Προς το περιεχόμενο

6600GT or 9600XT ?

psou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρω ότι ίσως να φανεί λίγο παράδοξη η σύγκριση αλλά έχουμε να κάνουμε με μια μητρική με AGP 4X (το Asus A7V133C για όποιους το θυμούνται..). Ξέρει κανείς αν το γεγονός ότι δεν διαθέτει 8Χ δίαυλο, θα ρίξει την απόσταση σε απόδοση των 2 εν λόγω καρτών;Η 6600GT θα αποδόσει τα μέγιστα ή θα "περιορίζεται" από το μικρό δυναμικό του συστήματος(Duron @ 1320) κάνοντας τη διαφορά τιμής τους πεταμένα λεφτά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα του AGP σε βαθμό που να είναι αισθητή η διαφορά στις επιδόσεις (εν συγκρίσει με AGP 8x)... οι επιδόσεις της 6600GT συγκρίνονται με 9800ΧΤ και κάτι παραπάνω.

Εγώ πάντως δε θα χαράμιζα τα λεφτά μου για τέτοιο επεξεργαστή.

Έχω τον ίδιο επεξεργαστή με το δικό σου και πριν από 2 εβδομάδες πήρα την ASUS 9550TD.

Όσο νά 'ναι, τα παιχνίδια που θα χρειάζονται τόσο καλή κάρτα γραφικών, θα σκοντάφτουν στην μειωμένη επεξεργαστική ισχύ του επεξεργαστή.

Το AGP 4x δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα.Η μειωση τςων επιδοσεων λογω AGP 4x θα ειναι κατω απο 5%.Το προβλημα ειναι οτι το συστημα σου ειναι cpu limited.Ισως ακομα και η 9600XT να μην αποδωσει τα μεγιστα,ο επεξεργαστης σε κραταει αρκετα πισω.

Αν δε σκοπευεις να αναβαθμιστεις συντομα σε αυτο τον τομεα πιστευω οτι η 9600ΧΤ ειναι πιο λογικη επιλογη.Οτιδηποτε παραπανω ειναι τσαμπα λεφτα κατα τη γνωμη μου...

Ακριβώς εκεί στέκομαι και εγώ, στο σύστημά μου η αναμενόμενη απόδοση αυτών των καρτών θα είναι ας πουμε της ίδιας τάξης;Δεδομένου ότι καμία από τις 2 δεν θα μπορεί(ενδεχομένως) να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, θα πιάνουν πάνω κάτω τα ίδια fps;

Τελικά μάλλον αποκλείουμε την 6600GT, όμως μήπως η επιλογή ανάμεσα σε X700 ή 6600 είναι πιο συνετή; Είναι στο ίδιο εύρος τιμών με την 9600XT και ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες οι οποίες μπορεί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατά το παίξιμο νέων παιχνιδιών.Σχολιάστε ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...