Προς το περιεχόμενο

TAIYO YUDEN T02 στο Ηράκλειο?

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

ξέρετε που μπορώ να βρώ δισκάκια TAIYO YUDEN T02 ή γενικά κάποια δισκάκια καλής ποιότητας στο Ηράκλειο Κρήτης?

Πήρα κάτι Sirius DVD-R τα οποία αν και 8x certified όταν τα γράφω σε 8x το τέλος του dvd δεν το διαβάζει ούτε το DVD-ROM ούτε το DVD-RW.

Υ.Γ. Γενικά κάποιο καλό-φτηνό κατάστημα στο Ηράκλειο ξέρετε???

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής μαγαζί: mediashop: Μιλάτου 22 στο κέντρο (Αστόρια)

Από το Mayo ίσια επάνω στο δεξί σου χέρι....

http://www.media-shop.gr

2810-301475

Πήγα χτες εκεί, αλλα πήρα CDακια, και δεν είδα τι μάρκες έχει σε DVD παντως έχει απο 0.28Ε το κομμάτι (DVD) Αλλα δεν ξερω ποιότητα...

Δημοσ.

Όντως αυτό είναι το καλύτερο κατάστημα στο Ηράκλειο για δισκάκια.. Είναι καινούριο και με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές.. Το μοναδικό που φέρνει ΤΥ στο Ηράκλειο.. Ρε παιδιά, πόσοι από δω είναι στο Ηράκλειο? Καλό είναι να γνωριζόμαστε..

Δημοσ.

Thanx παίδες!Θα το τσεκάρω!

Εδώ κατά καιρούς έχω συναντήσει αρκετά άτομα από Ηράκλειο οπότε έχει κάποιο κόσμο.

Νομίζω πρέπει να έχουν γίνει και κάποιες συναντήσεις αλλά δεν έχω πάει.

Δημοσ.

Πηγα τις προαλλες σε αυτο το μαγαζι και εκτος του οτι εχει μονο τα παλια taiyo 4x DVD-R no logo (τα ασημενια ματ) τα εχει και πανακριβα!

0,35 ευρω το ενα!στην diskimpex εχει 0,20 το ενα και αν παρεις πανω απο 300 πεφτουν σε 0,19 το ενα!!!

επειδη ειμαι και εγω ηρακλειο παραγγελνω συνηθως απευθειας απο impex.

βεβαια πληρωνεις εξοδα αποστολης αλλα παλι σου ερχονται πολυ πιο φτηνα.

(σημερα παρρηγηλα 300 τετοια btw)

Δημοσ.

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα 0.35!Αν σκεφτείτε ότι οι υπόλοιποι κλέφτες δινούν χείριστης ποιότητας DVD 0.40 και 0.50 λεπτά καταλαβαίνετε..

Anyway και η discimpex καλή είναι αλλά πόσες μέρες κανουν να έρθουν και με τι μεταφορικά?

Δημοσ.

δε μιλαω για τα gold, για τα ματ μιλαω και μαλιστα τα 4x DVD-R!

τα 8x mat ειναι πιο ακριβα (0,24 + ΦΠΑ)

και δεν ειναι μια χαρα τιμη του mediashop οταν το impex τα εχει με 0,20 ( με φαπα 0,24) και ο αλλος τα εχει 0,35!

ειναι 0,11 παραπανω στο δισκακι!

στα 100 παει 11 ευρω!

αν παρεις πανω απο 300 η τιμη πεφτει στα 0,19 (με ΦΠΑ 0,22)!!!

εγω παρηγγηλα 300, δηλαδη γλιτωνω (αμα αφαιρεσεις τα 8,5 εξοδα αποστολης) 30,5 ευρω και παιρνω και 10 CD-R Professional δωρο!μιλαμε για λεφτα ετσι!

εκτος αν εσεις το "δεκαχιλιαρο" το εχετε ετσι για πεταμα...

εγω παντως που ειμαι φοιτητης το εχω αναγκη!

του το ειπα μαλιστα πως ειναι ακριβος και θα παραγγηλω απο impex αλλα δεν εκανε καλυτερη τιμη...

η Impex στελνει ειτε με ΕΛΤΑ (8 ευρω) ειτε με courier (πανω απο 12) και κανει απο 3-5 μερες συνηθως.

Δημοσ.

Πότε άνοιξε αυτό το mediashop ρε παιδιά και δεν το πήρα χαμπάρι?

300 dvd είναι πολλά νομίζω, αλλά μπορούμε να κάνουμε μια μαζική παραγγελία 4-5 άτομα και να μας έρθει σε όλους πιο φτηνά.

Δημοσ.

αμα θελετε μπορω να σας δωσω μερικα (100 θα μου περισεψουν σιγουρα)

για μαζικες καλη ιδεα αλλα εγω για την ωρα ειμαι καλλυμενος!

σε κανα δυμηνο παιζει να ειμαι μεσα.

Δημοσ.

kai egw hraklio zw. parigila 250 diskakia dvd apo impex disk thn prohgoumenh bdomada. Hrthan meta apo 4 ergasimes meres. kostos me ELTA 9 euro .

(den eixe silver kai ta ceramic coat den eixan erthei akoma opote phra gold)

Δημοσ.
Νομίζω έχει στο Peach

Thanks! Είχες δίκιο.

Φέρνει τα ΒenQ.

Μάλιστα, από σε λίγο καιρό θα φέρει και το DW1640 (~?55 όπως μου είπε).

Θα το πάρω μόλις έρθει. (είπε κανείς πως έχει περισσευμα από Disk Impex; ενδιαφέρομαι για μια 50άδα DVD+R 8x ματ silver ή ceramic. pm me)

Οι μαζικές παραγγελίες είναι καλή ιδέα.

Επειδή όλο και κάποιος ανεβαίνει Αθήνα (ή φίλος), μπορούμε να γλιτώνουμε και τα μεταφορικά. Εγώ πάντα αυτό έκανα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...