Προς το περιεχόμενο

Village GOLD CLASS

_-spk-_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί κλέφτες? Σού είπαν πως κάνει 7 ευρώ και μετά σε χρέωσαν 20?

Δε νομίζω. Αν είναι ακριβά ή φθηνά είνια σχετικό, αν γεμίζουν είναι φθηνά αν είναι άδεια είνα ακριβά ;)

Δημοσ.

οχι απλα λεγαν στη διαφημιση οτι περιλαμβανονται διαφορα πιατα και κρασια και τετοιες ιστοριες....αλλα δεν περιλαμβανεται τιποτα στην τιμη των 20 ευρω οποτε ειναι πανακριβο...

δηλαδη,για να καθεσαι ανετα και με λιγο κοσμο και να εχεις τη δυνατοτητα να φας μεσα στο σινεμα,θα σκασεις 20 ευρω???no way...

το αν γεμιζει η οχι δεν αποδεικνυει τιποτα,καθως και πολλοι πλουσιοι υπαρχουν και πολλα κοροιδα...

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι είναι γύρω στα 40 ευρώ το άτομο full.

Ενώ αν κάποιος θέλει, μπορεί να νοικιάσει όλη την αίθουσα με 800 ευρώ.... :D

Κάποια στιγμή το έχω στο πρόγραμμα πάντως!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
οχι απλα λεγαν στη διαφημιση οτι περιλαμβανονται διαφορα πιατα και κρασια και τετοιες ιστοριες....αλλα δεν περιλαμβανεται τιποτα στην τιμη των 20 ευρω οποτε ειναι πανακριβο...

δηλαδη' date='για να καθεσαι ανετα και με λιγο κοσμο και να εχεις τη δυνατοτητα να φας μεσα στο σινεμα,θα σκασεις 20 ευρω???no way...

το αν γεμιζει η οχι δεν αποδεικνυει τιποτα,καθως και πολλοι πλουσιοι υπαρχουν και πολλα κοροιδα...[/quote']

Αυτό πάντως δεν τους κάνει κλέφτες. :)

Δημοσ.

δεν ξερω και ουτε θελω να μαθω...

γιατι,οταν χρεωνουν 20 ευρω η 40 οπως ειπε ενας φιλος μας παραπανω για να μπεις μεσα φανταζομαι ποσο ακριβα θα ειναι τα κρασια και τα φαγητα....

ετσι και αλλιως,το σινεμα δεν ειναι εστιατοριο οποτε...

Δημοσ.

τι προσφερουν δηλαδη,την αναπαυτικη πολυθρονα???

και εμενα γιωργο μου φαινεται ακριβο...ειδικα αν κανει και 40....αντε γεια!

Δημοσ.

einai akrivo alla einai kalo san empeiria esti mias foras

kai to idaniko vevea einai na eisai matsomenos kai na noikiaseis tin aithousa alla den xero an tha petixei giati gia ditika proastia opos kai na to kanoume einai polla!

Δημοσ.

plironeis 12,5 euro parapano alla ise mesa stin xlidi.

mono i aithousa anamonis aksizei tosa...

ase pou glitoneis olous ekeinous pou fonazoun (ke mono stin kaliteri periptosi sta ellinika)

Δημοσ.

loipon to eisithrio einai 20 euro kai perilambanei mono thn eisodo kai thn tainia. to fouagie einai pragmatika entypwsiako kai oi polythrones apisteutes me hlektrikh rythmish.Apo ekei kai pera oti paraggeileis to plhrwneis se logikes times.times idies me autes mia kafeterias px.

twra to akribo/fthino einai kathara ypokeimeniko.proswpika phga mia fora gia thn empeiria kai apo ekei kai pera den nomizw oti tha ksanapaw.opws kai na exei 20 euro syn auta gia pota/fai (analoga ti tha pareis) einai arketa.

pantws pote den akousa diafimhsh pou na leei oti sta 20 perilambanonte ta panta.genika oi diafimhseis den anaferotan katholou se times.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...