Προς το περιεχόμενο

Όταν κουνάω το mouse το DOS πρόγραμμα κλείνει !!!!

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει με Windows 2000 και ένα εμπορικό πρόγραμμα της Logic DIS.<p>Μόλις μπαίνω στο πρόγραμμα όλα καλά.<p>Αν για κάποιο λόγο κουνήσω το mouse τότε το πρόγραμμα κλείνει και βγάζει και κάποιο λάθος που δεν προλαβαίνω να το δω.<p>Πιστεύω ότι φταίει το πρόγραμμα αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει.<p>Ευχαριστώ εκ' των προτέρων<p>Highlander<p>

Υ.Γ.

Έχω καιρό να πάρω απάντηση για κάποιο πρόβλημά μου από το forum.

Ελπίζω αυτή τη φορά κάποιος να ξέρει.

Δημοσ.

Για να παίρνεις περισσότερες απαντήσεις φρόντιζε να κάνεις και τα topic σου στο σωστό μέρος! Αυτό είναι ένα καθαρά software πρόβλημα!<p>Δεν ξέρω να σου απαντήσω για το πρόβλημά σου αλλά ξέρω ότι τα WinXP μπορούν να τρέχουν προγράμματα σε DOS compatibility mode....μήπως αξίζει να το δοκιμάσεις και ίσως να αναβαθμίσεις το λειτουργικό σου; <p>Από εκεί και πέρα δεν ξέρω...μεταφέρω το θέμα στο software forum!<p>Imagine

Δημοσ.

Sorry για το post στο Hardware αλλά δεν σκέφτηκα σωστά, έχεις δίκιο.<p>Μου απάντησε ο Moho και τον ευχαριστώ πολύ αν και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την λύση του.<p>Highlander

Δημοσ.

dokimase to fire deamon pou einai gia windows 2000 kai tha sou kanei eksomoiosi. Kati san to compatibility mode ton XP alla de tha xreiasteis na allakseis leitourgiko.

Einai poli kalo kai doulevei oraia.

Δημοσ.

Μήπως έχεις το URL;<p>Τι εξομείωση κάνει αυτό?

Του λειτουργικού που θες ?<p>Θα δουλεύουν όμως τα προγράμματα DOS σωστά;<p>Ευχαριστώ,<p>Highlander

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...