Προς το περιεχόμενο

19" crt η tft???

^^JuNiOr^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλοχα ετοιμαζω πισακι και στο θεμα της οθόνης δεν ειμαι ιδικος για αυτο θέλω την βοηθεια σας λιγο..

εχω καταλείξη σε αυτην :http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=207017

προσωπικα προτείμω crt και χωρο εχω αυθονο.. η παραπάνω νομίζω ειναι αρκετα καλη.. και σε πολυ καλη τιμη!παίζω πολλα games και θα ασχοληθω και λιγο με επεξεργασία εικόνας Λογω της σχολής μου. εχω παντα 1280χ1024 αναλυση.

Δημοσ.

Η πιο φθηνή 19'' TFT κάνει 300? (πολύ παραπάνω από αυτή που έχεις βάλει στο μάτι). Για να πάρεις καλή TFT 19'' που να κάνει ΚΑΙ για παιχνίδια(χαμηλό response time) ΚΑΙ για επεξεργάσία εικόνας(OXI TN panel) χρειάζεται πολλά παραπάνω λεφτά (500-600)

Δημοσ.

Afou les o idios oti exeis xoro kai protimas crt ti to skeftesai? To pleonektima ton tft einai oti einai kompses kai den kaine toso reuma oute trone xoro. Apo poiotita eikonas den tha vreis epixeirimata enantion ton crt. Ektos isos ama eisai apo autous pou vriskoun oti oi crt tous kourazoun ta matia. Ego den eixa pote tetoio provlima.

Δημοσ.

Tha se simbouleya na min pareis CRT. H diafora einai terastia k se xrwmata, alla k sta matia sou. Egw apo tin stigmi pou phra TFT den borw na katheisw panw apo 20-30 min se CRT.

Kalytera na pareis mia 17 TFT pou etsi k alliws sta 1280x1024 douleyei, para mia 19 CRT (to idio megethos einai se pragmatiki diagwnio).

Egw exw tin samsung 710N me responce time 12 ms k einai apsogi. K sta paixnidia fysaei. Thn exw 10 mines apo germania k den exei pathei to paramikro.

Δημοσ.

Oi 19" crt den einai pragmatikes 19ares,exoun ligo mikroterh diagwnio.Oson afora ta xrwmata crt kai xero pswmi.Ama 8es na paizeis paixnidia kai na exeis kala xrwmata tote opws eipe enas filos pio panw 8es gurw sta 600e gia lcd. Ama dia8eteis mexri 300 eurw egw sth 8esh sou 8a eperna 19" crt gia na paizw afova kai paixnidia kai video kai cad kai ola.To mono arnhtiko einai o xwros (alla opws les den exeis provlima) kai to oti 8a sou bgei gurw sta 30kila h o8oni :-P

Δημοσ.

:) ayth pou sas eipa parapano tha einai ok gia games? epexergasia? kati allo kalitero exete na mou protinete?

den thelo na doso 600euro gia mia othonh :( . mexri 300 to max! afou oi diafores einai mono sto xoro ousiastika tote dagoto crt :P apla peite mou poia!!?!?!@@?@?@ ayth pou eipa gia games tha einai oK??

Δημοσ.

Αυτή που λες λέει ότι πάει μέχρι 1280x1024 η οποία είναι ιδανική για 19". Κοίτα δεν νομίζω να δουλέψεις σε μεγαλύτερη ανάλυση απλά αν κάποτε χρειαστεί καλό είναι να υπάρχει!Ο κόκος όσο πιο μικρός τόσο το καλύτερο.Go for the Samsung

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου παίρνεις crt και μη την ψάχνεις, καλές είναι οι iyama (αν το γραφω σωστα).

Με την crt είσαι σίγουρος ότι το dvdrip-xvid που κατέβασες θα φαίνεται όπως πρέπει και όχι σαν CAM :P

Αν έχεις lcd δεν έχεις σχέση με games και movies, έχεις όμορφη οθόνη και σαν έπιπλο, την χρυσοππληρώνεις και κλαις τα λεφτά σου αν δε την θέλεις μόνο για δουλειά γραφείου.

Τέλος! Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο του δίνω τη διευθυνσή μου να έρθει να δει πόσο ελεεινή είναι μια 19lg lcd των ....700 ευρώ που τυχαίνει να έχω αυτή τη στιγμή εδώ! Α έχει και ένα ωραιότατο καμμένο πιξελ με το που ανοίχτηκε :P

700 ολόκληρα ευρώ για να δουλεύεις office και οτιδήποτε χωρίς κίνηση! ουαου τεχνολογία :P

Δημοσ.

Πάρε CRT να βρεις την υγειά σου. Εδώ και πέντε χρόνια έχω την Hitachi CM771ET Flat (19" ονομαστική διαγώνιος - 18" πραγματική) και είμαι ενθουσιασμένος. Την είχα χρυσοπληρώσει τότε (238000 δρχ) και μπορώ να πω ότι άξιζε τα χρήματά της μέχρι την τελευταία δραχμή. Όσον αφορά το θέμα κούρασης των ματιών, αυτά τα λένε άτομα με "δεύτερες" CRT. Λυπάμαι guys αλλά όταν διάλεξα οθόνη ο παράγοντας "μάτια" ήταν πρώτος στη λίστα μου γι' αυτό και πήρα τη συγκεκριμένη Hitachi. Επίσης, δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ασχολούμαι με καμμένα pixels (τι να την κάνω την εγγύηση 3 ετών της LG αν είναι κάθε λίγο και λιγάκι να μην έχω οθόνη στο σπίτι μου). Ok, το βάρος της είναι υπερβολικό (28kg), αλλά δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κανέναν που χρειάζεται μια πραγματική οθόνη για απαιτητικές εφαρμογές.

Jus' ma 2c.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...