Προς το περιεχόμενο

KVM Switch

80130

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε.

Έχω το Mini KVM Switch της Connectland, για να χειρίζομαι δύο CPU μ' ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι και να τους προβάλλω στην ίδια οθόνη, δεν γνωρίζω, όμως, με ποιόν συνδυασμό πλήκτρων γίνεται η εναλλαγή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον φίλο μπορεί να βοηθήσει

Δημοσ.

Ego exo KVM Switch stin douleia mou gia 8 servers me 1 keyboard & 1 mouse.

Den exei epano panel to switch sou pou na anaferei se poion ari8mo eisai? Emena exei kai dyo koumpia - & + otan einai p.x sto 101 o server p.x gia to internet kai 8elo na pao ston server No 104 poy einai o email server patao to + mexri na ftaso ekei.

Den ksero kata poso bebaia o dikos an exei epano panel 'h oxi.

Δημοσ.

Δεν έχει κουμπιά, μόνο δύο λαμπάκια που ανάβουν ανάλογα με το ποιός Η/Υ προβάλλεται στην οθόνη. Η εναλλαγή γίνεται με το πληκτρολόγιο, το πώς δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
Δεν έχει κουμπιά, μόνο δύο λαμπάκια που ανάβουν ανάλογα με το ποιός Η/Υ προβάλλεται στην οθόνη. Η εναλλαγή γίνεται με το πληκτρολόγιο, το πώς δεν γνωρίζω.

Καλησπέρα. Έχω ακριβώς το ίδιο switch. Πατάς 2 φορές το Scroll Lock και μετά το ESC , και γυρνάς στο 2 pc. ξανά το ίδιο για να πας στο πρώτο.

Φιλικά,

Piroedros

Δημοσ.

Σε αυτά που έχω δει δουλεύει με γρήγορο διπλό αριστερό ctrl.

Ανάλογα με το μοντέλο κ οι συντομεύσεις, εφόσον είναι εν λειτουργία κ τα 2 pc

Κοίτα στο συνοδευτικό manual για το δικό σου.

/sc

Δημοσ.

Και το δικό μου KVM που είναι Labeled "Level 1 - port Cable KVM switch" έχει σαν default το 2 x Ctrl + 1/2 για την εναλλαγή μεταξύ των 2 υπολογιστών. Νομίζω ότι και το Connectland είναι η ίδια "OEM" μονάδα, άρα πιθανά χρησιμοποιεί τον ίδιο συνδυασμό που αναφέρει και ο Tipos...

Δημοσ.
Είναι το ίδιο με εδώ;

http://www.overclockers.com.au/article.php?id=313274

Δοκίμασε να πατήσεις:

Scroll Lock' date=' Scroll Lock, Up Arrow (ή Down Arrow)[/quote']

Κι εγώ ένα τέτοιο ακριβώς έχω και όντως έτσι αλλάζει:

2 φορές το Scroll Lock και μετά το πάνω ή κάτω βελάκι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...