S2Katana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξερω αν το γνωριζετε το συγκεκριμενο utility, αλλα υποτιθεται αν δεν κανω λαθος οτι λειτουργει σαν ενα ειδος προγραμματος για clockarisma καρτας γραφικων.Εγω εχω 2 Asus EN6600GT σε SLI Mode και θα ηθελα να μαθω μεχρι ποσο μπορω να ανεβασω τη συχνοτητα και τη RAM στις 2 καρτες με το προγραμμα αυτο.Επισης, οταν ανογω το προγραμμα δε μου δειχνει 2 καρτες γραφικων, αλλα να υποθεσω οτι οποιαδηποτε αλλαγη στις συχνοτητες αφορα και τις 2?Thanks για το χρονο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Καπου διαβασα οτι το προγραμμα αυτο δεν ειναι και τοσο αξιοπιστο.Ισχυει?Καποιο αλλο σε αντικατασταση ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλέξανδρος Σγουράκης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Το προγραμμα ελέγχει την κατασταση της υγειας της καρτας και ρυθμιζει το overclocking Το είχα βαλει οταν ειχα μια G-Force 3 και ποτε δεν δουλεψε σωστα-κολληματα,λαθος ενδειξεις (ολα εξαιτιας του πογραμματος- η καρτα ειναι σουπερ και δουλευει ακομη) προσωπικα συνιστω μακρια καλυτερα Riva Tuner η ξεκλειδωμα των κρυφων μενου των Forceware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Μηπως ξερεις που θα βρω οδηγιες για το ξεκλειδωμα?To RIVA TUNER ειναι προγραμμα για κλοκαρισμα?Τhanks για το χρονο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.