Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Ειναι εδω και τουλαχιστον μια βδομαδα που δεν μπορω να στειλω mms!Μαλλον για να γινει πιο ακριβης,στελνω μια χαρα(χρεωνομαι επισης μια χαρα)και μετα απο 2-3 μερες ερχεται αναφορα πως δεν παραδοθηκε το mms.To 1ο περιεργο ειναι πως στην αναφορα που ερχεται υπαρχουν τα εξης: Your message was : Sent:01.01.0000 02:00 Expired:14.09.2005 21:15 Nα πω πως εχει το κινητο μου προβλημα ή δεν εχω σωστες ρυθμισεις(αν και δουλευαν μια χαρα πριν απο λιγο καιρο και δεν εχω ασχοληθει μαζι τους καθολου καθως εκανα την δουλεια μου) κλπ,να πω οκ. Το 2ο περιεργο ειναι πως ουτε η φιλη μου μπορει να μου στειλει,ενω επισης χρεωνεται κανονικα. Οσον αφορα τις ημερομηνιες αποστολης/παραδοσης κλπ,το εχω παρατηρησει και αλλες φορες το φαινομενο,αλλα δεν εδωσα σημασια καθως τα mms εφταναν στον προορισμο τους εντος ολιγου. Εχει/ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?
giorgio_g Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 an ise sigoyros pos i fili soy mpori na dexti mms tote pare til. 1231 (dorean) apo to kinito soy. aytoi ine armodioi gia tetia themata tha soy broyn lisi.!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Will do στην τελικη αν δεν εχω αλλες προτασεις! P.s. ωραιο avatar giorgio_g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.