Προς το περιεχόμενο

Poio na agoraso?

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exo to paketo studio mx 2004 tis macromedia pou exei mesa

flash mx profesional 7.0 firework,extensions,dreamweaver ktl ktl

thelo ena biblio sta ellhnika gia ayto to paketo akribos

me emfash stin ekmathhsh flash kai dreamweaver.

Exete na mou proteinete kati?

na mou peite plz omos akribos ekdosis,siggrafea,etos ktl ktl

oste kai katopin paraggelias na mi ginei lathos,link eyprosdekta

na do esto eksofillo bibliou.

Apla de thelo ena geniko biblio gia flash kai dreamweaver alla gia ayto to paketo.

Protimhsh se ekdosis gkiourda kai kleidarirthmo.

Panta milame gia na arxisoume apo to miden.

thx

Δημοσ.

λοιπόν φίλε greeneye για όλο το πακέτο ψιλοχλωμό...Εγώ είχα πάρει το "Πλήρες Εγχειρίδιο dreamweaver macromedia mx2004" από Εκδόσεις Γκιούρδα, της Laura Gutman ,που τα έχει όλα για το Dreamweaver, αλλά ειναι 500 σελ περίπου και γύρω στα 50 euros, αλλά είναι άψογο... Τώρα να βρεις για όλο το πακέτο ψιλοχλωμό εκτός αν με διαψεύσει κανένας άλλος...απλά κι εγω απο το μηδέν ήθελα αλλά είναι πολύ καλό, απλά θα σε ξενίσει το μέγεθος(είναι πραγματικά τεράστιο...)...Ελπίζω να σε βοήθησα(το πουλάει και το e-shop)..Ακόμα ψάξε και στην http://www.protoporia.gr...

Δημοσ.

βγήκε το 2004...Κοίτα το αν θα μάθεις είναι σχετικο...αν δεν κάτσεισ να την ψάξεις και μόνος σου όσα βιβλία και να πάρεις κατά τη γνώμη μου άχρηστα θα σου είναι...Κι επίσης μην περιμένεις απο τη μία μέρα στην άλλη να σου εμφυτευθούν...Θέλει λίγη προσπάθεια και μερικές φορές λίγο επίπονη...Όσο για μένα έμαθα κάποια πράγματα αλλά επειδή η σχολή μου απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο, το κάνω όποτε ευκαιρώ....

Δημοσ.

emena me endiaferei na ftiaxno aples selides gia arxh exontas dynatothta gia sinthetes argotera (to prosferei to dreamweaver ayto) kai na ftiaxo kana game pou na paizi me 2 atoma apo internet p.x tabli h opoiodhpote aplo gia arxh. Me flash kai dreamweaver ime kalimenos ? mono me flash tha mporeso na to ftiaxo to tavli;

Δημοσ.

τι να σου πω φίλε μου...απο Flash μ'αρεσει να τα βλέπω, δε μ'ενδιαφέρει να φτιάξω....Το βιβλίο που σου ανέφερα είναι μόνο για στήσιμο σελίδων..Αν θέλεις τώρα να εντρυφήσεις και στο Flash, δεν ξέρω καθόλου απο αυτά...καλή αρχή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...