john1987 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 οταν λεμε μεσα στη χλιδη τι εννοουμε??? ποσες "πολυθρονες" εχει η καθε αιθουσα???? παντως,funkyshit μια που πηγες πες μας,δεν καναν καθολου φασαρια και επισης κολλαει το φαγητο σε μια παρακολουθηση ταινιας???
georgeadams Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 40 πολυθρόνες "Lazyboy" έχει: http://www.villagecinemas.gr/index.asp?a_id=72&parent_id=47&news_id=78
funkyshit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 οταν λεμε μεσα στη χλιδη τι εννοουμε??? ποσες "πολυθρονες" εχει η καθε αιθουσα???? παντως' date='funkyshit μια που πηγες πες μας,δεν καναν καθολου φασαρια και επισης κολλαει το φαγητο σε μια παρακολουθηση ταινιας???[/quote'] oxi h alitheia einai oti den eixe fasaria, giati basika htan zeugaria.oso gia to faghto proswpika pisteuw oti den kollaei...egw pantws ouiskaki hpia kai htan mia xara...
john1987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 ακριβως,η ολη φαση με το φαγητο δεν κολλαει καθολου....
kleidokratwr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Θα χει πλάκα να θες να ξεφύγεις απο τα παιδάκια που κάνουν φασαρία και να καταλήξεις να ακούς κουτάλια και πηρούνια να χτυπάνε στα πιάτα. Αυτό είναι μακραν πιο εκνευριστικό. :-P
predator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 καλα πως τρως σε αυτες τις καρεκλες?:roll: το ουισκι ποσο εκανε?:razz: η οθονη και ο ηχος ειναι στα ιδια η σε καλυτερα επιπεδα με τις αλλες αιθουσες?
nk_surfer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 20 ευρώ για να περιμένω σε ωραίο φουαγιέ και να δω ταινία αραχτός σε Lazyboy εγώ παίδες δεν δίνω...... Αν μου περίσσευαν μπορεί..... Αλλά ποιο σημαντικό για μένα είναι ο ήχος και η εικόνα παρά η πολυθρόνα...... Και οι νορμάλ οι αίθουσες μια χαρά καθίσματα έχουν.... Αλλά από ήχο κ εικόνα είναι τραγικά τα πράγματα (συγκρινόμενα πάντα με κινημ/φους εξωτερικού).....
predator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 nk_surfer τι εννοεις τραγικα? τα village ειναι state of the art σε ηχο και εικονα! καλυτερα απο THX δε παει αν εξαιρεσουμε κατι IMAX. και γερμανια που εμενα πολλα χρονια δεν εχουν καλυτερα σινεμα.
nk_surfer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Σε αγγλικούς κιν/φους η εικόνα είναι φανερά καλύτερη, χωρίς σκουπίδια με καλή φωτεινότητα και αισθητά καλύτερα χρώματα, γενικώς με πολύ ανώτερη ποιότητα..... Ο ήχος είναι κ αυτός καλύτερος, ποιοτικότερος κ δυνατότερος, και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα το surround effect..... Συνηθισμένος 1 χρόνο που ήμουν έξω στις αγγλικές αίθουσες, μόλις γύρισα κ πήγα στο village απογοητεύτηκα αισχρά!!!! Δεν υπάρχει σύγκριση (άσε που το εισητήριο είναι ακριβότερο εδώ)..... Τουλάχιστον στο village έχει καλύτερο ποπ κορν ! Τώρα state of the art ήταν όταν φτιάχτηκε και πάντα σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.....
predator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 το οτι δεν ειναι δυνατος ο ηχος φταινε ο ιδιοι! μπορουν απλα να τον δυναμωσουν! σε ολα τα αλλα δε συμφωνω! το Thx ειναι οτι καλυτερο σε δυσδιαστατο σινεμα! οσο για το ποπ κορν μου εχει λειψει το γλυκο που ειχαν στην γερμανια!
john1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 παντως εστω και ΑΝ δεν μασουλανε οι αλλοι δεν αξιζει... εγω νομιζα οτι παγκοσμιως η ποιοτητα του Village ειναι αν οχι κορυφαια πολυ καλη... ωστε ετσι ε??? και ποσο κανει το εισιτηριο στην αγγλια??? γμτ,ολα στην ελλαδα υποβαθμιζονται...παλι οφφτοπικ βγηκα!!
nk_surfer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Καταρχήν δεν είναι όλοι οι ΤΗΧ πιστοποιημένοι κιν/φοι ίδιοι..... Το ότι μοιράζονται κ ικανοποιούν κάποια στάνταρντς δεν τους κάνει και αυτόματα ισάξιους κ ίδιους σε θέμα ποιότητας και ευχαρίστησης στο θεατή.... Predator πήγαινε σε κανάν αγγλικό UGC και μετά έλα πες μου αν ξαναευχαριστηθείς ταινία στα village !!! Το εισητήριο πέρσι είχε 3 λίρες για φοιτητές (δλδ 4.5ευρώ) και 4 λίρες το κανονικό (τουτέστιν 6 ευρώ). Με 10 λίρες το μήνα μπορούσες να βγάλεις κάρτα απεριόριστης παρακολούθησης ταινιών !!!! Τι να λέμε από κει κ πέρα ???
predator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 οταν λεμε απεριοριστης?για οσο καιρο θες?ετησια?μηνιαια? αυτη ειναι καλη μαγκια ομολογουμενως! κοιτα man αγγλια δεν εχω παει ποτε σινεμα απλα το συγκρινω με γερμανια που εμενα πολλα χρονια και προσωπικα μου φαινονται ολες οι THX αιθουσες ιδιες!πως ειναι τα mc donald's ενα πραγμα, οπου και να πας στο κοσμο λιγο-πολυ τα ιδια ειναι!:razz:
john1987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 μετακομιζω αγγλια...! παντως νομιζω οτι στα assos odeon αν εγγραφεις μελοςτο σινεμα κοστιζει 6 ευρω...
haris_ch02019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2005 kai sthin gallia sto parisi fili otan den exei fragka gia ksodema paei sinema! 30euros i karta aperioristwn eisodwn se sinemas mias alysidas antistoixhs tou village!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.