mamep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Thanks! Είχες δίκιο. Φέρνει τα ΒenQ. Μάλιστα' date=' από σε λίγο καιρό θα φέρει και το DW1640 (~?55 όπως μου είπε). Θα το πάρω μόλις έρθει. (είπε κανείς πως έχει περισσευμα από Disk Impex; ενδιαφέρομαι για μια 50άδα DVD+R 8x ματ silver ή ceramic. pm me) Οι μαζικές παραγγελίες είναι καλή ιδέα. Επειδή όλο και κάποιος ανεβαίνει Αθήνα (ή φίλος), μπορούμε να γλιτώνουμε και τα μεταφορικά. Εγώ πάντα αυτό έκανα.[/quote'] Kalo to benq to peira apo thessaloniki digitalo.gr alla me 15 Euro exoda apostolis... Ektos apo media shop k disc impex exoume kamia alli epilogi sto irakleio?
Dorian Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 taiyo είχα βρει στο ηράκλειο στο computer Lab αρχή Παπαναστασίου, νομίζω έχει και τώρα 8Χ. τα είχε όμως σχετικά ακριβά 2? και είχα παραγγείλει καμιά 150 από eshop πριν ένα χρόνο και ακόμα να τα τελειώσω. πέρασε να τσεκάρεις αν θες
maranx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πήρα ΤΥ gold από eshop. Παραλαβή με αντικαταβολή χωρίς μεταφορικά μετά από 1,5 ημέρα από το κατάστημα Ηρακλείου και σε ίδια τιμή με τον κατάλογο της Disk Impex. Ξέρω πως δεν είναι όσο καλά είναι τα ασημί, αλλά είναι ό,τι καλύτερο πιστεύω σε αυτή την τιμή στο Ηράκλειο, εκτός κι αν γίνει μαζική παραγγελία από Disk Impex (οπότε μοιράζονται τα μεταφορικά και παίρνεις και τα δισκάκια που θέλεις). Περισσότερες εντυπώσεις μόλις γράψω μερικά.
takis21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 re predator syneteros sthn impex ise? h mhpos pernis promhthies???!! :razz:
predator Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 ασχετο! απλα λεω στα παιδια που να βρουν φτηνα και καλα δισκακια χωρις να τα σκανε κερατιατικα. αν υπηρχε φτηνο μαγαζι στο ηρακλειο προφανως και θα το συνιστουσα. εκτος απο impex παιζει και το e-shop, το burnit κλπ. γενικα απο online καταστηματα παιζουν πολυ καλυτερες τιμες.
gerontas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 re predator syneteros sthn impex ise? h mhpos pernis promhthies???!! :razz: ασχετο!απλα λεω στα παιδια που να βρουν φτηνα και καλα δισκακια χωρις να τα σκανε κερατιατικα. αν υπηρχε φτηνο μαγαζι στο ηρακλειο προφανως και θα το συνιστουσα... @ predator: Ασε τα σάπια, σε καταλάβαμε! :) @ takis21: Τόση πρεμούρα να την πείς στον άλλον, που έκατσες κι έκανες εγγραφή; Μήπως είσαι ο ξύπνιος μαγαζάτορας; Λέω τώρα... @ all: ΝΑΙ, το ξέρω ότι απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις ΟΧΙ, δεν έχω καμία σχέση με τον predator, αμφιβάλλω αν έχουμε καν διασταυρωθεί σε post ΝΑΙ, έκανα Αναφορά μηνύματος ΟΧΙ, δεν το θεωρώ αρκετό ΝΑΙ, πιστεύω ότι είναι άδικο για τον predator και την ως τώρα παρουσία του, να μην αποδοκιμάσει κανείς την προσωπική επίθεση που δέχτηκε ΟΧΙ, δεν το παίζω παλιός, ούτε ζητάω λογοκρισία για τους νέους ΑΛΛΑ, πιστεύω ότι η πρώτη εμφάνιση οποιουδήποτε, οπουδήποτε, οφείλει να είναι περισσότερο διακριτική. Αν πρόκειται για φίλο του p. που κάνει πλάκα, συγγνώμη που ανακατεύομαι. Γνώμες ευπρόσδεκτες.
takis21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 me katalaves geronta!!!!!! pes mu gia ta diskakia ta dvd ektos apo tayio ti allo??? maxell datawrite verb. tdk???? predator ekana plaka!!! benq exi to mediashop sigura sta +r ala gia -r de jero!!!!
trv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδια, εχει ανοιξει e-shop point στο Ηρακλειο! Κατάστημα Ηρακλείου : Καραγιάννη 1-3 Κανετε την παραγγελια απο νετ, ερχετε στο καταστημα και πατε απο εκει και παιρνετε οτι θελετε χωρις μεταφορικα!
maranx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Καλά ρε σεις, το έχω δημοσιεύσει αυτό 10 ημέρες τώρα. Είναι κάθετη στη Δημοκρατίας. Για να έχεις καλύτερη εικόνα βρές τη στο: http://www.driveme.gr/ Εμένα μου ήρθανε μια χαρά τα Gold και γράφονται και καλά (εικόνες από quality scan δείτε εδώ) Δυστυχώς δεν έχει τα ασημί και τα ceramic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.