του θα βγάλουν πολύ γρήγορα tools & patches για να αλλάζουμε στατιστικά και ονόματα μέσω εξωτερικής εφαρμογής. 2) Έχω Radeon 9800 με τους τελευταίους Omega drivers και δεν έχω παρατηρήσει ποτέ πρόβλημα τόσο στο PES4 όσο και στο PES5. Το 3 βέβαια είχε τα γνωστά slow motion προβλήματα σε όλους. Για τα "αισχρά χρώματα" που είπε κάποιος φίλος, προσωπικά προτιμώ τα χρώματα του PES, παρά του FIFA (μου φαίνονται υπερβολικές οι ανακλάσεις στις φανέλες και τουλάχιστον στο demo μου έδινε την εντύπωση ότι το παιχνίδι έχει bloom effect, λες και είναι ταινία εποχής...). Δεν είναι άσχημο, αλλά προτιμώ τα πιο γήινα (?!) χρώματα του PES. 3)Ανέβασα το expander στο http://rapidshare.de/files/5117854/pes5demoTrainer.zip.html για όσους ενδιαφέρονται. Χθες παίζοντας 20λεπτα, για πρώτη φορά τραυματίστηκε παίκτης (σημειώστε ότι πλέον μπορεί κάποιος να χτυπήσει και να σφαδάζει στο έδαφος αλλά τελικά να μην βγάλει καν "σταυρό" στο condition και να συνεχίσει κανονικά). Και με το που χτύπησε, κόλλησαν τα πάντα κι αναγκάστικα να κάνω reset! Από τότε κλείνω πάντα τους τραυματισμούς μέσω του expander. 4)Ο kirileman έκανε μια πολύ σωστή και ωραία ανάλυση των αλλαγών που έγιναν στο gameplay (αυτό το replay πότε θα το φτιάξουν επιτέλους??). Πιο μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πόσο χρησιμοποιούν οι παίκτες το σώμα τους για να πάρουν θέση διεκδικώντας την μπάλα, αλλά και η μεγαλύτερη αδράνεια που έχουν (χωρίς να χρειάζονται "άγκυρα" για να στρίψουν όπως στο FIFA03, το πρώτο FIFA που εισήγαγε την αδράνεια). Πλέον δεν μπορεί να βάλει κάποιος το κεφάλι κάτω και να αρχίσει να τρέχει πάνω στη γραμμή, άντε να πατάει και κανα R2 για να τριπλάρει, πρέπει να κάνει παιχνίδι, να γυρίσει η μπάλα, να χρησιμοποιήσει το σώμα του σωστά (ανυπομονώ να παίξω με τον Adriano!). Ακόμα μου άρεσε πολύ το σουτ, μοιάζει πιο πολύ με του 3 πια, δεν είναι το ψιλοαυτόματο σουτ του 4 που πήγαινε 8/10 φορές σύρριζα άουτ! Και έχει σημασία ποια στιγμή θα πατήσεις το σουτ (όπως και στο 3), στο περσινό PES δεν ήταν έτσι, όπου ό,τι και να έκανες ή πολύ έξω ή δίπλα από το δοκάρι θα πήγαινε). Γενικά είναι καλό ότι στο PES5 πέφτει πολύ περισσότερο ξύλο! Ό,τι πρέπει για Α' εθνική! Ελληνικό πρωτάθλημα όμως δε νομίζω να βάλουν, εδώ δεν έχει το FIFA! (έχει όμως το manager, 4/11 βγαίνει!!!) Μακάρι να μπορέσουν τα παλικάρια που είχαν φτιάξει το περσινό αρκετά καλό greek patch να βγάλουν κάτι γρήγορα (όχι μετά από 9 μήνες που θα έχει ήδη βγει το καλύτερο WE9) και να μην έχει τόσα bugs...και να μην έχουμε πάλι τα περσινά που κάποιοι (όχι αυτοί που έφτιαξαν το patch, όπως από λάθος μου τους είχα κατηγορήσει) πήγαν να βγάλουν λεφτά από την όλη ιστορία...αλήθεια, είχαν πάρει άδεια από την Konami για να μπορούν να πουλάνε addons για το παιχνίδι? γιατί χωρίς άδεια...
blender Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 εχει και αυτο το προ το προβλημα με τα FPS ;
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 mporei na pei kapoios pws ginontai triples me to keyboard ?
Dark-Shadow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Re pedia to provlima eine me radeon kserete ti isos prepe ina katevasoume kana patchaki eidika gia to pro apo tin ati.com?i na anavathmisoume tin catalyst mas
blender Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Re pedia to provlima eine me radeon kserete ti isos prepe ina katevasoume kana patchaki eidika gia to pro apo tin ati.com?i na anavathmisoume tin catalyst mas enoeis to problima me ta fps poy menoyn kolimena ? an nai de einai pronomia tis ati afoy kai h 6600gt moy to exei . !
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 adi32 wrote:mporei na pei kapoios pws ginontai triples me to keyboard ? Προς θεού, μην παίζετε με κουμπιά! Ένα ps2 clone joypad των 15-20 ευρώ το πολύ θα την κάνει τη δουλειά, δεν είναι φτιαγμένο για να παίζεται με κουμπιά το παιχνίδι. (στα προηγούμενα PES πάντως, τρίπλες κλπ τις έκανε το shift).
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 dystyxws den mporw na paiksw me kati allo apo keyboard kati trelo pou parathrhsa otan eixa anoixto to programa toy filmnet kai anoiksa kai to pes5 etrexe poly pio grhgora
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Παρα πολύ καλό..!!!Οσο πιο πολύ παίζω τόσο πιο πολύ με κερδίζει το παιχνίδι.. Οι παίχτες απέκτησαν το απαιτούμενο βάρος και φυσική κίνηση..Μεγαλύτερη δυσκολία και ο ρεαλισμός εχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό..Απλά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω στο 4 και είναι απλά ενα DEMO..Ανυπομονώ να βγεί η full εκδοση..
Chris_13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia den borw na kanw to koloarxeio install...ti sto kalo ginetai? to exw katevasei apo 2 diaforetika meri kai pali kollaei sto idio simeio...Otan paei na ksekinisei to install sto deutero fortoma kollaei peripou stin arxi kai meta amesws program not responding....ti borw na kanw???????euxaristw ek twn proterwn!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Chris_13, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Η λύση είναι...να περιμένεις! Ας κολλάει. Άστο. Θα ξεκολλήσει και θα συνεχιστεί η εγκατάσταση. Επίσης, χρειάζεται ελεύθερος χώρος στο σκληρό. 2GB, κάτι τέτοιο. Δε ξέρω γιατί . Και μένα μου πήρε πολύ ώρα να καταλάβω τι γίνεται. Απλά κάποια στιγμή το άφησα κολλημένο και έκανα άλλα πράγματα και μετά από λίγη ώρα συνέχισε...
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 den thymamai an htan kai sto pes4 alla eida oti enw eixa kanei foul ston epithetiko kai parolayta me perase enw afhse pleonekthma o diaithths meta epeidh toy vghke h mpala out sfyrikse to foul kati pou mou arese poly apo ena paliotero fifa kserei kaneis an ginetai sto pes ? dhladh otan patages ena plhktro o diplanos sou sympaikths efeyge ston keno xwro kai perimene pasa sou
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό που λες για την προώθηση του παίκτη, ακόμα γίνεται στα FIFA, μάλιστα εκεί με τα δύο αναλογικά των game pads μπορείς να ελέγχεις 2 παίκτες ταυτόγχρονα. Δεν υπάρχει στο PES τέτοιο πράγμα, οι παίκτες κόβουν μόνοι τους (ορίσμένες φορές κόβουν όταν το θυμηθούν και είναι εκνευριστικό). Το άλλο με το foul που λες νομίζω υπήρχε και στο 4, γενικά ο κώδικας για τα πλεονεκτήματα στο 5 έχει δουλευτεί περισσότερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τέλειος. Επιτέλους όμως έβαλαν την περίπτωση να κάνεις σκληρό foul, να αφήνει τη φάση ο διαιτητής και να σου βγάζει μετά την κάρτα.
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Οι παίχτες πετάγονται μόνοι τους μπροστά, δεν τους ελέγχει ο παίχτης (όπως στο κανονικό ποδόσφαιρο δεν ελέγχεις τον διπλανό σου) και σίγουρα δεν πετάγονται τυχαία και όλοι με τον ίδιο τρόπο (έχει να κάνει με τις δυνατότητες του κάθε παίχτη). Η μαγεία στην όλη υπόθεση είναι ΝΑ ΔΕΙΣ το πέταγμα του συμπαίχτη σου και να βγάλεις την μπαλιά έγκαιρα. Μπορεί να βγει η πάσα, μπορεί να κοπεί, μπορεί να σφυριχτεί οφσάιντ. Οτιδήποτε άλλο όπως κουμπιά που να δίνουν εντολές στον επιθετικό να φεύγει μπροστά κλπ, είναι σαχλαμάρες, κατά τη γνώμη μου.
adi32 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2005 δε συμφωνω φιλε αυτο που ειχε το -κατα τα αλλα πολυ χειροτερο- φιφα ηταν για μενα πολυ καλο ειδικα στο φιφα 2003 νομιζω εβγαινε κι ενα βελος και εδειχνε που θα τρεξει ο συμπεκτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.