Προς το περιεχόμενο

Pre-Paid Internet Card

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω να βρω μια κάρτα για internet PSTN η οποία να χρεώνει μόνο την κάρτα και όχι την τηλεφωνική γραμμή. Νομίζω υπάρχει. Ξέρετε κάτι?

Δημοσ.

Δεν πρόκειται για εμένα, εγώ ήδη έχω DSL. Απλώς θα το χρησιμοποιούσε άνθρωπος που κάνει λίγη χρήση και δεν θέλει να χρεώνει τη γραμμή τηλεφώνου.

Δημοσ.
Ginetai an stis epiloges tou modem valeis na xrisimopoiei kapoia xronokarta. (Control panel, Modem Options, Dialing rules, edit, Calling Card, new)

Γίνεται? Το έχεις δοκιμάσει? Ξέρω ότι θα μπορούσα να βάλω ως αριθμό τηλεφώνου ας πούμε ΑΡΙΘ.ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,,,,,,1,,,,,ΚΩΔ,#,,ΑΡΙΘΜ. ΕΠΑΚ

όπου 1 είναι η επιλογή γλώσσας π.χ

Το θέμα είναι αν τα κέντρα υποστηρίζουν Data κλήσεις...

Δημοσ.
oxi ayto den ginete!ke pws 8a sindeete?me ton aera?san kati sima8ites m afou 8a parw netkarta re ti na to kanw to modem? lol

super LOL ..moy 8ymises ena post prosfata pou rwtouse an mporei na kopsei ton ote kai na balei adsl :P

Δημοσ.

εγώ δεν συμφωνώ με το χιούμορ του aGka8l διότι μπορεί να συνδέεται με έναν αριθμό χωρίς χρέωση που από ότι θυμάμαι υπάρχουν με τη μορφή 8011 κάπως έτσι και χρεώνεται φυσικά αυτός που δέχεται την κλήση.Άρα δεν αποκλείεται να μην υπάρχει τέτοια κάρτα,αλλά όπως λένε εδώ είναι ελλάδα και η αγορά πάει από το κακό στο χειρότερο σιγά μην έχουν ζήσει τέτοιες κάρτες.

και τα χανιά δεν λέω ωραία πολή αλλά σαν την πάτρα φίλε μου όχι ,, :)

φιλικά

Δημοσ.

oi ari8moi pou ksekinane apo 801 einai ONE phone dld me xrewsh astikhs monadas panelladika, me thn diafora omws oti ta lefta pou plhrwneis ta pairnei i katoxos ths grammhs. dld ama pareis th help line thn HOL as poume den 8a ta parei h hol kai outw ka8ekshs.

oi ari8moi pou ksekinane apo 800 einai FREE phone dld me xrewsh tou katoxou ths grammhs!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...