migel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 JiKL το uTorrent είναι αρκετά εύκολο απλά δεν υποστηρίζει αναζήτηση torrents μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα όπως νομίζω ότι κάνει το BitComet. Δοκίμασε το μTorrent (105kb) το οποίο έχει και αναζήτηση .
ksessalonikios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2005 εγω μια φορά που ανέβασα ενα αρχειο με το μtorrent κόλλησε το seeding στο 98% και μετά ενώ εστελνε δεδομένα κανένας χρήστης δε ξεκολλούσε απο το 98, γεγονός που ποτέ δε μου το εχει κανει το bitcomet και εχω ανεβάσει αρκετά τορρεντ. Εχει συμβεί κάτι ανάλογο σε καποιον αλλον;
Athanassios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 giati egw me 384 katebazw me azureys to poly me 15k/bs?? ti ftaiei?
Shinta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Den ksero kata poso einai efikto gia esas alla ego jatevaso 1 arxio (ta xxx exoun trelei protimisi se leechers) kai pao stpo net cafe pou douleuo. i esei se ena allo pou na exei misthomeni grami i SDSL OXI ADSL kai me to maketorrent to ksanakano torrent kai kano upload me 200-300kb/s pou mou ftiaxnei grigora to ratio kai to exo sta 3-4 sinithos! episeis me ena limitation sta 150 an iparxoun pelates sto magazi den mamas kai tous gamers i tou dlers afou ligo update ginete.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.