nice_kid Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Εχει τερματισει κανεις το god of war στο ps2?? κοντευω να το τερματισω και εχω κολλησει στην σπηλια οπου μολις τραβας ενα μοχλο και ανοιγει η πορτα και σερνεις ενα βραχο για ν'ανεβεις επανω στο λοφακι τελειωνει ο αντιστροφος χρονος και σκοτωνομαι απο καρφια που βγαινουν απ'το εδαφος.Αν καποιος μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μου στο [email protected] ή με καποιο sms στο 6945 575535 να μου πει πως μπορω να ξεκολλησω απο εκει.Ευχαριστω...
migel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα . Μόλις ανοίξει η πόρτα τράβας τον βράχο έξω και με πατημένο το -Χ- και εμπρός κλωτσάς τον βράχο ( έτσι πάει πιο γρήγορα απο το να τον σέρνεις ή να τον τραβάς ) 2 φορές εμπρός και μία δεξιά και ανεβαίνεις γρήγορα επάνω στον βράχο και πηδάς για να πιαστείς απο ένα άνοιγμα που έχει στα δεξιά σου ( ο χρόνος είναι στο τσάκ για να βγούνε τα καρφιά , γι αυτό θέλει ακρίβεια στις κινήσεις σου ). Υ.Σ. Χωρίς να τραβήξεις τον μοχλό πήγαινε και τσέκαρε να δείς το άνοιγμα πρώτα για να ξέρεις τι σου γίνεται ( μόλις μπείς κάνε αριστερά πήγαινε ευθεία και μετά δεξιά , κάτσε στον αριστερό τοίχο και κοίτα απέναντι έτσι θα δείς που πρέπει να πηδήσεις για να πιαστείς ) . Καλώς ήρθες.
nice_kid Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρα και παλι migel,το ανοιγμα που υπαρχει στα δεξια μου ποιο ανοιγμα λες? εκει που πρεπει να πηδηξω και υπαρχουν κατι αρχαια γραμματα? κατι συμβολα? Γιατι αν ειναι εκει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ.Παταω το Χ δυο φορες που κανει 2 ταυτοχρονα πηδηματα αλλα δεν πιανεται... το ρημαδι.Στο παραπεντε ειμαι να πεταξω το CD στα σκουπιδια για να μην το σπασω! Τι να κανω gmt με τους κωλοκατασκευαστες των γριφων? και να πω οτι εχω επιλεξει απο την αρχη του παιχνιδιου το VERY HARD ενταξει,αλλα εχω τοσο μερες το EASY.Τι αλλο να κανω? Ευχαριστω βρε να εισαι καλα. Υ.Σ. Αν δεν καταφερω να το περασω θα το δωσω το παιχνιδι τζαμπα σε καποιον,γιατι αν το κρατησω 8α το σπασω το ρημαδι.Και δεν το πληρωσα.Μου το χαρισανε οταν πριν 5 μερες τσιπαρα το PS2!
migel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Γεια χαρα και παλι migel' date='το ανοιγμα που υπαρχει στα δεξια μου ποιο ανοιγμα λες? εκει που πρεπει να πηδηξω και υπαρχουν κατι αρχαια γραμματα? κατι συμβολα? Γιατι αν ειναι εκει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ.Παταω το Χ δυο φορες που κανει 2 ταυτοχρονα πηδηματα αλλα δεν πιανεται... το ρημαδι.Στο παραπεντε ειμαι να πεταξω το CD στα σκουπιδια για να μην το σπασω! Τι να κανω gmt με τους κωλοκατασκευαστες των γριφων? και να πω οτι εχω επιλεξει απο την αρχη του παιχνιδιου το VERY HARD ενταξει,αλλα εχω τοσο μερες το EASY.Τι αλλο να κανω? Ευχαριστω βρε να εισαι καλα. Υ.Σ. Αν δεν καταφερω να το περασω θα το δωσω το παιχνιδι τζαμπα σε καποιον,γιατι αν το κρατησω 8α το σπασω το ρημαδι.Και δεν το πληρωσα.Μου το χαρισανε οταν πριν 5 μερες τσιπαρα το PS2![/quote'] Συγνώμη έχεις δίκιο θέλει διπλό κλίκ στο πήδημα!! αυτό ξέχασα να στο γράψω :???: Το θυμάμαι κάπως έτσι , εκεί που πάει ο βράχος πρέπει να ανέβεις πάνω του και να κάνεις διπλό πήδημα , πιάνεσαι οποσδήποτε ( το πρόσωπο σου θα κοιτάει τον τοίχο εμπρός πρός τον μοχλό όχι αριστερά , ). ( Ενα γρήγορο σκετσάκι με τη ζωγραφική μπας κα σε βοηθήσει ). Δεν θυμάμαι να έχει γράμματα ή σύμβολα . Υ.Σ. Πιστεύω οτι είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια . Το έχω τελειώσει στο εύκολο αλλά ακόμα και μεσαίο επίπεδο δεν παίζεται δεν σου λέω τίποτα για το δύσκολο .
nice_kid Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε Μigel ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ! Να εισαι καλα βρε,ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ που εκανες,τωρα 8α περιμενω να βγει στο PS2 το: LARA CROFT THE LEGENT αλλα και το HITMAN το contracts νομιζω αν θυμαμαι καλα που ειναι απαιχτα και αυτα.Λοιπον και παλι ευχαριστω.CU...
migel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Εάν κράτησες και το save του τερματισμού στο μενού και στα extras σου έχει ξεκλειδώσει διάφορα για να δείς . Παρακαλώ φίλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.