Προς το περιεχόμενο

Έρευνα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα: Θέλω τη γνώμη σας!

How_U_Doin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί χρήστες του insomnia.gr,

ονομάζομαι Λεωνίδας Ασμάνης και είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του ΑΠΘ. Πραγματοποιώ μία έρευνα στα πλαίσια της τελικής Μεταπτυχιακής μου εργασίας που αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αν έχετε την οποιαδήποτε εμπειρία από ηλεκτρονικά καταστήματα --e-shops-- (δηλαδή, αν σας αρέσει να τα επισκέπτεστε, να ενημερώνεστε από αυτά για νέα προϊόντα ή, ακόμα καλύτερα, αν έχετε πραγματοποιήσει κάποια αγορά από ένα τέτοιο κατάστημα), τότε θα ήθελα να μου καταθέσετε τη γνώμη σας σχετικά με αυτή την εμπειρία συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ (zipped word file, 40KB).

(Όσοι από εσάς δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το ηλεκτρονικό shopping μπορείτε να συνεχίστετε το σερφάρισμά σας στο insomnia ;-) )

Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής και μπορείτε να επισημάνετε την απάντηση της επιλογής σας κάνοντάς την bold ή αλλάζοντας το χρώμα της ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα. Μην ξεχάσετε στο τέλος να σώσετε ξανά το αρχείο ώστε να αποθηκευθούν οι απαντήσεις σας. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία (που δε θα πάρει παραπάνω από 10 λεπτά), μπορείτε να μου στείλετε το απαντημένο ερωτηματολόγιο στη διεύθυνση [email protected].

Να ξέρετε ότι θα έχετε βοηθήσει έναν ταλαιπωρημένο φοιτητή να τελειώσει τις σπουδές του (επιτέλους)! :grin:

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και για τον κόπο σας!!!

Φιλικά,

Λεωνίδας

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την πολύτιμη ηθική συμπαράσταση :)

Η αλήθεια είναι ότι για να ολοκληρώσω την έρευνά μου θέλω καμιά 200αριά ερωτηματολόγια και μέχρι στιγμής έχω μαζέψει μόλις 40.. :-?

Και να φανταστείτε ότι το έχω ανεβάσει σε 3 fora... insonia, myphone και dpgr!! :(

Δημοσ.

Σου έστειλα και το δικό μου. Θα ήθελα να δώ τα αποτελέσματα της εργασίας σου. Όταν με το καλό τελειώσεις, κάνε ένα post με τα αποτελέσματα...

Δημοσ.

mesa megale.dtelno k to diko mou ... apla an boreis na voithiseis ligo gia tin epilogi dtoixeion pou aforoun ta diagramata taksinimisis vasaltikon petromaton apo pearce kai cain tha imoun ipoxreos!astiaki etsi.loipon kali epitixia.

Δημοσ.

αν θέλεις γράψε το ότι μπορούμε να αναφερθούμε και σε άλλο κατάστημα εκτός του Amazon, γιατί το διάβασα στο τέλος και αναγκάστικα να αλλάξω τις επιλογες μου

σου στέλνω το δικό μου σε λίγο

και επίσης δεν ξέρω αν το gmail θα σου κόψει τα αρχεία αν σου επιστραφούν σαν .zip, οπότε καλύτερα είναι να στα στέλνουν σαν .doc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...