Προς το περιεχόμενο

Windows log on-πιστολιά

kostas3650

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή γράφω από τον παλιό HDD.Σήμερα το βράδυ πήγα να κλείσω το pc και κόλλησε (το κάνει μερικές φορές με το που πατάω τερματισμός κάθεται και με κοιτάει) οπότε επειδή βιαζόμουν τον έκλεισα κατευθείαν από το κουμπί (το έχω ξανακάνει μερικές φορές). Πριν λίγο που γύρισα ανοίγω το pc,μου βγάζει την οθόνη του "καλως ορίσατε" για λίγο,μετά μου δίχνει μόνο το wallpaper και ύστερα την οθόνη που διαλέγεις σαν ποιος user θα μπείς (δεν το έβγαζε ποτέ επειδή τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ-δεν έχει άλλους users).Πατάω στο εικονίδιο με το όνομά μου, κάνει πως φορτώνει τις ρυθμίσεις και μετά καπάκι χωρίς να αλλάξει οθόνη γράφει αποσύνδεση και ξανά το ίδιο βιολι,ξαναπατάω-φορτώνει-αποσύνδεση. Έκανα έλεγχο δίκσου και δοκίμασα να μπω και σε ασφαλή λειτουργία αλλά τίποτα....Καμια ιδέα;;

Δημοσ.

Κανένας άλλος να πει τίποτα;μια ιδέα,μια σκέψη,έστω κάτι.Αν δεν γίνεται να το επαναφέρω τουλάχιστον γίνεται να σώσω κάποια αρχεία;

Δημοσ.

Μήπως άλλαξες την ημερομηνία;

Τα αρχεία σου υπάρχουν όλα.

Κοίτα αν υπάρχει κατάλογος documents and settings. Εκεί μέσα υπάρχουν διάφοροι κατάλογοι, ένας για κάθε account χρήστη που είχες, και μέσα υπάρχουν κατάλογοι με την επιφάνεια εργασίας (Desktop) και τα έγγραφα (My Documents).

Αν ψάξεις και βρείς παραμέσα κάπου και ένα αρχέιο με κατάληξη .pst είναι το αρχείο με τα e-mail

Δημοσ.

StavrosD πού να κοιτάξω άν υπάρχει κατάλογος documents and settings;Εδώ δεν βλέπω την έναρξη,φακέλους θα βλέπω;;!Την ημερομηνία δεν την πείραξα.Ο dali13gr είπε ότι έλειξε η "δοκιμαστική περίοδος".1 μήνα δεν είναι αυτή;;εγώ τον έκανα format πριν περίπου 3 μήνες και από τότε ήταν όλα ok,ούτε μήνυμα μου έβγαζε ότι θα λήξει....

Δημοσ.

O kostas3650 to "ελυσε" το προβλημα, εστω και με ασχετο τιτλο (πιστολιά :-? ) απλα πληροφοριακά, τα ιδια που περιγράφει τα ειδα σε pc φιλου (δεν ξερω αν ειχε 1 ιό ή πολλούς μαζί αλλα τον έσκισε. του εσβησε ολες τις photo και τα mp3!! )

Τελικα ειχε ιό που έσβηνε με κάθε boot το αρχειο "E:\Windows\system32\oembios.bin" μαζι με αλλα δυσάρεστα.

αυτο το αρχειο εχει καποιες πληροφοριες για το licence.

επρεπε πρωτα να γινει clean virus apo boot cd, και μετα αντιγραφη του αρχειου , ή restore to file, clean virus apo win χωρις ενδιαμεσο reboot, αλλιως εμπαινες μια φορα μετα το restore και μετα ξανακλείδωνε.

Κράτα απο ενα "Hirens" kai "SuperUTL CD" εκει κοντά στο pc καλου-κακού.

Δημοσ.

random ευχαριστώ για την απάντηση,8α το έχω στα υπόψη την επόμενη φορά,αν υπάρξει. Όσον αφορά τον τίτλο πιστεύω ότι ταιριάζει γιατι πάς να μπεις στα windows και δεν γίνεται με τίποτα.Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να μπεις...τρως πιστολιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...