Προς το περιεχόμενο

Backup prog για server

Steven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα (freeware ή για αγορά), το οποίο να μπορεί να κάνει backup σε έναν server που έχει πάνω windows server 2000. Γενικά θέλω να είναι καλό και πάνω από όλα αξιόπιστο πρόγραμμα (καθώς μιλάμε για σοβαρά εταιρικά δεδομένα) και να έχει τις κλασσικές επιλογές, όπως scheduled daily backup και τα λοιπά...

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

meta apo polyyyy ora ''xasimatos'' gia register, eftasa sto download kai eida oti to programma einai 550mb!!!!!!!!!!! Ma ti einai pia auto to pragma...Aksizei??? Ayto pou proteine o adi32 einai 2mb!!!!!

Δημοσ.

μπορεί να μου πει κάποιος τεκμηριωμένα ΓΙΑΤΙ είναι το κορυφαίο πρόγραμμα για backup... Να το θέσω αλλιώς μπορεί κάποιος να μου δικαιολογήσει τεκμηριωμένα τα 550mb του??

:)

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς αυτό που ζήτησες, αλλά μπορεί να σου κάνει: http://www.drivesnapshot.de/

Δεν κάνει backup, αλλά images ολόκληρων κατατμήσεων. Είναι γρήγορο, έχει καλή συμπίεση, δουλεύει ενώ τρέχει το σύστημα, και μπορεί να προσαρτήσει τα είδωλα που παίρνει σαν εικονικούς οδηγούς, για να πάρεις από μέσα μεμονωμένα αρχεία ή καταλόγους.

Είναι 140Kb (ναι, kilobytes). Το έχω κάνα χρόνο σε XP SP2, να κάνει images τριών κατατμήσεων καθημερινά μέσω του Task Scheduler. Δουλεύει άψογα. (Έχω επαναφέρει πολλές φορές system partitions, και πολύ συχνά παίρνω αρχεία μέσα από τα προσαρτημένα είδωλα.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...