Προς το περιεχόμενο

Έρευνα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα: Θέλω τη γνώμη σας!

How_U_Doin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλικάρια μου δεν έχω λόγια!!

Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μπήκαν στον κόπο να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο :)

HQ: Γελάω ακόμα με το αστείο σου :grin:

ΥΓ1. Επαναλαμβάνω ότι όσοι θέλουν να το συμπληρώσουν μπορούν να επισημαίνουν τις απαντήσεις τους κάνοντάς τις bold, underline, highlight, αλλαγή χρώματος, ή ό,τι τους κάνει κέφι τέλος πάντων :)

ΥΓ2. Το τμήμα του ερωτηματολογίου με τις "ειδικές ερωτήσεις" μπορείτε να το συμπληρώσετε με βάση την πιο πρόσφατη αγορά σας από κάποιο e-shop ή από την περιήγησή σας στο amazon.com ή σε κάποιο άλλο e-shop.

ΥΓ3. Εννοείται ότι όταν ολοκληρωθεί η έρευνα, θα σας κοινοποιήσω τα αποτελέσματα. Τα έχουν ζητήσει αρκετά άτομα. Άντε... από τα 250 ερωτηματολόγια που θέλω, έχω μαζέψει 55... Είμαστε σε καλό δρόμο :)

Δημοσ.
mesa megale.dtelno k to diko mou ... apla an boreis na voithiseis ligo gia tin epilogi dtoixeion pou aforoun ta diagramata taksinimisis vasaltikon petromaton apo pearce kai cain tha imoun ipoxreos!astiaki etsi.loipon kali epitixia.

zito apo kapion na mou steilei to arxiaki tou paidiou sto [email protected] giati den boro na to katevaso kai tou iposxethika na tou steilo k ego.den katevenei edo kai 3 mere pou prospatho.euxaristo

Δημοσ.

Παιδιά αισίως φτάσαμε τα 73 ερωτηματολόγια και ακόμα βλέπουμε! :) Και πάλι ευχαριστώ όσους έχουν συνεισφέρει μέχρι στιγμής!!

poulinos, εύγε για το τραγούδι που έχεις στην υπογραφή σου... και δη το συγκεκριμένο απόσπασμα!! :neutral:

Δημοσ.
Παιδιά αισίως φτάσαμε τα 73 ερωτηματολόγια και ακόμα βλέπουμε! :) Και πάλι ευχαριστώ όσους έχουν συνεισφέρει μέχρι στιγμής!!

poulinos' date=' εύγε για το τραγούδι που έχεις στην υπογραφή σου... και δη το συγκεκριμένο απόσπασμα!! :neutral:[/quote']

euxaristo gia to tragoudi pou les.oti kai na po apla einai ligo gia auto to song.tha ta ftaseis ta erotimatologia pou thes.siga siga.ama kolisoume to poli na balo gia ipografi to thema sou;)

up gia akoma mia fora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...