Προς το περιεχόμενο

Τορρεντοερωτήσεις...

petesoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια ολους σας panos78 και paredwse ειχατε δικιο τα rar αρχεια ηταν με ονομα και της μορφης αρχειο.r01 αρχειο.r02 ...

οπωτε ανοιξα το πρωτο αρχειο και εκανα extract και ολα οκ!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι... Το κατεβασμα απο torrents σε σχεση με αλλα προγραμματα οπως το dc ++ επηρεαζει αρνητικα πιο πολυ την ταχυτητα του internet και ειδικοτερα το upload μου ??? Μου φαινεται οτι ετσι ειναι τελευταια που αρχισα να κατεβαζω απο torrents.... Ισως φταιει και κατι αλλο ομως.... :-) :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω δει διαφορά των torrent με άλλα P2P προγράμματα όσον αφορά την επιρροή τους στην ταχύτητα στο Internet.

Ίσως είναι και το πρόγραμμα torrent που χρησιμοποιεί ο καθένας. Σήμερα άλλαξα πρόγραμμα κι από το Azureus πήγα στο εκπληκτικό μTorrent και πραγματικά βλέπω διαφορά στο surfing. Καμία σχέση...

Δημοσ.

Γενικότερα με τα p2p προγράμματα μην περιμένεις μεγάλες ταχύτητες.. και όσα περισσότερα προγράμματα τόσο χειρότερα.. αν μπορείς κατέβαζε απο ftp ή http.. είναι πολύ πιο γρήγορα και πιο σταθερά..

Δημοσ.

ego xrisimopoio mexri tora to bitcomet (0.56 mexri tora, edo kai mia dio meres tin 0.60) eimai poli euxaristimenos apo taxitites (300+- kb/s) kai leitourgikotita alla exo ena provlima...otan orizo oti thelo sindeseis pano apo 170 to pc sernetai entelos...diladi gia na to anoiksei to bitcomet pou exei ginei minimized mporei na thelei kai 1lepto..(ola auta se p4 2.6ghz 256 mb ram, edo prepei na einai to provlima)

pisteuete oti me to μtorrent i katastasi tha veltiothei xoris na xathei i eukolia xrisis tou bitcomet?

Δημοσ.

Μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις περισσότερη RAM.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόγραμμα με το ίδιο μηχάνημα μόνο που έχω 1.5GB RAM.

Δεν μου παρουσίασε ποτέ αυτό το πρόβλημα.

Δοκίμασε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σου προς τα κάτω.

Ίσως αυτό λύσει το πρόβλημά σου

;)

Δημοσ.

file pano, distixos kai na thelo den mporo na allakso tin ram...an meioso tis epithimites sindeseis den iparxei kanena apolitos provlima kai auto einai logiko..

i erotisi mou den psaxnei ton tropo me ton opoio den tha exo auto to provlima alla an ftaiei to bitcomet gia kati tetoio i me opoiodipote programma tha exo antistoixa fainomena!

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσω κάτι άλλο για να ξέρω αν θα σου παρουσιάσει το ίδιο και με τα άλλα!

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις. Το κάθε μηχάνημα είναι μοναδικό

:)

Δημοσ.
Σήμερα άλλαξα πρόγραμμα κι από το Azureus πήγα στο εκπληκτικό μTorrent και πραγματικά βλέπω διαφορά στο surfing. Καμία σχέση...
εμ, αφου δεν κατεβαζει με την μεγιστη ταχυτητα..
Δημοσ.

JiKL το uTorrent είναι αρκετά εύκολο απλά δεν υποστηρίζει αναζήτηση torrents μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα όπως νομίζω ότι κάνει το BitComet.

• Super Moderators
Δημοσ.
εμ, αφου δεν κατεβαζει με την μεγιστη ταχυτητα..

Περιέργως, αυτή τη στιγμή που γράφω βλέπω ταχύτητα από 39 σε 42 (εκεί κυμαίνεται).

Οπότε μάλλον κατεβάζει με τη μέγιστη ταχύτητα για DSL 384/128. ;)

Δημοσ.
JiKL το uTorrent είναι αρκετά εύκολο απλά δεν υποστηρίζει αναζήτηση torrents μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα όπως νομίζω ότι κάνει το BitComet.

se euxaristo gia tin pliroforia...etsi kai allios den xrisimopoio auti tin dinatotia tou bitcomet...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...