christos0b Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 egw pantws poronomai akoma kai simera me to starcraft to diablo kai paixnidia tetoias epoxis...den mou kanei aisthisi na paiksw sigxrona paixnidia parolo pou kamia fora dokimazw! K egw epeza starcraft alla to gyrisa warcraft3. Apo diablo se lineageII (poly kalo arkei na vreis ton swsto apo oles tis apopseis priv.server h na pas se official) Synexise na paizeis RTS k RPG,MMORPG einai ta kalytera eidh apo oles tis apopseis,aplws eksiliksou ligo dokimase nea games sti kathgories aftes k 8a vreis kati na sou tairiazei.....To warcraft3 an k meta poly kairo apo thn kykloforia tou k meta thn kykloforia tou WOW pezetai akoma opws k palia sto battle.net(me thn idia syxnothta k polous users online)An den exeis peksei online akoma give it a try diavazontas prwta kapoia guides/strats
GordonFreeman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2005 panther_512 θα συμφωνήσω μαζί σου στα περισσότερα από όσα είπες. Πάντως εμένα με ενδιαφέρουν και τα γραφικά (αλλιώς είναι να παίζεις ένα παιχνίδι με cinematic γραφικά και αλλιώς να κρατάς στο χέρι σου ένα πιστόλι που αποτελείται από 4 παραλληλόγραμμα με textures πιστολιού όπως στο soldier of fortune 1). Γενικά νομίζω ότι πρέπει να συνδιάζονται και τα δύο , άλλο εάν οι εταιρίες σπάνια δημιουργούν παιχνίδια με εθιστικό gameplay. Πάντως το gameplay του HL2 δεν το βρήκα βαρετό και πιστεύω ότι είχε αρκετές καινοτομίες. Τώρα το ότι η κάρτα μου μπορούσε σε DX8.1 να βαράει 100άρες καρέ κατά μέσο όρο σημαίνει ότι (αν και την ακριβοπλήρωσα ) δεν θα δώ ποτέ ένα παιχνίδι που να εκμεταλεύεται πλήρως τις καθαρά επεξεργαστικές δυνατότητές της (256bit). Αντιθέτως οι κονσολάδες έχουν αυτήν την πολυτέλεια , δηλαδή και να πληρώνουν πολύ λιγότερα για την κονσόλα τους αλλά και να την στύβουν επεξεργαστικά οι εταιρίες πρωτού βγεί κάποια καινούργια. Τελικά αντίθετα με εμάς , κάποιος που έχει κονσόλα μένει με την αίσθηση ότι παίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έδωσε για το μηχάνημά του.
panther_512 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 GordonFreeman, συμφωνώ μαζί σου. Φυσικά και το HL2 είχε καινοτομίες και το καλύτερο από όλα ήταν η DX8 option, με αποτέλεσμα να παίζει τέλεια σχεδόν σε όλα τα συστήματα. Για αυτό και μόνο τους παραδέχομαι. Επίσης και στο Chronicles of Riddick υπήρχε αυτή η επιλογή. Και αυτή είναι η καλύτερη πολιτική όταν φτιάχνεις ένα παιχνίδι για PC. Βάλτου τα πιό τέλεια γραφικά, κάντο απαιτητικό του π**στη, αλλά από την άλλη δώσε τη δυνατότητα σε αυτούς που έχουν συνηθισμένα συστήματα να μπορέσουν να το απολαύσουν το παιχνίδι. Όσον αφορά το HL2, δυστυχώς ανήκω στην ομάδα ατόμων που παθαίνουν βαριάς μορφής ναυτία. Παίζω παιχνίδια από το 91' και αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι που μου το κάνει αυτό. Μισή ώρα είναι αρκετή για να με κάνει να θέλω να αδειάσω το στομάχι μου σαν τρελός. Και το αγόρασα αυθεντικό ο μπαγάσας. Το μόνο πράγμα που με κρατάει ακόμα μακριά από τις κονσόλες είναι το γεγονός ότι τα παιχνίδια τους είναι κυρίως action. RPG, Adventures και Strategy δεν αγγίζουν ούτε κατά διάνοια την ποικιλία που υπάρχει στα PC. Να δούμε αν στις νέες κονσόλες θα κινηθούν παρομοίως.
apocalypse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 1) Το DX8 mode του HL2 ΔΕΝ είναι καινοτομία. Σχεδόν ΟΛΑ τα DX9 παιχνίδια έχουν και fallback σε DX8. Το μόνο παιχνίδι που ξέρω πως δεν έχει κάτι τέτοιο είναι το Battlefield 2. H μόνη καινοτομία του HL2 είναι πως κρύβει αυτή την επιλογή από τον χρήστη , αφήνοντας την ψευδαίσθηση ότι τρέχει "με τα πάντα full". Σε άλλα παιχνίδια πρέπει να επιλεγεί χειροκίνητα ή έχουν κάτι σαν medium=DX8 , high=DX9. 2) Απ'οσο βλέπω εγώ , το ΜΟΝΟ πράγμα που μετράει είναι η ψευδαίσθηση του high. Δεν έχει σημασία τίποτα άλλο. Όποιος αμφιβάλλει , ας κοιτάξει το thread για το demo του AoE3 και ας συγκρίνει με αυτό εδώ. Το demo του AoE3 είναι φοβερά βαρύ και όμως όλοι το τρέχουν στο full. Πως? Ανάλογα με την κάρτα γραφικών , κάποιες επιλογές εξαφανίζονται και κάποιες άλλες σταματάνε να δουλεύουν (on/off = καμία διαφορά). Απότέλεσμα : όλοι νομίζουν πως το τρέχουν στο full και ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι. Αν οι επιλογές που δεν διαθέτουν δεν εξαφανίζονταν , ΔΕΝ θα ήταν ευχαριστημένοι. Για την ιστορία , το "full" είναι εφικτό ΜΟΝΟ σε geforce 6/7 και είναι τόσο απίστευτα διαφορετικό από των υπόλοιπων καρτών , που θα μπορούσε να είναι άλλο παιχνίδι. 3) Τώρα το ότι η κάρτα μου μπορούσε σε DX8.1 να βαράει 100άρες καρέ κατά μέσο όρο σημαίνει ότι (αν και την ακριβοπλήρωσα ) δεν θα δώ ποτέ ένα παιχνίδι που να εκμεταλεύεται πλήρως τις καθαρά επεξεργαστικές δυνατότητές της (256bit). Το ότι ψοφάει σε DX9 σημαίνει 1 και μόνο 1 πράγμα : οτι οι μονάδες που είναι υπεύθυνες για την επεξεργασία των εφφέ του DX9 είναι ασθενικές. Οι radeon 9700/9800 είναι της ίδιας εποχής (συγκεκριμένα είναι λίγο πιο παλιές) και όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Με παραξενεύει οτι πρέπει να επαναλάβω τόσες φορές το ίδιο πράγμα. Η συγκεκριμένη "αδυναμία" των FX μόνο κρυφή δεν είναι. Έχουν γραφεί 1000άδες σελίδες πάνω στο θέμα. Και το 256bit bus δεν είναι παρά μόνο ένα μικρό μέρος της εξίσωσης. Η 6600GT , με το 128bit bus , είναι τόσο δυνατότερη από την κάρτα σου που ξεφεύγει από τα όρια του γελοίου.
mandipl Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 kai go to idio patheno sto hl2 .zalizome kai arosteno se poli mikro xrono .xerei kaneis ti ftaei gia ayto to pragma? sto fear den prosexa na simvenei ati tetio ,toulaxiston oxi toso entona . na anisixoume?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.